2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben de ya genelde mantıklı ama bazen çok kesin söylemleri var mesela gazı var diyolar gaza sebep şeyi bulun ve ortadan kaldırın diyo gaz yani bu naparsan yap oluyor. Çok saçma geliyor bazen.
Bende yemek olayına şaşırmıştım 3 yemek kaşığı mı diyordu yeterli diye

Osman gönülal'ın bazen söylediklerini anlayamıyorum, uyku konusunda sürekli uyanıyorsa illa bir durum vardır diyor, bazen benim oğlum hiç bir sıkıntısı yokken alışkanlıktan 3 4 kere kalkıyor gece
Beni çok geriyor o doktorun bazı söyledikleri

Evet evet yemiyo yazıyolar açsa yer aç değildir zorlamayın diyo yemin ederim kızıma 2 gün yemek vermeyeyeyim istemez aç değil mi oluyor yani
Bugün benimkide yemedi sinirlendim döktüm çorbasını yoğurdunu her gin aynı asla yemek yemek istemiyor. Oturdum kendime yemek koydum yedim belki canı çeker diye kucağıma geldi oturdu yine de yemek istemedi saatlerce aç durdu

Kızlar sizinki hadi emiyor yine benimki emmiyor günü sadece bi kavanoz yoğurtla bile geçirdiği oluyor aç degil mi yani bu çocuk ondan mı yemiyor

Benimki de bugün kahvaltı yaptı sonra hiç bişey yemek istemedi, akşam yemeğini yemedi sonra şeftali doğradım yemedi üzüm verdim istemedi, anlamıyorum neden bazen ısrarla bişey yemiyor hatta sevdiği şeyi bile bazen o gün yemek istemiyor aç kalıyor

Evet ya aynen ben eskiden baya takmıştım uyumama meselesinde söyledikleri için
Ben de takmıştım canım ama hiç öyle dediği gibi değil durum . Oyun grubunda annelerle de konuşuyoruz çocuğum gece 12-1 uyuyor diyor , birisi saat başı uyanıyor diyor , ha bi tanesi sadece bir kez uyanıyor dedi onun da babası çocuk doktoruymuş
ben de meme reddi ile ilgili söylemlerine takmıştım çocuk memede mutluysa biberon meme reddi yapmaz diyor. Ben etrafımda da şahit oldum kendim de yaşadım biberon meme reddi yapıyor . Yapmayan vardır elbet ama kesin yapmaz diye konuşmak da ne bileyim. Emzirenden iyi mi bilcen

Bencede meme reddi yapar, daha çok bana aykırı gelen söylemleri var Osman gönülalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…