- 4 Ağustos 2022
- 7.010
- 3.084
- 123
Hadi yaBüyükçekmece genel olarak İstanbula uzak bir yer
Senle gelse güzel olurdu. Ee sen şimdi eşinin akrabasına eşin olmadan mı geleceksinBende çok denize giren bir insan değilim, ama eşim de gezmeyi hiç sevmez bak İstanbul'a gidicez ben gelmeyecem izin vermiyorlar dedi ki hiç inanmıyorum izin vermediklerine 2 aylık yıllık izni var, sırf kafasını dinleyip rahat etmek için sen git diyor, keşke birşeyler yapmayı seven kafa dengim bir adam olsaydı diyorum bazen of çok doluyum
Aynı hepsi benimki de üşengeç ama çocuğa bakmamak için evi baştan aşağı temizler siler süpürür yeterki oğlumla ilgilenmesinBenimki de öyle kavga ediyoruz ama çocuğa bakmaktan kaçmak değil de Benimki çok üşengeç istiyor ki çocuk yanında otursun onunla akşama kadar tv izlesin hiç bir yeri ellemesin dokunmasın. Öyle eline süpürge alıp süpüryorsa sende al bu durumu fırsata çevir beniöki ben demeden pek yapmaz. Ya bulaşık yıka ya oğlumuzabak deçocuk bakmak zor değil zagen aynı anda hem evi idare edip hem çocuk bakmaya çalışıyoruz o yüzden yoruluyoruz
Benimki yabancılarla konuşmayı seviyor ya hele çocuk varsa dahs çok hoşuna gidiyor ama yerinde durmuyor işte inşallah seninkine adapte olur hemen kolay geçerEvet 1 haftadır eve geldim kesin oyuncaklarını özlemiştir rahat durur dedim yok gene durmuyor, bide şimdi İstanbul'daki kişileri pek tanımıyor hayatta gitmez yanlarına keşke gitse biraz onlar ilgilense bende azıcık dinlensem
Keşke gelseydi, gerçi eşimle her ortamda tartıştığımız için ordada benle kavga eder burnumdan getirirdi orası da ayrı ama yine de gelsin istiyorum çünkü kaynanamda varSenle gelse güzel olurdu. Ee sen şimdi eşinin akrabasına eşin olmadan mı geleceksin
Evet çocuk olsa çok güzel durur, geçenlerde kuzenimde kalmıştım demiştim ya onun 2 çocuğu var orda kaldığımda gün boyu sesi çıkmadı ya inanamadım hiç ağlamadı hep oyun oynadı uyumluydu sadece hevesten hiç yemek yemedi, ama şimdi İstanbul'da gittiğim yerde çocuk yok eşimin teyzesine gidiyoruz yaşlılar hepsiBenimki yabancılarla konuşmayı seviyor ya hele çocuk varsa dahs çok hoşuna gidiyor ama yerinde durmuyor işte inşallah seninkine adapte olur hemen kolay geçer
O gün nolmuştu da uyudu öyle güzelYani bu zamana kadar bir kez yaptı benimki öyle bir şey akşam yattı sabah kalktı
İlla ağlayacaklar . Gözü kapalı uyuyarak ağlıyor bazen benimki.Ben 30 yaşındayım çok nadiren deliksiz uyurum illaki ya suya ya tuvalete bişeye uyanıyorum oğlumunda uyanmasını aslında normal buluyorum ama dön arkanı geri uyu oğlum ağlama artık
Keşke gelseydi, gerçi eşimle her ortamda tartıştığımız için ordada benle kavga eder burnumdan getirirdi orası da ayrı ama yine de gelsin istiyorum çünkü kaynanamda varkaynanamı tek başıma çekemem, şuan kaynanam oğlum ben geliyoruz eşim ikna olursa o da gelir belki
İnşallah kucağa alamayacak kadar yaşlı değillerdir bi 5 dk rahat etmen gerekir gittiğln yerdeEvet çocuk olsa çok güzel durur, geçenlerde kuzenimde kalmıştım demiştim ya onun 2 çocuğu var orda kaldığımda gün boyu sesi çıkmadı ya inanamadım hiç ağlamadı hep oyun oynadı uyumluydu sadece hevesten hiç yemek yemedi, ama şimdi İstanbul'da gittiğim yerde çocuk yok eşimin teyzesine gidiyoruz yaşlılar hepsi
Benimki de öyle ya anne kokusundan ayrı olunca mı yapıyorlar acaba benimki benim yanımda da ağlar ama çoğunlukla yatağındayken ağlıyorİlla ağlayacaklar . Gözü kapalı uyuyarak ağlıyor bazen benimki.
Ben artık kocamsız her yere gitmeye alıştımValla maşallah sana kocan olmadan gidiyorsun kıymetini bilsin her gelin yapmaz
Yok yok o kadar değil yaİnşallah kucağa alamayacak kadar yaşlı değillerdir bi 5 dk rahat etmen gerekir gittiğln yerde
Bence yanlış yapıyosun karışmak istemem ama senin iyiliğin için diyorum. Benimkide öyle bazen kafam atıyor nende tek gidip geliyorum ama ortada çocuk var sans da yazık. Tamam anneyiz ama ne bu sorumluluk böyle dünyanın tğm yükü sırtımıza binmiş gbi. Bugün bzşde dışarı çıktık eşim park yeri bulamadı sinirden delirdi bağırdı mesela haklıydı sinirlenmekyebelki ama benim ne suçum var sinirlendim bende bir daha tek çıkarım dedim ama limdş sinirim geçti yine götürecek beni işi ne banane ben niye eziyet çekiyorum tek başıma onunda çocuğuBen artık kocamsız her yere gitmeye alıştımçünkü gerçekten sadece kendi rahatını düşünen bir adam, siz gidin ben gelmeyim diyor hep bende onu mu bekleyim gideyim bari hiç İstanbul'u görmedim zaten
Oo bakar onlar sen merak etme yemeğini yedirseler bile yeterYok yok o kadar değil yaeşimin teyzesini birkaç kere gördü ona gider diye düşünüyorum bide kaynanamda var, eşimin kuzenleri de var ama 35 yaşlarında Felan onlara gitse azcık oynasa otururum
Ben de ya genelde mantıklı ama bazen çok kesin söylemleri var mesela gazı var diyolar gaza sebep şeyi bulun ve ortadan kaldırın diyo gaz yani bu naparsan yap oluyor. Çok saçma geliyor bazen.Osman gönülal'ın bazen söylediklerini anlayamıyorum, uyku konusunda sürekli uyanıyorsa illa bir durum vardır diyor, bazen benim oğlum hiç bir sıkıntısı yokken alışkanlıktan 3 4 kere kalkıyor gece
Hatta İstanbul dışı gibi bir şey olabilir ki ben mesela hiç gitmedimBüyükçekmece genel olarak İstanbula uzak bir yer
Evet aynen öyle, kolik diye bişey yok diyor mesela benim bebeğim 4. Ayına kadar aynı saatlerde 2 3 saatlik ağlama krizlerine girerdi nasıl kolik diye bişey yokBen de ya genelde mantıklı ama bazen çok kesin söylemleri var mesela gazı var diyolar gaza sebep şeyi bulun ve ortadan kaldırın diyo gaz yani bu naparsan yap oluyor. Çok saçma geliyor bazen.
Ay o kadar mıHatta İstanbul dışı gibi bir şey olabilir ki ben mesela hiç gitmedim
Tekirdağ'a giderken geçtiğim bir yer benimde sadece, bir kere eşime göl e gidelim dedim de seni köye götürsem dahs kolay gideriz demiştiHatta İstanbul dışı gibi bir şey olabilir ki ben mesela hiç gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?