• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Valla geçen hafta arabada bir işim vardı o da yanımda duruyordu ben onu hallederken kafamı çevirdiğim anda yola fırladı benimki onu tutayım derken ben düştüm şu an dizlerim yara dudağım patladı o yüzden öyle elini tutup yürümeye ben cesaret edemem ki zaten elimi de tutmaz ancak böyle sitede falan gezebilirim
Gerçekten çocukla yapılan her iş çok zor bence de yani markete gitmek bile zor
Evden hazırlanıp çıkabilmek de zor . Dün akşam üzeri de çıkaracaktım ben . Hem onu giydirdim hem kendim giyindim . Çıkmadan önce tutturdu oyuncak bebek arabasını da götürcek. Oyuncak tavşanı koyup gezdirmek istiyor dışarıda . Onu sürse elini tutamam. Yorulsa oyuncak da olsa büyük gibi taşıyamam. Oturdu kapının önünde çığrındı . Çıkmadım ben de .

Aa çok geçmiş olsun . Benimki tutuyor elimi . Ama nereye kadar bilmiyorum . Aniden huy değiştiriveriyor . Bisiklette gitmeyi severdi mesela geçen haftaya kadar. Birden sevmemeye başladı .
Gerçekten çok hızlı huy değiştiriyorlar, benimki yemek konusunda da öyle sevdiği şeyi bi anda sevmiyor yemiyor

Evden hazırlanıp çıkabilmek de zor . Dün akşam üzeri de çıkaracaktım ben . Hem onu giydirdim hem kendim giyindim . Çıkmadan önce tutturdu oyuncak bebek arabasını da götürcek. Oyuncak tavşanı koyup gezdirmek istiyor dışarıda . Onu sürse elini tutamam. Yorulsa oyuncak da olsa büyük gibi taşıyamam. Oturdu kapının önünde çığrındı . Çıkmadım ben de .
1 saat önce aynı şeyi yaşadık yani hazırlandım dışarı çıkmak istiyor çıkalım çıkalım diyor bir türlü montumun ayakkabısını giymiyor en sonunda giydi tam vazgeçmek üzereydim iyi oldu 1 saat sitenin bahçesinde dolaştı gezdi

Hasta bebişlere çok geçmiş olsun bir an önce toparlarlar inşallah. 🤲
2 sene sonra ilk kez yalnız yemek yemeye geldim bende garip 🤣
Bu yorumu okurken bende evde tekim, sessizliğin sesini dinliyorum. ablayı almaya okula gittiler, aradılar yemek yiyeceklermiş, yiyin yiyin dedim, keyfinize göre rahaaat rahaaat yiyin dedim 🤭🤣

Evet bnde ateş yapmaz diye biliyorum ama elimde başka bulgu yok acaba enfeksiyon var da o mu yapıyo doktora götürmeli miyim 3 gün oldu geçti ama bilemedim
3 günde geçtiyse atlatmıştır 🤲🤲 Doktorların kriteri de 3 günden uzun süren ateş oluyor, o zaman antibiyotik başlayıp veya testler yapıyorlar.

Kızlar siz çekmeceleri falan boşaltmasına müsade ediyor musunuz yoksa ben mi beceriksizim bu konuda yani dün tencerelerin olduğu çekmeceyi belki 4 kez boşalttı bende 4 kez topladım
Günde Kaç kere, büyük kaşıkların olduğu çekmece boşalıyor sayamıyorum 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️oyuncak oynamasınlar da ne ile oynarlaraa oynasınlar sıpaları... hoş onları da döküyorlar 🤐🤐😏😏

Valla geçen hafta arabada bir işim vardı o da yanımda duruyordu ben onu hallederken kafamı çevirdiğim anda yola fırladı benimki onu tutayım derken ben düştüm şu an dizlerim yara dudağım patladı o yüzden öyle elini tutup yürümeye ben cesaret edemem ki zaten elimi de tutmaz ancak böyle sitede falan gezebilirim
Geçmiş olsun canım 🤲

Kırılsada yer açılacak gibi değil benim ya çok pişmanım bu kadar eşya aldığıma niz eşimle uzun süre görüştük ama pandemi girdi araya o yüzden evlilik işimi çok hızlı hallettik kasımda istediler beni martta evlendik 4 ay sürdü toplam bende o aceleyle hiç bişey almamıştım kendime hızlı hızlı ne beğendiysem sipariş ettim çalışıyordum vaktim yoktu sadece yemek takımım bile 2 tane 12 kişilik var 2 tane 6 kişilik var bardakları söylemiyorum çeşit çeşit ne kafayla almışım acaba
Kız bende uzun süre çeyiz düzdün sandım 😬😬 uzun uzun ceyiz düzseydin neler neler alırdın acep🤣🤣

Kırılsada yer açılacak gibi değil benim ya çok pişmanım bu kadar eşya aldığıma niz eşimle uzun süre görüştük ama pandemi girdi araya o yüzden evlilik işimi çok hızlı hallettik kasımda istediler beni martta evlendik 4 ay sürdü toplam bende o aceleyle hiç bişey almamıştım kendime hızlı hızlı ne beğendiysem sipariş ettim çalışıyordum vaktim yoktu sadece yemek takımım bile 2 tane 12 kişilik var 2 tane 6 kişilik var bardakları söylemiyorum çeşit çeşit ne kafayla almışım acaba
Çok varmış senin 😂. Benim bi 12 kişilik misafir için var . Konsolda duruyor . Bi de 12 kişilik günlük için almıştım. Bazıları kırıldı . Bardak takımı almıştım 12 kadeh 12 çay bardağı 12 su bardaklı sürahili falan onu aldığıma pişmanım bi tek. Boş boş duruyor konsolda o da . Diğer bardak takımı da kırıla kırıla az kaldı 😂 fincan takımı bile 2 tanecik bende. Arada özeniyorum yeni almaya ama koyacak yer mi var amaaan diyip vazgeçiyorum 😅

Çok varmış senin 😂. Benim bi 12 kişilik misafir için var . Konsolda duruyor . Bi de 12 kişilik günlük için almıştım. Bazıları kırıldı . Bardak takımı almıştım 12 kadeh 12 çay bardağı 12 su bardaklı sürahili falan onu aldığıma pişmanım bi tek. Boş boş duruyor konsolda o da . Diğer bardak takımı da kırıla kırıla az kaldı 😂 fincan takımı bile 2 tanecik bende. Arada özeniyorum yeni almaya ama koyacak yer mi var amaaan diyip vazgeçiyorum 😅
Hiç hevesim de yok almaya artık evde yer olsa heveslenirdim galiba 🤣 kahve sevmiyorum benimde 2 set fincanım vsr sadece misafir geldikçe kullanıyorum 🤣🤣 su takımı almadım ben evlenirken annem ille de al demişti iyiki almamışım dahs kutulu bir sürü bardağım duruyor ileride.bir yere ev falan yaptırabilirsek eşya almadan bu işi halledicem🤣🤣

Back
X