• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kaynanalar kapatılsın ya hırsımı atamıyorum resmen . Akşam 8de arayıp 9.30ds çay içmeye geldi ( eşim maça gidecekti söyledim) bebişi özledik diyo dedim uyku saati o saat yani olsun bir şey olmaz diyerek geldi . Ki bence hiç bir yere 9.30ds gidilmemeli ya çok ayıp . Bende geceden uykusuzum 4 saat uyudum sadece o da 10 kez bölünerek. Bir de utanmadan geç geldik ki geç kalkalım diye diyo arsız ya
Kaçta uyudu peki bebeğin, birini görünce de uyumazlar ki

İstanbul'a hoşgeldin 😱 Ki benim gözlemim bugün İstanbul'da sanki o kadar da trafik yok gibiydi özellikle akşam 7-8 civarı 😁
Aa nasıl yoktu fırtına çıkacak diye iş yerleri okullar erkenden tatil edildi çok kalabalık bir yerde yaşamama rağmen baya trafik vardı burda sen iyi denk geldin

Bizimki de bebek arabasında yandan kafayı çıkarıp sürekli arkasına bakıyor. Camdan bakan meraklı teyzeler gibi, araba sürekli sağa sola yatık gidiyoruz bütün ağırlık merkezi değişiyor 😁 Özellikle yamuk yumuk yollarda araba devrilmesin diye neredeyse ben devriliyorum 🤭
Baston mu kullanıyosun🤣

Kaynanalar kapatılsın ya hırsımı atamıyorum resmen . Akşam 8de arayıp 9.30ds çay içmeye geldi ( eşim maça gidecekti söyledim) bebişi özledik diyo dedim uyku saati o saat yani olsun bir şey olmaz diyerek geldi . Ki bence hiç bir yere 9.30ds gidilmemeli ya çok ayıp . Bende geceden uykusuzum 4 saat uyudum sadece o da 10 kez bölünerek. Bir de utanmadan geç geldik ki geç kalkalım diye diyo arsız ya
Ayıp etmiş cidden sen çağırmadan gelmesi de tuhaf en azından müsait misin diye sorsaydı hayır dediğin halde gelmiş. Yaşı çok varsa anlamıyordur belki böyle şeyleri

Ayıp etmiş cidden sen çağırmadan gelmesi de tuhaf en azından müsait misin diye sorsaydı hayır dediğin halde gelmiş. Yaşı çok varsa anlamıyordur belki böyle şeyleri
Yok ya genç 57 falan heralde gece insanı onlar benciller öğlen 1de uyanır gece 3te yatar herkesi kendi gibi boş sanıyor

Back
X