2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
O zaman bizimki de emzikten dolayı ötle yapıyor saatlerce ağlıyor itiyor bizi istemiyor da bir köşeye gidip ağlıyor çığlık atarak hatta bazen kendini yerden yere atıyor hiç bişey yapamıyoruz

Çözüm olarak ne dedi peki ne yapmak lazım

O zaman bizimki de emzikten dolayı ötle yapıyor saatlerce ağlıyor itiyor bizi istemiyor da bir köşeye gidip ağlıyor çığlık atarak hatta bazen kendini yerden yere atıyor hiç bişey yapamıyoruz
Emzikten olabilir bizimki de iki gecedir öyle saat 2den 6ya kadar ağladı gece dışarı falan çıkarttık arabayla yine de susmadı yani doktor diyor ki hayatında güzel bir gelişme olsa ondan bile etkilenebilir diyor

Allahım kendi travmalarımızı çözemeden çocuğa çare arıyoruz. Çok tuhaf ya her şeyden etkileniyolar. Bende böyle kalkıp gece saatlerce ağlamak istiyorum

Allahım kendi travmalarımızı çözemeden çocuğa çare arıyoruz. Çok tuhaf ya her şeyden etkileniyolar. Bende böyle kalkıp gece saatlerce ağlamak istiyorum
Bende dün gece ağlayacaktım artık aynen öyle bizde yarattıkları travmalar ne olacak bilmiyorum of . 10.30dw uyandı sabah zaten uyumaktan nefret eder oldu bakalım dayanabilecek mi ne yapacak

O zaman yine korkmaz mı siz çizince . Olayı hatırladıkça

Her şeyden korkuyorlar . Ben de hafta sonu balıkçıda duvara keçi kafası asmışlar , sever sandım gösterdim korkuverdi. 1 gün sonra hasta oldu , korkudan hasta olduğunu bile düşünüyorum ben . Maskelerden, kostümlerden özellikle korkuyor benimki .

O zaman yine korkmaz mı siz çizince . Olayı hatırladıkça

Ben rujla kedi gibi çizdin bugün yüzümü benden korkmadı aaa gerçekten ondan bile hasta olmuş olabilir kuzum y

Ben rujla kedi gibi çizdin bugün yüzümü benden korkmadı aaa gerçekten ondan bile hasta olmuş olabilir kuzum y
İnşallah düzelir gece terörün de gözü kapalı mı ağlıyor . Anne babayı bile ayırt edemez falan yazıyordu internette .
Her ay hasta oluyoruz biz de. Yoruldum artık ya

İnşallah düzelir gece terörün de gözü kapalı mı ağlıyor . Anne babayı bile ayırt edemez falan yazıyordu internette .
Her ay hasta oluyoruz biz de. Yoruldum artık ya
Ya gözü kapalı değil aslında açık ama doktor o sırada uyuduğunu iddia ediyor suyla yüzünü yıkayın gözü açık olsa bile o uyuyor diyo

İnşallah geçici bir şeydir yaa

Deniz suyu kullanmadım ama tuzlu su ile burnunu yıkıyorum sürekli ama fayda etmedi gece oluyor enteresan şekilde, doktora götürdüm mecbur yine alerji şurubu ve burun spreyi verdi. Yorgan yastık da yapabilir dedi zamanlama olarak düşününce bunları kullanmaya başladığım döneme denk geliyor açıkcası. Deneme yapacağım onlar olmayınca toparlanma olacak mı bakacağım

Yaa evi inanır mısın hava soğumasına rağmen hep havalandırıyorum, sadece o uyurken kapatıyorum camını. Evin tüm camları hala açık oluyor düşün. Et olayı olabilir. Benim de burnum ile ilgili sorunlarım var ameliyat olmam lazım hatta ve erteliyorum yıllardır belki onda da vardır.

Olabilir ya ama inşallah geçici bir şeydir bebeklerin günü gününe uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…