- 19 Mayıs 2024
- 3.996
- 2.288
- 53
Boyu baya uzamış maşallah bizim en son 84 cm miydi neydi artık bıraktım aklımda tutamıyorum baya oldu ölçmeyeli ama 90 olmamıştır bizim. Ağlamaktan kilo da alamıyor bir durulsa birazBizim de bugün tarttı doktor 25 persentil çıktı ama boyu uzun 90 cm 11.150gr
O zaman bizimki de emzikten dolayı ötle yapıyor saatlerce ağlıyor itiyor bizi istemiyor da bir köşeye gidip ağlıyor çığlık atarak hatta bazen kendini yerden yere atıyor hiç bişey yapamıyoruzKızlar doktor bize gece terörü teşhisi koydu yani gitmeden önce internetten araştırmalarımız da biz de öyle düşünmüştük zaten hani korktuğu bir şey oldu mu hayatında bir değişiklik oldu mu dedi geçen bir şeyden çok korkmuştu büyük ihtimalle ondan etkilenmiş
Çözüm olarak ne dedi peki ne yapmak lazımKızlar doktor bize gece terörü teşhisi koydu yani gitmeden önce internetten araştırmalarımız da biz de öyle düşünmüştük zaten hani korktuğu bir şey oldu mu hayatında bir değişiklik oldu mu dedi geçen bir şeyden çok korkmuştu büyük ihtimalle ondan etkilenmiş
Emzikten olabilir bizimki de iki gecedir öyle saat 2den 6ya kadar ağladı gece dışarı falan çıkarttık arabayla yine de susmadı yani doktor diyor ki hayatında güzel bir gelişme olsa ondan bile etkilenebilir diyorO zaman bizimki de emzikten dolayı ötle yapıyor saatlerce ağlıyor itiyor bizi istemiyor da bir köşeye gidip ağlıyor çığlık atarak hatta bazen kendini yerden yere atıyor hiç bişey yapamıyoruz
Yani biz bizimkinin korkudan dolayı olduğunu düşünüyoruz o yüzden korktuğu şeyin üstüne gideceğiz kedi maskesinden korktu büyük ihtimalle işte kendi yüzümüze kedi figürü falan çizeceğizÇözüm olarak ne dedi peki ne yapmak lazım
Allahım kendi travmalarımızı çözemeden çocuğa çare arıyoruz. Çok tuhaf ya her şeyden etkileniyolar. Bende böyle kalkıp gece saatlerce ağlamak istiyorumYani biz bizimkinin korkudan dolayı olduğunu düşünüyoruz o yüzden korktuğu şeyin üstüne gideceğiz kedi maskesinden korktu büyük ihtimalle işte kendi yüzümüze kedi figürü falan çizeceğiz
Bende dün gece ağlayacaktım artık aynen öyle bizde yarattıkları travmalar ne olacak bilmiyorum of . 10.30dw uyandı sabah zaten uyumaktan nefret eder oldu bakalım dayanabilecek mi ne yapacakAllahım kendi travmalarımızı çözemeden çocuğa çare arıyoruz. Çok tuhaf ya her şeyden etkileniyolar. Bende böyle kalkıp gece saatlerce ağlamak istiyorum
Zar zor toparlıyoruz , hemen veriyorlarBu benimkinde devamlı okuyor ya şu ara grupta bu durumu yaşayankarda var galiba bu dönemde oluyor
Benimki 11 kilo olmuştu ama sanırım yine verdi
O zaman yine korkmaz mı siz çizince . Olayı hatırladıkçaYani biz bizimkinin korkudan dolayı olduğunu düşünüyoruz o yüzden korktuğu şeyin üstüne gideceğiz kedi maskesinden korktu büyük ihtimalle işte kendi yüzümüze kedi figürü falan çizeceğiz
Her şeyden korkuyorlar . Ben de hafta sonu balıkçıda duvara keçi kafası asmışlar , sever sandım gösterdim korkuverdi. 1 gün sonra hasta oldu , korkudan hasta olduğunu bile düşünüyorum benYani biz bizimkinin korkudan dolayı olduğunu düşünüyoruz o yüzden korktuğu şeyin üstüne gideceğiz kedi maskesinden korktu büyük ihtimalle işte kendi yüzümüze kedi figürü falan çizeceğiz
O zaman yine korkmaz mı siz çizince . Olayı hatırladıkça
Ben rujla kedi gibi çizdin bugün yüzümü benden korkmadıHer şeyden korkuyorlar . Ben de hafta sonu balıkçıda duvara keçi kafası asmışlar , sever sandım gösterdim korkuverdi. 1 gün sonra hasta oldu , korkudan hasta olduğunu bile düşünüyorum ben. Maskelerden, kostümlerden özellikle korkuyor benimki .
İnşallah düzelir gece terörün de gözü kapalı mı ağlıyor . Anne babayı bile ayırt edemez falan yazıyordu internette .Ben rujla kedi gibi çizdin bugün yüzümü benden korkmadıaaa gerçekten ondan bile hasta olmuş olabilir kuzum y
Ya gözü kapalı değil aslında açık ama doktor o sırada uyuduğunu iddia ediyor suyla yüzünü yıkayın gözü açık olsa bile o uyuyor diyoİnşallah düzelir gece terörün de gözü kapalı mı ağlıyor . Anne babayı bile ayırt edemez falan yazıyordu internette .
Her ay hasta oluyoruz biz de. Yoruldum artık ya
İnanılmaz bir şey yaşıyorum oğlum üç gecedir gece 2 gibi uyanıyor saat 6ya kadar durmadan katıla katıla ağlıyor hiç bir şekilde susturamıyoruz dün doktora götürdük her şeyi normal dedi ama kendi doktorumuz değildi bugün de kendi doktorumuza danışacağız internetten baktığım kadarıyla gece terörü falan diyor ama bilemedim
Deniz suyu kullanmadım ama tuzlu su ile burnunu yıkıyorum sürekli ama fayda etmedi gece oluyor enteresan şekilde, doktora götürdüm mecbur yine alerji şurubu ve burun spreyi verdi. Yorgan yastık da yapabilir dedi zamanlama olarak düşününce bunları kullanmaya başladığım döneme denk geliyor açıkcası. Deneme yapacağım onlar olmayınca toparlanma olacak mı bakacağımŞu deniz sulu spreylerden denedin mi canım hiç. Benimki şu an grip oldu burnu akıyor ve tıkalı gece doğru düzgün uyuyamadı diye sabah çıktım sterimar burun spreyi aldım . Bir deliğine zar zor sıktım . Diğerine sıktırmadı bi türlü .
İnşallahhhh sabah 10.30danuyandı daha uyumadıİnşallah geçici bir şeydir yaa
Boyu çok iyi maşallah, nazar değmesinBizim de bugün tarttı doktor 25 persentil çıktı ama boyu uzun 90 cm 11.150gr
Yaa evi inanır mısın hava soğumasına rağmen hep havalandırıyorum, sadece o uyurken kapatıyorum camını. Evin tüm camları hala açık oluyor düşün. Et olayı olabilir. Benim de burnum ile ilgili sorunlarım var ameliyat olmam lazım hatta ve erteliyorum yıllardır belki onda da vardır.Et olabilir mi acaba KBB ye götürdün mü benim eşimde hep tıkanır geceleri aynı odada yatıyoruz ama bana nbişey olmuyor mesela. Bebeklerin burunları çok dar ufacık şeye tıkanıyor zaten ara sıra camıda açmak lazım çok soğutmadan
Olabilir ya ama inşallah geçici bir şeydir bebeklerin günü gününe uymuyorYaa evi inanır mısın hava soğumasına rağmen hep havalandırıyorum, sadece o uyurken kapatıyorum camını. Evin tüm camları hala açık oluyor düşün. Et olayı olabilir. Benim de burnum ile ilgili sorunlarım var ameliyat olmam lazım hatta ve erteliyorum yıllardır belki onda da vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?