2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ona da doğru değil diyorlar aslında ne bilim acı pis yada bişey sürmek doğru olmuyormuş, güvenini zedeliyormuş

Ya ben bir deli cesaretiyle yaptim ama öncesinde surekli söylüyordum biraz daha büyüdüğünde meme emmiyceksin diye ilk bir hafta surekli başka şeylerle oyaladim. Sonraki hafta cok asabi oldu ama hoşgörülü olmamız gereken bir süreç oldu. Simdi hala izin versem emer kafasini koyup seviyor. Bizim cok kararlı olmamız lazim

Evett akşam emzirmek istemedim çok ağladı meme meme meme durmadan inledi resmen ama sabrettim anlattım bişeyler ağlayarak uyudu içime sinmedi ama yapacak bişey yokki bırakanlarda böyke bırakıyor
İlla ki agliyorlar ben ilk hafta geceleri uyutmak icin 2 saatten fazla uğramıştım. Salıncakta salladım beşikte kucağımda çok sabırlı olmak gerekiyor. Cok fazla uyku öncesi oyun vakti yaptim ayakta uyuyacak vakte gelene kadar uyutmadim. Insaallah kolaylaşır bol bol inşirah oku, çok buyuk bir adım yavrun için

Uykuları ve yemek yemesi düzeldi mi peki emzirmeyi bırakınca

Biz bu idrarı neden veremiyoruz ya resmen devlet meselesi oldu 5 gündür en son doktor bir bezden bahsetti internette satılıyormuş idrar toplama bezi bebekler için onu sipariş ettim ay biri dese abartıyor derim yok yani 12 torba denedik olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…