• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bizimki de 90cm çıktı etrafındaki çocuklardan uzun ama emin olamıyorum o kadar var mıdır kilosu da 11.250grdı

Bence yanlış ölçmüş olabilirler ay yuh yani liseye giden çocuğu olan bebekliğe mi geri dönmek istiyormuş 😂😂 kendisine Zaman ayırabilen , istediği zaman çocuğu bırakıp avmye giden ,kuaföre giden kendi kendine her işini yapan çocuğu bırakıp bebekliğine dönmek istemekmkomik sinirlendim
Gidemiyorum diyor cidden çoğu zamanda gidemiyor o niraz farklı vir kadın ya çoğu konuda takıntılı zaten çocuklarının üzerine öyle bir titriyor ki o kurs senin nu kurs beniö evde de her dk ders etkinlik vs kendini yedi bitirdi.

Bizimki de 90cm çıktı etrafındaki çocuklardan uzun ama emin olamıyorum o kadar var mıdır kilosu da 11.250grdı
2 3 metreyle ölçmek lazım 90 olmasa bile yine uzun ama dememki maşallah bazı şeyler genetik ne yapsan bir yerden sonra duruyor benim eşiö uzun değil ben 168 im

Back
X