Tabiiki canımSon adet tarihiniz
Yaşınız
Kaçıncı cocuk
Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz
Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim
Bulantı ile ilgili cinsiyet tahmini doğru mu acaba kız daha çok bulantı yapar diyorlar daBugün açlık dışında bulantı olmadı şükür hatta bulantı hapınıda bugün içmedim inşllah geçiyordur kusmam bulantım ama ağzımın tadı hala yok bulantıyla alakalı değil bence
Ahhhh ya inşallahBu arada henüz yeni oluşmaya(göstermeye) başlıyor 10. Haftadaysanız cinsel organlar ama %65 kız diyorumsanki düz gibi kız gibi ama yanıltadabilir ilerleyen haftalarda
Canım etraf kim gerçekten böyle insanlara inanamıyorum ya çocuğun kromozomunda sorun bile yok testin hatalı olduğu o kadar net ve bariz ki bu insanlar ne biçimler boş yere evham yaptırıyorlar.Kızlar merhaba yine ben geldim. Burda hep güzel şeyler konuşuyoruz ama içimi dökmek için en azından günde bir mesaj yazmak istiyorum, son 4 gün kaldı fetal DNA için verdiğim ikinci sonucun çıkmasına. Bugün daha az ağladım. Minik kızımı daha az üzdüm. Bugün etraftakiler kromozom 3 anomalisinde bebeğin beyninde ya da cinsiyetinde hasar olacağını söylediler doğsa bile. Bu beni çok üzdü. Ama inşallah bişey çıkmayacak benim küçük kuzum annesine mucize verecek. Diyecek ki testte sorun vardı. Umarım beni bırakmaz. Bende onu bırakmak zorunda kalmam. Onu çok seviyorum. Dualarınızda bizi unutmayın güzel anneler hepimiz saglıkla kavuşalım
Merhaba canım geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim inşallah bir an önce sağlıklı bir hamileligin bebegin olurKızlar merhaba, ben aranızdan ayrılıyorum maalesef kalbi durdu bebeğimin, sizlere rahat bir hamilelik süreci ile sağlıklı bebekleriniz dünyaya gelir inşallah
Doktorum banada %60 kusma bulantı şikayetiyle acillik olan çok ve çoğu kız annesi demişti ama sanırım bünyeden değişiyor bu eltimde hiç birşey yokmuş kusma bulantı çok rahat yiyordum herşeyi dedi çay kahve tatlı vs ben çay lahveden tiksinmiştim birde tatlıdan hatta bana hayret edyorduBulantı ile ilgili cinsiyet tahmini doğru mu acaba kız daha çok bulantı yapar diyorlar da
Ama bu grupta çoğu herkesin bulantı kusması var hepimizin kızmı çok merak edyorum arada nadir erkek bekleyen olur dye dşünyrumDoktorum banada %60 kusma bulantı şikayetiyle acillik olan çok ve çoğu kız annesi demişti ama sanırım bünyeden değişiyor bu eltimde hiç birşey yokmuş kusma bulantı çok rahat yiyordum herşeyi dedi çay kahve tatlı vs ben çay lahveden tiksinmiştim birde tatlıdan hatta bana hayret edyordu
Bu ikinci gebeligim ilki erkekti ve bulantilarim 13,14. Haftaya kadar devam etti diye hatırlıyorum bence bu da tutmuyorDoktorum banada %60 kusma bulantı şikayetiyle acillik olan çok ve çoğu kız annesi demişti ama sanırım bünyeden değişiyor bu eltimde hiç birşey yokmuş kusma bulantı çok rahat yiyordum herşeyi dedi çay kahve tatlı vs ben çay lahveden tiksinmiştim birde tatlıdan hatta bana hayret edyordu
Ben Prof Dr İbrahim Akalının merkezinde verdim. Bir sürü hastası olmuş fetal DNA baktığı ilk kez kromozom 3 de sıkıntı görmüş. Normalde ikili taramada üçlü taramada buna bakılmıyor bile. İlk hastası benmişim. Öbür hersey negatif trizomi 13-18-21 yani normalde bunlar en sık olan ve ikili taramada bakılan. Benimki litatürde nadir kategorisinde geçiyormuş testi tekrarladıkDualarımız seninle bak gör test yanlış diyeceklerHepimiz derin bir oh çekeceğiz minik için söylenenleri duyma içini ferah tut
Hangi firmaya verdin testi?
İyi haberlerinizi bekliyoruzAdete göre 11+3 üz ama ultrasonda bir hafta önde gözüküyoruz. Ben fetal DNA da öğrendim. Gerçi aynı zamanda testte 3. Kromozomda anomali öğrendim. Dünden beri ağlamaktan kendime gelemedim ikinci kere verdim testi cuma belli olacak. İnşallah minik bebeğim iyidir Allah hepimize saglıkla kucağa almayı nasip etsin
Annesi onun için mücadele etmeye devam edecek. Eğer yine aynı gelirse perinatoloji ye gideceğim ardından amniyosenteze gireceğim. Asla emin olmadan miniğimden vazgeçmem. Utandırsın öyle diyenleri inşallahCanım etraf kim gerçekten böyle insanlara inanamıyorum ya çocuğun kromozomunda sorun bile yok testin hatalı olduğu o kadar net ve bariz ki bu insanlar ne biçimler boş yere evham yaptırıyorlar.
Sapasağlam gelecek testi doktor (sanırım) kendi ağzıyla söylemiş kuzum ultrasonda görünürdü çıkardı diye e her şey gayet normal hani dese ki ultrasonda da sorun var tamam ama hiç ama hiç sorun yok her şeyi normal çocuğun lütfen insanları dinleme hepsi ruh emici. Ben anlamıyorum bu tipler kaostan mı besleniyor nedir kusura bakma tutamadım kendimiseni üzmelerine dayanamadım bol bol dua et bebişinle konuş çok sağlıklı bir prenses kendisi
Banada öyle geliyor tamamen tesadüf ve bünyeyle alakalıBu ikinci gebeligim ilki erkekti ve bulantilarim 13,14. Haftaya kadar devam etti diye hatırlıyorum bence bu da tutmuyor
Bebeğim bence kesin yanlişlık var o testte prof olmuş adam daha ilk defa ona denk gelmiş yani bi sorun var bu testte.Ben Prof Dr İbrahim Akalının merkezinde verdim. Bir sürü hastası olmuş fetal DNA baktığı ilk kez kromozom 3 de sıkıntı görmüş. Normalde ikili taramada üçlü taramada buna bakılmıyor bile. İlk hastası benmişim. Öbür hersey negatif trizomi 13-18-21 yani normalde bunlar en sık olan ve ikili taramada bakılan. Benimki litatürde nadir kategorisinde geçiyormuş testi tekrarladık
Tekrar randevu alınıyor. 9 gün sonra gidince danışmadan randevuyu onaylatıyorsun. Zaten sekreter 10 gün dolmadigi icin ücret ödemeden gidebilirsiniz diyor.( çok kişi yazmış ama ben gormemistim şu an da silinmiyorKızlar özel takipliyim bugün kontrolden sonra doktor 9gün sonra gel bebeğin organlarına bakayım ücret ödemezsin dedi bende doktorun yanından cıktıktan sonra hemen randevu aldım. Şimdi özele gidenlere sorum şu randevu almadan mı yapılıyor kontrol muaynesi yoksa randevu almak şart mı? Bilen var mı
12+5 o fotoda. Görenler genelde erkeğe benzetiyor ama biz eşimle çok istediğimiz için midir nedir hep kız hissetmiştikKaç haftalık canım anlamıyorum ama erkek gibi hissettim
Bulantı ile ilgili cinsiyet tahmini doğru mu acaba kız daha çok bulantı yapar diyorlar da
Evet bi çok kişi aynı şeyi söylüyor. İki kızım var ikisinde de doğum yaptığım güne kadar sık sık bulantılarım oldu. Ama bu sefer ki hamileliğim hiç öyle değil. Bulantım yok sadece ağzımın tadı yok. Yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum. Banada herkes kesin bu erkek diyor ama bakalım. En önemlisi sağlıklı olsunlardaBulantı ile ilgili cinsiyet tahmini doğru mu acaba kız daha çok bulantı yapar diyorlar da
Arkadaşımı bulantı ve kusmadan hastaneye yatırmışlardı birkaç gün yatmıştı hatta ama oğlu oldu.Bulantı ile ilgili cinsiyet tahmini doğru mu acaba kız daha çok bulantı yapar diyorlar da
Hangi modelini acaba ?Bosch serie 6 kullaniyorum asiri memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?