2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar hamileliğin en başında verilen rutin kan testinde toxoplasma igm değeriniz kaç çıktı. Direkt negatif mi yazıyor yoksa negatifin yanında az da olsa küçük bir değer var mı?
Merhaba ben toxo ve rubella testlerimi 11. haftamda yaptırdım. Toxoplazma igg 0.452 igm 0.18 .Bugün doktordaydım tüm testler negatif olunca doktorum kızamıkçığa ve toxoya bağışıklığın yok kediye, köpeğe, çiğ ete falan dikkat et dedi. Kızamıkçık için de küçük çocuklara dikkat et dedi. Annem de küçükken kızamıkçık geçirdiğimi ve aşısını olduğumu söylüyor benim de kafam çok karıştı.

Kızamıkçık yanlış mı çıktı acaba ben ilk yaptırdığımda 300 küsür çıkmış yani bağışıklığım var geçirmişim. Bugün tekrar tapıldı. Negatif çıkmış

Kızamıkçık yanlış mı çıktı acaba ben ilk yaptırdığımda 300 küsür çıkmış yani bağışıklığım var geçirmişim. Bugün tekrar tapıldı. Negatif çıkmış
Ben de acaba bir yanlışlık olabilir mi diye düşündüm. Doktor tekrar yaptır falan demedi ama ben rubellayı tekrar yaptırıcam. Devlette yaptırmıştım bu sefer de özelde yaptırayım bari. Sizin de rubella igg 1. De pozitif 2. De negatif mi çıktı doğru mu anladım acaba?

Evet birincide 338 mi ne çıktı pozitif diyor. Annemde zaten geçirdiğimi söyledi . Bugün yaptırdığımda negatif çıkmış ama takılmadım ben çok. İgmler önemli sonuçta

E bebekte indirim var 6 al 5 öde zıbınlar uzun kollular da var , hamile taytı 25₺ şok oldum , hepsi toplam 380₺ tuttu

Eklentiler

• DA212FF3-0B29-4F93-BC13-CDA77361C19B.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 102
  • D70CA176-456E-4B5D-8470-E8427BEBAC70.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 96
Evet birincide 338 mi ne çıktı pozitif diyor. Annemde zaten geçirdiğimi söyledi . Bugün yaptırdığımda negatif çıkmış ama takılmadım ben çok. İgmler önemli sonuçta
Evet haklısınız igmler daha önemli. Bence 0.18 gibi değerler sorun olmaz çünkü sorun olsaydı bugün doktorum mutlaka bilgi verirdi bana ne yapmam gerektiğini söylerdi ya da ne olacağını falan bir şekilde anlatırdı. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Zamam zaman hiçbişey yiyemediğimi içemediğimi yazıyodum. Beni hastaneye yatırdılar hiperemezis gravidarum tanısıyla. Bukadar çok kusma su bile içememe kilo kaybı normal değilmiş gerçekten.
Çok geçmiş olsun neymiş bu serumla mı tedavi edecekler

Merhaba endişe etmeyin benimde hiç göğüs ucum yoktu çıkarma için bir sürü aparat var benim sağma makinesi göğüs ucumu çıkarmıştı hemen 2 yıl boyunca kızımı emzirdim emzirmeyi bırakınca göğüs ucum yine çöktü

Ben bu konuda çok çekingendim kimse görmesin istemiştim ama gerçekten o kargaşada insan umursamıyor düşünmüyor hiç

Merhaba,
Ben de bir soru sormak istiyorum. 11+3 üm. Demin çamaşırıma 1 tl kadar alan birden ıslandı, sıradan bir akıntı mı yoksa amniyom sıvısı mı bilemiyorum. Yarın sabaha randevu aldım, muayene olacağım ama benzer durum yaşayan oldu mu merak ettim

Kızlar merhaba, ben aranızdan ayrılıyorum maalesef kalbi durdu bebeğimin, sizlere rahat bir hamilelik süreci ile sağlıklı bebekleriniz dünyaya gelir inşallah
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Rabbim istediğiniz en kısa zamanda size sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Bende aldım söyleyen arkadaş sayesinde sağolsun kendi sitesinden 1400 gözüküyor ama sepete ekleyince 840 tl oluyor
Sanırım kadınlar klübündeki her anne dün bu yatağı aldı fiyatlar değişmiş dün almak istemedim doktor kontrolüne gideyim bebeği göreyim öyle alayım dedim. Dün ben de sepete eklediğimde 840dı bugün kontrolden sonra hemen siteye girdim alayım diye fiyatı 1900 küsüd yapmişlar indirimle beraber 1300küsüre geliyor bizim milletimiz inanılmaz ya hemen talep çok olunca fiyatı arttırıp bir de indirim yapmış gibi gösteriyorlar şaka gibi..

Bende aynı durumdayım valla kolumu kaldıracak halim yok. Bide üstüne ağzımın hiç tadı yok ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamıyorum. Sanki hiç bişey yememiş gibi hissediyorum kendimi. Sizlerde de böyle olan var mı?

Gerçekten yuh ya benim de eşim yarın alırız dedi bende heveslendim gel alalım dedim iyi ki almışız ama inanılmaz gerçekten dediğiniz gibi bizim ülkede her şey şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…