• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bunlar benim ruh sağlığımı bozuyor. Şunların yarısını yese ne isterim 😃. Yıllar önce eşimin iş arkadaşı ailesiyle bize gelmişti. O zaman 1,5 yaşında çocuğu vardı. Kapıda çocuk bizim eve girmek istemedi annesi kurabiye verdi diye girdi. Yemekte de ağladı sarma verince sustu bi güzel yedi. Hep öyle yemekle kandırıyoruz demişti . Ben hiç öyle çocuk görmedim başka. 🥲 benimki yemek verince üstüne daha da çok ağlıyor 🥲
Benimki de tabağı görünce kaçıyor bazen sırf gitsin diye yemek yiyelim diyorum o an yanımda gidiyor 😅 ama parkta birisi nbişey verse yer. Geçen gün yine çok az yedş bende sinirlendim her zamanki gibi bari dedim dışarı çıkarayım hem bana iyi gelir hemde eline bişeyler veririm arabada giderken yer. Sonra parkta bir anne dut kurusu ve kabak çekirdeği getirmiş ondan çıkardı benimki bir saldırdı sanki çok iştahlıbir çocukmuş gibi avuç avuç yiyor beni aldı gülme dedi kusura bakmayın normalde böyle yemez iştahsız bir çocuk yani ama birisi bişey verince bişeyler oluyor 😅😅 dut kurusu mesela ben daha hiç vermemiştim tadını bilmez garipsemedi ve yedi.

M meraklibirkisi cano orası adı gibi sanal dünya sen gel bize bak, burada hangi anne benim bebeğimde böyle diyebiliyor veya a benim bebe sizin anlattıklarınız gibi değil asla... Varsa söylesin valla nazar etmeyiz 🧿Maşallah barekallah deriz 🧿🧿
Ben inanmıyorum zaten bir bebeğin o kadar yiyeceğine ha bak sevdiği şeyleri denk gelir elbette ywr ama bir kere olur iki kere olur. O video da amaç zaten gösteriş belli . O kadar dolu rabaklar biter mi hiç hele de kendisi yiyor. Oğlumla yaşıt yani benimki iştahlı olsa bile yiyemez o kadar. Amaç nazar etmek değil aslında ama çekiyorlar kötü enerjiyi

Artık böyle videolara sinir oluyorum. Ben oğlumun önüne tabak koysam saniyesinde hepsini yere döker. Benim çocuğumda mi sorun var anlamıyorum ki ayrıca yememye yemez önüne koysam.

Ben sulukta su bile veremiyorum onu da bir şekilde döküyor dökemezse çekip tükürüyor 🤣

Ben sulukta su bile veremiyorum onu da bir şekilde döküyor dökemezse çekip tükürüyor 🤣
Benimkide bunu yapıyor ya hilesini öğrenmiş oradan açıp döküyor ya da dediğin gibi çekip tükürüyor ve bunu arabalarını yıkamak için yapıyor, bak temiz temiz yaptım, diyor sıpa... Gel de sinirlen 😊😏🤦🏼‍♀️

Aynen onu bile ya ben içiriyorum ya da içmesini bekleyip elinden alıyorum ya yere atıyor ya ağzındna tükürüyor bir kere sakladı bulamadım günlerce yedekte yoktu pipetle su içirdim

Back
X