Bende napicam bil.iyorum ignesi varsa onu sorucam artik anlayamadim neden bole oluyorYok demir ilacı verilmedi bana imom kahverengi kullanıyorum omega vitamin vs için, inanılmaz balık kokuyo her seferinde midem ağzıma geliyo bidaha gittiğimde sorcam ne kadar daha kullanacağımı
Demir ilacınız şurup shot gibi bişeyse ekmekle daha içilebilir oluyo, zamanında her türlü demir ilacını kullanmışımdırBende napicam bil.iyorum ignesi varsa onu sorucam artik anlayamadim neden bole oluyor
Çok geçmiş olsun yatış vermesi iyi gözlem altında olursun canım içini ferah tutKızlar iyi geceler kanamadan dolayı acile gittim önce yatışım yapıldı bebek iyiymiş ama çok aşağıda dedi doktor umarım bi sorun yaratmazçok korkuyorum rahim ağzında polis olabilir denildi takip edeceğim şimdi çıktım hastaneden inşallah bebeğime bir şey olmaz
Geçmiş olsun uvercinKızlar iyi geceler kanamadan dolayı acile gittim önce yatışım yapıldı bebek iyiymiş ama çok aşağıda dedi doktor umarım bi sorun yaratmazçok korkuyorum rahim ağzında polis olabilir denildi takip edeceğim şimdi çıktım hastaneden inşallah bebeğime bir şey olmaz
Bebek iyi olunca yatışı bozdu ama takip verdi rahim ağzı muayenesi olacağım acaba bebek zamanla yukarı çıkar mı daha önceki muayenelerimde böyle bir sorun olmamıştıÇok geçmiş olsun yatış vermesi iyi gözlem altında olursun canım içini ferah tutkanama tamamen kesilir verdikleri ilaçlarla , polip olayını duymuştum normal doğum yerine sezaryen öneriyorlardı onda da
Aslında polip çok sıkıntı değilmiş kanamaya sebep olurmuş ya da sezeryan doğuma yönlendirirmiş şu an bebeğin aşağıda olması daha büyük sıkıntı öyle anladım benGeçmiş olsun uvercinbende de hamilelik öncesinde polip şüphesi vardı 2 farklı doktora gittim söyledim polip şüphesi vardı gebelikten önce sorun olur mu dedim bana 2si de gebe kaldıktan sonra bir önemi yok dedi şimdi ben de panik yaptım. Şuan başka doktora gidiyorum ona da soracağım haftaya kontrolde
Çok geçmiş olsun canm ya gönlünü ferah tut allhın izniyle bir şey olmazKızlar iyi geceler kanamadan dolayı acile gittim önce yatışım yapıldı bebek iyiymiş ama çok aşağıda dedi doktor umarım bi sorun yaratmazçok korkuyorum rahim ağzında polis olabilir denildi takip edeceğim şimdi çıktım hastaneden inşallah bebeğime bir şey olmaz
Amin inşallah canımÇok geçmiş olsun canm ya gönlünü ferah tut allhın izniyle bir şey olmaz
İstirahat et bol bol ayakların yüksekte uzan canm sonradan yukarı cıkıyorAslında polip çok sıkıntı değilmiş kanamaya sebep olurmuş ya da sezeryan doğuma yönlendirirmiş şu an bebeğin aşağıda olması daha büyük sıkıntı öyle anladım ben
İnşallah bugün evime dönüyorum uçakla gideceğim doktor sıkıntı olmaz dedi artık evde bol bol yatacağımİstirahat et bol bol ayakların yüksekte uzan canm sonradan yukarı cıkıyor
çok gecmıs olsun canım , ınsallaahh saglıkla dunyaya gelsın bir sorun çıkmadanAmin inşallah canım
Evet kucuk shot gibi acip iciliyorDemir ilacınız şurup shot gibi bişeyse ekmekle daha içilebilir oluyo, zamanında her türlü demir ilacını kullanmışımdır
Ben günde en az 10 defa hapşıririm bı şey olmuyor aynı sancılar bana da oluyor benim alerjim var ama neye bilmiyorumGünaydın öksürürken yada hapşırurken kasığına ağrı giren varmı normalde bacakları gövdeme çekerek o hareketi yaparım ağrı girmez öyle ama gece uyku sersemi uzanıyordum wc gittikten sonra hapşırdum kıvrandım ağrıdan kasığıma ağrı saplandı geçiyor ama o an çok acıdı bi gebe hemşireden normal dye duymuştum ağrı girmesi
Hapşuruncamı aynı ağrılar oluyorBen günde en az 10 defa hapşıririm bı şey olmuyor aynı sancılar bana da oluyor benim alerjim var ama neye bilmiyorum
MERHABA SEN DOKTORA GİDECEKTİN DÜN NE OLDU YAZMADIN NE DEDİ DOKTOR CANIMKızlar merhabatecrübeli anne adayları olduğunuz için sormak istiyorum. Lekelenme yaşayanınız var mı?
Evet ben alıştım o yüzden doktor bı şey olmaz dedi bazen böyle içimden sanki bı şey düşüyormus gibi oluyor hatta çünkü ben üst üste hapsiriyomHapşuruncamı aynı ağrılar oluyor
Sen kız olduğunu fetal dna ile mi öğrendim doktor ultrasonla mı baktıEvet burdada erkek diyor dediğim gibi çin takvimini çok araştırmıştım o yüzden doğru baktığıma emindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?