Bulantım olunca doktorum yazmıştı 1 kez içtim çok da etkili gerçekten ama sonradan hamilelikte kullanımı sakıncalı yazıyordu sanırım prospektüsünde dr yazmış olsa bile bir daha kullanmadım, içim rahat etmedi.Kızlar bulantı kusma için Zofer kullanan varmı aranızda ?
Ay bende baktim bazilarının cinsiyyeti farkli cikmis once kiz sonra oglanOcak grubuna baktım da cinsiyetler genelde belli. Bizim de bir ay içinde belli olur herhalde
Erkek bebek genelde yanlış çıkmıyorAy bende baktim bazilarının cinsiyyeti farkli cikmis once kiz sonra oglan
Randevu alıyorsun ama kontrol randevusu diyosun alırken randevuyuKızlar özel takipliyim bugün kontrolden sonra doktor 9gün sonra gel bebeğin organlarına bakayım ücret ödemezsin dedi bende doktorun yanından cıktıktan sonra hemen randevu aldım. Şimdi özele gidenlere sorum şu randevu almadan mı yapılıyor kontrol muaynesi yoksa randevu almak şart mı? Bilen var mı
Evet pipileri sonradan gelişebiliyormuş bizede kıza benziyor çıkıntısı yok dedi inşallah değişmezErkek bebek genelde yanlış çıkmıyor
Ama kız dediklerinde erkege dönme ihtimali daha yüksek
Ben 2 gün önce 278 e aldimGece yatmadan 2 tane içince işe yarıyor ben de bu hafta yaramamaya başladı ilk defa ilaçla kustum. Eczaneden direkt alırsanız 215 tl doktorunuza mesaj atın yazsın yada sağlık ocağından yazdırın
Siz nasıl kullanıyorsunuzBen 2 gün önce 278 e aldim
Hadi bakalım güzel haberlerle gel normal kontrol mü taramamı olucakYarın 11+0 kontrol günü cokkk heyecanlıyım
Zaman geçmiyor kızlar ya
İkili tarama içinde konuşuruz dedi yarın yapar mı acaba yoksa gün mü verir emin değilimHadi bakalım güzel haberlerle gel normal kontrol mü taramamı olucak
Benim de haftaya kontrolüm . Geldiğinde söylerim dedi kesin konuşunca şaşırdım hatta29nda randevum var o zmn kesin söyliycem dediüçüzlerimde 2 tanesinin cinsiyetini yanlıs söylemişlerdi ama yinede benbi doktora daha görünücem
Evet yaa insan bir de kendini alıştırır o cinsiyete inş bizim doktorların söyledikleri sabit kalırAy bende baktim bazilarının cinsiyyeti farkli cikmis once kiz sonra oglan
Sen daha yeni gitmemiş miydinYarın 11+0 kontrol günü cokkk heyecanlıyım
Zaman geçmiyor kızlar ya
18 temmuzda gitmişim sat’a göre 9+0 dıSen daha yeni gitmemiş miydinbenim randevu gelene kadar 2 kere gittin sanki
Evet 1 haftada bile büyüyorlar yapabilirler ben 11+4 ken yapılmıştı hatta bize gelmeden önce söylüyorki bizde kendimizi maddi olarak ona göre ayarlıyoruz çıkıştıda fiyat bilgisi alıyoruz öyle ayrılıyoruz hastanedenİkili tarama içinde konuşuruz dedi yarın yapar mı acaba yoksa gün mü verir emin değilimikili zamanı da geldi en son 8+5 de gittim büyümüştür
İkili test fiyatı vermedi hiç ne kadar ödediniz sizEvet 1 haftada bile büyüyorlar yapabilirler ben 11+4 ken yapılmıştı hatta bize gelmeden önce söylüyorki bizde kendimizi maddi olarak ona göre ayarlıyoruz çıkıştıda fiyat bilgisi alıyoruz öyle ayrılıyoruz hastaneden
İNternetten aldım belirtecek bi seçenek de yoktu ama umarım sorun olmazRandevu alıyorsun ama kontrol randevusu diyosun alırken randevuyu
Kuyruk sokumu oturuş şekline göre ağrı yapabilir belinizin üstüne oturuyorsanız öyle oturmayın benim de öyle ağrım ara ara olurKızlar tüm mesajları okumadım ama bugün biraz kuyruk sokumu ağrım ve karin ağrım var olan var mı acaba ?her gün bi şey çıkıyor tabi buna da şükür çok yoğun çalışıyorum diye de kafama her şey takılıyor kendimi bebeğimi yoğun çalışmaktan ihmal mi ediyorum diye
Bana 815 dediler bizde sadece bukadar ödücez sandık ama tedbirliydik yinede hem radyolojiye sadece ultrason için 885 ödedik hemde bir tüp kan için 815 ödedik bizim ense kalınlığına radyoloji baktıİkili test fiyatı vermedi hiç ne kadar ödediniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?