2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar özel takipliyim bugün kontrolden sonra doktor 9gün sonra gel bebeğin organlarına bakayım ücret ödemezsin dedi bende doktorun yanından cıktıktan sonra hemen randevu aldım. Şimdi özele gidenlere sorum şu randevu almadan mı yapılıyor kontrol muaynesi yoksa randevu almak şart mı? Bilen var mı
Randevu alıyorsun ama kontrol randevusu diyosun alırken randevuyu

Yarın 11+0 kontrol günü cokkk heyecanlıyım 😅😅😅
Zaman geçmiyor kızlar ya

Sen daha yeni gitmemiş miydin 😂 benim randevu gelene kadar 2 kere gittin sanki
18 temmuzda gitmişim sat’a göre 9+0 dı 🙈 2 gün geriden geliyor 8+5 demişti o gün
Yarın da ultrasona göre 11+0 olacak
Zaman geçmiyor gibi bana 😅🤣

Kızlar tüm mesajları okumadım ama bugün biraz kuyruk sokumu ağrım ve karin ağrım var olan var mı acaba ? 😔 her gün bi şey çıkıyor tabi buna da şükür 🤲🏻 çok yoğun çalışıyorum diye de kafama her şey takılıyor kendimi bebeğimi yoğun çalışmaktan ihmal mi ediyorum diye 😔

İkili tarama içinde konuşuruz dedi yarın yapar mı acaba yoksa gün mü verir emin değilim 😊 ikili zamanı da geldi en son 8+5 de gittim büyümüştür 🤩
Evet 1 haftada bile büyüyorlar yapabilirler ben 11+4 ken yapılmıştı hatta bize gelmeden önce söylüyorki bizde kendimizi maddi olarak ona göre ayarlıyoruz çıkıştıda fiyat bilgisi alıyoruz öyle ayrılıyoruz hastaneden

Evet 1 haftada bile büyüyorlar yapabilirler ben 11+4 ken yapılmıştı hatta bize gelmeden önce söylüyorki bizde kendimizi maddi olarak ona göre ayarlıyoruz çıkıştıda fiyat bilgisi alıyoruz öyle ayrılıyoruz hastaneden
İkili test fiyatı vermedi hiç ne kadar ödediniz siz

Kızlar tüm mesajları okumadım ama bugün biraz kuyruk sokumu ağrım ve karin ağrım var olan var mı acaba ? 😔 her gün bi şey çıkıyor tabi buna da şükür 🤲🏻 çok yoğun çalışıyorum diye de kafama her şey takılıyor kendimi bebeğimi yoğun çalışmaktan ihmal mi ediyorum diye 😔
Kuyruk sokumu oturuş şekline göre ağrı yapabilir belinizin üstüne oturuyorsanız öyle oturmayın benim de öyle ağrım ara ara olur

Back
X