2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    336
Su gibi geçsin inşallah canım

Ne zamandır girmemiş gerçekten bende merak ettim @meraklibirkisi

Çok geçmiş olsun Allah gücünü verir kolaylıkla atlatırsın inşallah

Kızlar ben tuvalet eğitimine basladim 3 gundur grupta baslayan yada tamamlamış olan var mi
Hayırlı olsun canım, en güzel şekilde tamamlamanız dileğiyle bir arkadaş yapmıştı sanırım ama nickini hatırlayamadım

Hayırlı olsun canım, en güzel şekilde tamamlamanız dileğiyle bir arkadaş yapmıştı sanırım ama nickini hatırlayamadım
Amin canım en cok korktuğum surec buydu sanirim Doguma 2 ay kaldi birde erken dogum riskim var suan ertelemek istemedim daha fazla sonrasinda öğretmem daha zor olur diye dusundum

Hayırlı olsun biz yaklasik 3-4 ay önce bitirdik şükür,darisi basiniza
Aminn insaallah kac gunde tamamen ogrendi bizim bugun 4. Günümüz aslinda ogrendi çişini soyluyor yada ben ara sorunca geldiğinde evet anne gidelim diyor ama kaka yapmayi reddediyor tuvalete onu çözemedik

Amin canım en cok korktuğum surec buydu sanirim Doguma 2 ay kaldi birde erken dogum riskim var suan ertelemek istemedim daha fazla sonrasinda öğretmem daha zor olur diye dusundum
Sağlıkla gelsin minik kuzu
Büyük Tuvalet her zaman daha sıkıntılı oluyor, halledersin iz inşallah

@meraklibirkisi nasılsın, nerelerdesin, seni merak ediyoruz

Aminn insaallah kac gunde tamamen ogrendi bizim bugun 4. Günümüz aslinda ogrendi çişini soyluyor yada ben ara sorunca geldiğinde evet anne gidelim diyor ama kaka yapmayi reddediyor tuvalete onu çözemedik
Öğrenir hic acele etmeyin bizimde kaka surecimiz biraz uzun surmustu ama 2 haftaya kadar kaka olayi bitmisti sanirim

Ben daha tuvalet eğitim başlamadım. Yazın ogretecem. Daha konuşması yok.gerçi beze isediğinde bana temiz bez getiriyo degistir diye

Öğrenir hic acele etmeyin bizimde kaka surecimiz biraz uzun surmustu ama 2 haftaya kadar kaka olayi bitmisti sanirim
Simdi 1 hafta oldu ama.hala kaka yapınca tedirgin oluyor asla tuvalete oturmak istemiyor ben sakinlik bir şekilde davranıyorum ama.kizim o sura kıyametler kopariyor . Travma olacak diye korkuyorum artik

Simdi 1 hafta oldu ama.hala kaka yapınca tedirgin oluyor asla tuvalete oturmak istemiyor ben sakinlik bir şekilde davranıyorum ama.kizim o sura kıyametler kopariyor . Travma olacak diye korkuyorum artik
Küçük sürprizler veriyor musun? Ben kızıma stikerlar veriyordum. Sen sevdiği başka bir şeyi ödül olarak verebilirsin.

Küçük sürprizler veriyor musun? Ben kızıma stikerlar veriyordum. Sen sevdiği başka bir şeyi ödül olarak verebilirsin.
Biraz bahseder misin? Hiç bir bilgim yok tuvalet alışkanlığı konusunda daha başlamadığım için hiç araştırmadım da

Yapiyorum dondurma cok seviyor mesela hadi yap dondurma yemeye gidelim yada hadi yap.kutlqyalajm falan diyorum da korkuyu yenmesi biraz zaman alacak herhalde

Bizimkide kaka gelince bez tak diyordu ama inanin gecicek.Zor surecler biliyorum hemde cok ama gecicek.Belki uzun surecek ama bitecek

`