Su gibi geçsin inşallah canımSelam, iyi diyelim iyi olsun. Herkes kabuğuna çekildi, buralar ıssız kaldı. Ben de çarşamba günü burnumdan ameliyat olacağım, oğlumla nasıl idare edeceğiz ne kadar sürede toparlarım bilemiyorum. Onun gerginliği ve stresi var. Eşim 1 hafta yanımda olacak, umarım hızlı toparlarım. Burun olduğu için korkuyorum darbe falan almaktan. Kucağıma nasıl alacağım bilemiyorum ya da altını nasıl değiştiririm yaşayıp göreceğiz
Çok geçmiş olsun Allah gücünü verir kolaylıkla atlatırsın inşallahSelam, iyi diyelim iyi olsun. Herkes kabuğuna çekildi, buralar ıssız kaldı. Ben de çarşamba günü burnumdan ameliyat olacağım, oğlumla nasıl idare edeceğiz ne kadar sürede toparlarım bilemiyorum. Onun gerginliği ve stresi var. Eşim 1 hafta yanımda olacak, umarım hızlı toparlarım. Burun olduğu için korkuyorum darbe falan almaktan. Kucağıma nasıl alacağım bilemiyorum ya da altını nasıl değiştiririm yaşayıp göreceğiz
Hayırlı olsun canım, en güzel şekilde tamamlamanız dileğiyleKızlar ben tuvalet eğitimine basladim 3 gundur grupta baslayan yada tamamlamış olan var mi
Hayırlı olsun biz yaklasik 3-4 ay önce bitirdik şükür,Kızlar ben tuvalet eğitimine basladim 3 gundur grupta baslayan yada tamamlamış olan var mi
Amin canım en cok korktuğum surec buydu sanirimHayırlı olsun canım, en güzel şekilde tamamlamanız dileğiylebir arkadaş yapmıştı sanırım ama nickini hatırlayamadım
Aminn insaallah kac gunde tamamen ogrendi bizim bugun 4. Günümüz aslinda ogrendi çişini soyluyor yada ben ara sorunca geldiğinde evet anne gidelim diyor ama kaka yapmayi reddediyor tuvalete onu çözemedikHayırlı olsun biz yaklasik 3-4 ay önce bitirdik şükür,darisi basiniza
Sağlıkla gelsin minik kuzuAmin canım en cok korktuğum surec buydu sanirimDoguma 2 ay kaldi birde erken dogum riskim var suan ertelemek istemedim daha fazla sonrasinda öğretmem daha zor olur diye dusundum
İnsaallahSağlıkla gelsin minik kuzu
Büyük Tuvalet her zaman daha sıkıntılı oluyor, halledersin iz inşallah
Öğrenir hic acele etmeyin bizimde kaka surecimiz biraz uzun surmustu ama 2 haftaya kadar kaka olayi bitmisti sanirimAminn insaallah kac gunde tamamen ogrendi bizim bugun 4. Günümüz aslinda ogrendi çişini soyluyor yada ben ara sorunca geldiğinde evet anne gidelim diyor ama kaka yapmayi reddediyor tuvalete onu çözemedik
Simdi 1 hafta oldu ama.hala kaka yapınca tedirgin oluyor asla tuvalete oturmak istemiyor ben sakinlik bir şekilde davranıyorum ama.kizim o sura kıyametler kopariyor . Travma olacak diye korkuyorum artikÖğrenir hic acele etmeyin bizimde kaka surecimiz biraz uzun surmustu ama 2 haftaya kadar kaka olayi bitmisti sanirim
Küçük sürprizler veriyor musun? Ben kızıma stikerlar veriyordum. Sen sevdiği başka bir şeyi ödül olarak verebilirsin.Simdi 1 hafta oldu ama.hala kaka yapınca tedirgin oluyor asla tuvalete oturmak istemiyor ben sakinlik bir şekilde davranıyorum ama.kizim o sura kıyametler kopariyor . Travma olacak diye korkuyorum artik
Biraz bahseder misin? Hiç bir bilgim yok tuvalet alışkanlığı konusunda daha başlamadığım için hiç araştırmadım daKüçük sürprizler veriyor musun? Ben kızıma stikerlar veriyordum. Sen sevdiği başka bir şeyi ödül olarak verebilirsin.
Yapiyorum dondurma cok seviyor mesela hadi yap dondurma yemeye gidelim yada hadi yap.kutlqyalajm falan diyorum da korkuyu yenmesi biraz zaman alacak herhaldeKüçük sürprizler veriyor musun? Ben kızıma stikerlar veriyordum. Sen sevdiği başka bir şeyi ödül olarak verebilirsin.
Bizimkide kaka gelince bez tak diyordu ama inanin gecicek.Zor surecler biliyorum hemde cok ama gecicek.Belki uzun surecek ama bitecekSimdi 1 hafta oldu ama.hala kaka yapınca tedirgin oluyor asla tuvalete oturmak istemiyor ben sakinlik bir şekilde davranıyorum ama.kizim o sura kıyametler kopariyor . Travma olacak diye korkuyorum artik
Simdi 1 hafta oldu ama.hala kaka yapınca tedirgin oluyor asla tuvalete oturmak istemiyor ben sakinlik bir şekilde davranıyorum ama.kizim o sura kıyametler kopariyor . Travma olacak diye korkuyorum artik