2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    336
Bizimkide kaka gelince bez tak diyordu ama inanin gecicek.Zor surecler biliyorum hemde cok ama gecicek.Belki uzun surecek ama bitecek
Insaallah ya gercekten bende geriliyorum artik yarim saat icinde 6 defa tuvalete gittik kakasi geliyor kıvranıyor anne tuvaletim var diyor götürüyorum yaptıysam yok yok diye agliyor en sonunda yapti sukur ama bende gebeyim ve bebegim erkenden kanala yerleştiği icin oturup kalkarken zorlaniyorum surekli indir kaldır zorluyor beni

Biraz bahseder misin? Hiç bir bilgim yok tuvalet alışkanlığı konusunda daha başlamadığım için hiç araştırmadım da
bu konuda en son akıl verecek kişi benim sanırım her türkü yolu deneyip 3 yaştan önce başaramadım ve ikisinde de gece blraz daha bağlamaya devam ettim.
mesela benim bebeler neredeyse 1.5 yaşında her şeyi söyleyip anliyorlar ve ben wc yi de hemen hallederim dlye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı. Doktorumuz ne kendini üz ne de çocuğu yıprat 3 yaşta denersin demisti. Ortancayı köyde alıştırmıştım. kw her agaç dibine hadi burayi da sula diye diye alıştırmıştı

Offff cok zor bir donemdesiniz.Ben şuan bile zorlaniyorum ki bezi birakali 4-5 ay olcak nerdeyse.Cunku günü gününü tutmuyor.Dün izmitte annemlerden gelirken 1,5 saatlik yolda bizi 3 kere kaka diye mola verdirdi ama hic birinde yapmadiTabi her gunumuz bole degil ama şu kaka mevzusunda bazen cok guzl ilerliyoruz bazen asiri oyuna dokup yuz kere tuvalete gidiyoruz.Bende şuan tek basina otirip kalkip yapicagi gunlerin hayalini kuruyorum meselabezden kurtulunca demk ki hep daha fazlasini istiyormus insan.Sizede allah kolaylik versin.Bir sekilde yoluna giriyor ama sizin hamilelik durumu icin cok zor gercekten.Ve tebrik ederimki bu durumda bile denemeye baslamissiniz.Herkesin harcı olamaz.

Sagolun tesekkur ederim doğumdan sonra kardes ile beraber daha cok direnir diye başlamak istedim kizimda artik bezden rahatsiz oluyordu insaallah daha kolay olur bundan sonrası ama 4-5 ay sonra bile bu yorgunluklar devam edecek demek ki.. bende o tek başına yapacagi günleri hayal ediyorum insaallah kolaylıkla o gunlere kavusuruz hepimiz

Kizlar uykusuzanne disinda gebe kalan ya da dusunen oldu mu
Tam dusunmeye başlamistim ki eşimin kanser nuksetti ve dedim ki bu isaretmis herseyde bir hayır varmış.Cok isterim oglumun bir kardesi olmasini ama hem gec cocuk sahibi olmus biri olarak hemde 40 yaşına merdiven dayamis biri olarak sanirim aklimdan tamamen cikardim.Ve bu yazıda sag salim gecirirsem işe baslamayi dusunuyorum bu aralar.

Hayırlı bayramlar kızlar

Herkes nerede gurup bir sessizleşti.

İyi bayramlar herkese. Bir mesajda sorulmuş da ben hamileyim kızlar kızım tam 29 aylıkken kardeşi gelecek inşallah.

Konuşulanlara cevaben ne çocuk isteyip düşünüyorum ne de tuvalet eğitimi vermek istiyorum

Konuşulanlara cevaben ne çocuk isteyip düşünüyorum ne de tuvalet eğitimi vermek istiyorum
Al benden de o kadar canim, okullar kapanınca wc eğitimine başlamaya niyet ettim ama vakit yaklaştıkca geriliyorum

Al benden de o kadar canim, okullar kapanınca wc eğitimine başlamaya niyet ettim ama vakit yaklaştıkca geriliyorum
Benim oğlan hazır degil bence ya ne zamana kadar uzatabiliyoruz bu süreci

Bende hazır olmadığını düşünüyorum, lazımlık aldık bezini çıkarıp oturalım diyorum kabul etmiyor bezi ile üstüne oturuyor hatta 1-2 kere kaka yapacam dedi çıkarayım dedim bezini asla kabul etmiyor bezi ile gidip lazımlığına oturdu öyle kakasını yaptı

Benim diğer ikisi yaz bebesi olduğu için 2 yaşta hemen başlamistim. Kendime 2 hafta vermistim ama olmadı Doktorumuza 2. bebenin denemesinden sonra (ikisininde ayniydi ve aralari 7 yaş) ben neden yapamiyorum herkes 1.5 yasta hallediyor ve bebeler konusamiyor bile dediğimde, Seninkiler huysuzluğundan böyle ne kendini yor ne çocuğu, seneye denersin, babanız bir sene daha beze çalışsın demişti ve ben 2sini de 3 yaşta öğrendi.

Merhaba kizlar , hala adet olmayan var mi aranizda ? Hala emziriyorum.

Merhaba kizlar , hala adet olmayan var mi aranizda ? Hala emziriyorum.
Canin senin bebede bizimkilerle mi simdiye kadar olmadıysan maşallah sana, Eskiler 2 sene olmazdik derler ben ilkinde 9 ayda digerlerinde daha erken olmuştum

`