Kızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??
Kızlar selam doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi sonuçlar hiç bir zaman kesinlik belirtmez ama bu sonuçlara göre bebeğin durumu iyi dedi .Kız olabileceğini ama emin olmadığını söyledi 2 hafta sonra netleştiririz dedi :)
Kızlar şu ana kucağı olayından videolarında görüyorum hep bebeği yanında koyuyor uyuyor orda otomatik olanlarda var düz olan da hangisi alınmalı otomatik olmayanlar fiyatı çok uygun
Kızlar merhaba. Affınıza sığınarak soruyorum. Kanım düşük 7 civarıydı sanırım. Doktor ferrum vermişti bi 20 gün önce içtim başka bi doktora ishal yaptığını söyledim o zaman ilacı değiştirelim dedi feramat verdi. O da ishal yaptı yani yaklaşık 20 gündür böyleyim bünye alışır dedim baktım aynı gidiyor. Bağırsaklarda ağrı oluyor sonra ishal devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı??