- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
bende de ara ara oluyo ama nedır anlayamıorum :)) 14+3üm ben henuzSelam Kızlar 15+3 haftadayım dün karnımda böyle bir kıpırdama gibi bişey oldu acaba bebek hareketleri mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de ara ara oluyo ama nedır anlayamıorum :)) 14+3üm ben henuzSelam Kızlar 15+3 haftadayım dün karnımda böyle bir kıpırdama gibi bişey oldu acaba bebek hareketleri mi
Bende de aynı durum var kilo aynı karnım da yok denecek şekilde. Hiç öyle iştahım falan da yok sırf yemek için yiyorumKızlar merhaba nasılsınız? Ben daha çoc bisey almadım. Reflü yatagi bitane hastane cikisi beyaz renk aldim daha cinsiyyet bilmedigim icin. Ağız bezleri aldim caramel markasi varya yumuşacık. Bir tanede muslin ortu aldim.
Kızlar bişey sorucam hiç kilosu artmayan varmi? Ben 60kiloydum mayısta şimdi 56,7
Bazende 57,5 falan oluyorum neden artmiyor kilom endişeleniyorum![]()
Hadi bakalım inşallah sağ Salim kucağına alırsın Miniğibende de ara ara oluyo ama nedır anlayamıorum :)) 14+3üm ben henuz
Korkuyorum bazenMuhtemelen bebek hareketi olabilir. Bende de oluyor bazen seyirme kıpırdama bazen de birşey dönüyormuş gibi oluyor
Korkacak birşey yok gayet normal keyfini çıkarKorkuyorum bazen
merhaba güzel günlerde kullansınlar inşallah ben de bir tane var acaba babybjörn mü 4 moms mı :) fikrinizi öğrenebilir miyimSelam , ben doona aldım doona dan sonra kullanmak için inglesina dan kabin boy bebek arabası aldım. Chicco baby Hug aldım anne yanı olarak kullanmak için hatta bunu daha sonra mama sandalyesi olarak da kullanabiliyorsunuz ve ayakları tekerlekli olduğu için evin içinde her yere gidebiliyor çok kullanışlı bence , 4moms alacaktım ancak bizim ikiz olduğu için ve çok yer kaplayacağı için babybjörn aldım , skiphop dan anne bebek bakım çantası aldım sırt çantası tarzı olanlardan , geçenlerde carters da ve M&S da indirim vardı oradan çıtçıtlı bodyler battaniye , alt üst takımlar falan aldım. Chicco marka Araba koltuğu aldım. Şimdilik bu kadarDaha alacaklarım var tabiiki :) bu arada arkadaşım gelmişti bebeğiyle geçen gün , bebeği 3 aylık ve sadece kucakta uyuyor yatağa koyunca uyanıyor çocuk. Deneyelim diye babybjörne yatırdık ve inanılmaz bir şekilde 2 saat 10 dk hiç kalkmadan uyudu. Onu görünce iyi ki almışım dedim
![]()
Zaradan almıştım ben canımAy ben de kıyafet arıyorum cinsiyet partisi için asla bulamıyorum nerde buldun acaba![]()
Aynen öyle canım bende varHatta kalça ve basenlerde de çatlaklar oluşabiliyor malesef
Cok tesekkur ederimFetal doppler ben kullanıyorum memnunum. Foto ekliyorum.
Rica ederimCok tesekkur ederimBen de dayanamadım hemen bundan sipariş vermistim umarim iyi cikar.
amin canımmm hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalımHadi bakalım inşallah sağ Salim kucağına alırsın Miniği![]()
Asidik oranı yüksek olduğu için önerilmiyorÇatlaklar için mi diyorsunuz. Peki zeytinyağı da iyi gelir mi acaba
Süt sağma makinesi bebek arabası emzirme yastığı tekstil ürünleri sonra da olabilir bez alt açma pamuk ürünleri. Kendine pijama gecelikKızlar simdi biz bebeklere ne almaya başlayalım ilk önce mesela ben şu indirimde olan juno yatak dışında henüz hic bi şey almadım![]()
4moms otomatik sallananında ki sallanma dalga yönü hiç bir muadilinde yok çünkü patentliymiş , arkadaşımın kolik bebeği var sadece 4moms da duruyor ve rahatlıyor çocuk ona çok iyi geliyor. Bence bütçeniz ve yeriniz varsa 4moms alın. Çevremde gördüğüm kadarıyla 4moms da durmayan bebek yok.merhaba güzel günlerde kullansınlar inşallah ben de bir tane var acaba babybjörn mü 4 moms mı :) fikrinizi öğrenebilir miyim4 momsın da beşiğini çok beğendim aslında ama stokkeler de olabilir gibi :)
Bende tam tersi ishale yakın oluyor her defasında . Çok fazla meyve yiyorum ondan mı acaba. Çağla yiyorum hergün mesela tam olgunlaşmamış kayısı. Oda etki etmiş olabilir bir deneyin istersenizKızlar bu kabızlığa çözüm yok mu gebeliğin başından beri kabızlık çekiyorum 15. Haftamdayım hala geçmedidoktora söylemiştim magnezyum vereyim mideni düzenler dedi ama işe yaramadı hep bu sıkıntıyı mı çekecez ya sancı yapıyor bide baya rahatsız ediyor beni yok mu çözümü ilacı felan