• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ya ben çiğ köfte de yedim sucukta yedim . Sucuğun zararlı olduğunu hiç bilmiyordum çiğ köfte de çiğ etten yapılmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum
bende sucuk yedim bayada canım istiyor güvendiğim yerden alıyorum ve çok pişiriyorum kuruma derecesine geliyor neredeyse en azından isteğimi karşılıyor :))))

Ya ben çiğ köfte de yedim sucukta yedim . Sucuğun zararlı olduğunu hiç bilmiyordum çiğ köfte de çiğ etten yapılmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum
Bende aynı cigkoftede sucuk da yedim çiğ köfte zaten bulgurdan yapıyor çoğu yer sucuk da bilmediğim hafta yemiştim sonra tiksindim yiyemedim Bi santim yok şükür

canım çok sevindim sağlıkla büyütelim :))) ne zaman gideceksin doktora

kızlar en son 22 temmuzda gittim doktora artık bu hafta randevu aldım fetal sonucunu bekliyordum bakalım ne kadar büyüdü sürekli aklımda 13+3 olacağız soyu kilo ne kadar oluyor çok merak ediyorum elleri ayakları iyice belli olmuştur artık :)
Sağol bebeğim 😍😍 eylül 6 da randevum var bakalım heyecanla bekliyorum bana eylülün ilk haftası gel dedi fetal dna için zaten whatsappdan konuştuk. Umarım bu gidişimizde 3d gösterir çok istiyorum 🥲

Kızlarrrr polemik sebebiyle ceza aldım 😅 geldim
Ben de siziii özledim 😘
Bugün e bebek gezdik arabalara baktık kıyafet baktık cinsiyet net olunca almaya başlarız dedik 💖💙
Karnım baya çıktı dışarıdan hamile olduğumu bilen aaa çıkmış diyor 🤣
Hosgeldin yerin belliydi valla özledik seni 😘

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben daha çoc bisey almadım. Reflü yatagi bitane hastane cikisi beyaz renk aldim daha cinsiyyet bilmedigim icin. Ağız bezleri aldim caramel markasi varya yumuşacık. Bir tanede muslin ortu aldim.
Kızlar bişey sorucam hiç kilosu artmayan varmi? Ben 60kiloydum mayısta şimdi 56,7
Bazende 57,5 falan oluyorum neden artmiyor kilom endişeleniyorum☹️
Benimde artmadı 57-58 civarları gidiyordum hala öyle 🤣

teşekkür ederim kızlar bende iyi pişirip yedim ama bana neden yedin diyenler oldu bi sormak istedim .Bu arada kilo almamak daha iyi bebek sizdeki vitaminleri alıyor ben şuan üstüne kilo verme diyetindeyim kilolu hamile kaldığım için hoca 6 7 verirsin sonrasını koruruz dedi

B Buffalosos senin kesin fikrin araştırman vardır babybjorn mu 4moms mi ?
Bir de bunların bir iki güzel muadilleri var onları biliyor musun ?
Ben aslında kanguru ve babybjorn akmak istiyorum ama içimde 4moms da 🤣

Kızlar canım Çiğköfte istiyor ya yiyeyim mi birşey olmaz demi birde sucuk yiyen oldumu hamileliği boyunca
Ben hamileliğin başından beri çiğköfte yiyorum bildiğin biryerden ve etsiz yiyebilirsib sucukta yiyorum gidip biz yaptırıyoruz marketten almasım hiç

B Buffalosos senin kesin fikrin araştırman vardır babybjorn mu 4moms mi ?
Bir de bunların bir iki güzel muadilleri var onları biliyor musun ?
Ben aslında kanguru ve babybjorn akmak istiyorum ama içimde 4moms da 🤣
Henüz tam araştıramadım 🥺 dün e bebekte yine bakarız dedik tam bulamadım karşılaştırmak için ama muhtemelen çok yüksek fiyat vermem gibi
aslında geçmiş anneler konularına yazsak mı bebeği 6-7 aylık olmuş olan gruplarda öneren çıkacaktır bir sürü

Kızlar sucuktan bi süre uzak durun derim ben. Bence sorun sucuk salam sosis yemeyin deniliyor ama nedeni açıklamıyor. Bu tür ürünlerde sodyum nitrat/nitrit adı verilen katkı maddeleri var. İşlenmiş tüm etlerde bar en iyi markada bile, et rengini vermek için kullanılıyor. Fakat araştırmalar bu katkı maddesinin düşük riskini arttırdığı ve fetüs ölümlerine yol açtığını göstermiş.
Benim de canım çok istedi sucuk tüm markaları araştırdım maalesef güvenle yiyebileceğimiz tek ürün kendi ev üretimimiz (belki güvendiğiniz kasap varsa ordan alır yersiniz) ama işlenmiş etlere doğuma kadar ara verdim ben.

Su ikisine bayıldım ya 🫠🫠🫠

Eklentiler

• IMG_9038.webp
    IMG_9038.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 55
Bende simdi ona takdim acaba bebek buyumuyormu karnimda o kadar çok çikmadi cikti 12haftada o kadar yani
Benim zayıf olmama rağmen şiş bir göbeğim vardı. Şimdi o göbek sertleşti ordan anlıyorum. Rutin kontrollerde haftası ile uyumlu çıkıyorsa dert edecek birşey yok, büyüyorlar Allah'ın izniyle.

Bende simdi ona takdim acaba bebek buyumuyormu karnimda o kadar çok çikmadi cikti 12haftada o kadar yani
Benim zayıf olmama rağmen şiş bir göbeğim vardı. Şimdi o göbek sertleşti ordan anlıyorum. Rutin kontrollerde haftası ile uyumlu çıkıyorsa dert edecek birşey yok, büyüyorlar Allah'ın izniyle.

Kızlar bu kabızlığa çözüm yok mu gebeliğin başından beri kabızlık çekiyorum 15. Haftamdayım hala geçmedi 😔 doktora söylemiştim magnezyum vereyim mideni düzenler dedi ama işe yaramadı hep bu sıkıntıyı mı çekecez ya sancı yapıyor bide baya rahatsız ediyor beni yok mu çözümü ilacı felan
Canım doğal kuru kayısı yersen daha iyi olur. Zaten ilaçların hep yan etkileri var

Back
X