2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bende evlenmeden önce gitmiştim şimdi arttı 2 haftada bir eldivenle yolmaktan sıkıldım sir falan vurmuyorumki daha çok artmasın doğumdan sonra duruma göre tekrar gidicem lazere kaşlarım bıyıklarım bile çabuk uzuyor
Ben de doğumdan sonra tekrar gidicem zaten bir daha gebe olurum yeniler diye aralarda gitmedim ama bakalım

Kızlar e bebekteki tekstil çok guzel
Yenidoğan kaç takım alayım sizce ?
Yenidoğan fazla almamak lazım kesinlikle. Ben 3-5 tane çıtçıtlı atlet 3-4 tane de hastane çıkışı gibi takım alacağım yenidoğan. Gerisini 3 aylık gibi almayı düşünüyorum hep çünkü yenidoğan kıyafetlerini 2-3 hafta bile giyemiyorlarmış genelde

12 takim aldim zıbın tulum karisik
Altına 6 tane beyaz sıfır kol zıbın aldım fotodadkiler gibi
Yenidoğan hastane çıkışı iki tane aldım 😊 devlet hastanesinde olacak doğumun Allah’ın izniyle hastanede verilmez 🤣
Ay bunu yeni gördüm hayırlı olsun hepsi güle güle kullanın inşallah

😃😃 Allah bu bebişlerine uzun ömürler versin ama belki korunmayı bulup bir kaç sene sonra bir daha hamilelik özleyebilrisin 😀
Ayy yasim 31 bunlar buyuyene kadar cok zaman gecer buyuk konusmayayim ama istemem galiba bidaha 🥹 bu yasadigim gebelikler bilincliydi ama kaza kurbani olmak istemiyorum 🤣

Canım geçen hafta cuma günü yaşadım ben. Gece uyutmadı hatta baya sancı oldu. Doktora gittim tahlil yapıldı kanımda enfeksiyon çıktı ertesi günde grip oldum zaten. Yani hasta olduğum için sancılanmışım galiba. Çok ağrın varsa doktora görün bence. İdrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilir.
Gittim canım şimdi yanmam var dedim diye idrar aldı ama kan almadı. Gittiğime pişman oldum zaten biraz da alttan muayene etti giden gelen aynı kağıt üzerine yatırıyorlar çataldayım başka hasta alıyor yoksa bile kaptım herhalde

Ben de doğumdan sonra tekrar gidicem zaten bir daha gebe olurum yeniler diye aralarda gitmedim ama bakalım
Benle aynı yere bir abla gitmişti oda hamile kalınca bıraktı son aylarda ama ona rağmen onda pek çıkmamış uğraştırmadı dedi ama bende ters etki yaptı

Kızlar normalde ben lazere gitmiştim tüyler bitmek üzere iken gebe kalmıştım neyse 7. Ayda falan biraz tüylenme olmuştu sonra dökülmüştü
Ama bu gebelikte hemen tüylenme arttı ya
Sizde de tüylenme arttı mı
Evet lazer yapıyordum ve bitmişti şimdi tekrar çıkmaya başladı :(

Yenidoğan fazla almamak lazım kesinlikle. Ben 3-5 tane çıtçıtlı atlet 3-4 tane de hastane çıkışı gibi takım alacağım yenidoğan. Gerisini 3 aylık gibi almayı düşünüyorum hep çünkü yenidoğan kıyafetlerini 2-3 hafta bile giyemiyorlarmış genelde
Teşekkür ederim 🙏🏻 öyle düşündüm ama durduramadim kendimi alıverdim hepsini şimdi 3 aya geçtim 🤣🤣

Benle aynı yere bir abla gitmişti oda hamile kalınca bıraktı son aylarda ama ona rağmen onda pek çıkmamış uğraştırmadı dedi ama bende ters etki yaptı
Gebelikten gebeliğe bile fark ediyor bu daha çok tüylendirdi beni

Back
X