- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 33
- 30
Benimki regl gibiydiHayır akıntı ile beraber gelmişti kırmızıydı tek seferlik lekelendi sadece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki regl gibiydiHayır akıntı ile beraber gelmişti kırmızıydı tek seferlik lekelendi sadece
evet hiç sorma ben lazer yapan birine sordum jiletle devam et dedi 4 bıçaklı olanlardan ama çok sinir bozucu tekrar başa dönmekSenin de mi erkenden![]()
Ben de geceleri cokkkk acıkıyorumKızlar ben artık geceleri açıkarak uyanıyorum ve yemek yemeden uyuyamıyorum yeni güncelleme geldi resmen![]()
Evet canim.bende 6sene önce bitirmiştim baya azdı şuan tuyleniyorum..Kızlar normalde ben lazere gitmiştim tüyler bitmek üzere iken gebe kalmıştım neyse 7. Ayda falan biraz tüylenme olmuştu sonra dökülmüştü
Ama bu gebelikte hemen tüylenme arttı ya
Sizde de tüylenme arttı mı
Çıktımı sonuçların ?Gittim canım şimdi yanmam var dedim diye idrar aldı ama kan almadı. Gittiğime pişman oldum zaten biraz da alttan muayene etti giden gelen aynı kağıt üzerine yatırıyorlar çataldayım başka hasta alıyor yoksa bile kaptım herhalde
Benim de 2 haftadır bu sekilde gece uyaniyorum baktım uyuyamıyorum hemen mutfakta iki lokma biseyler yiyip geri yatıyorumKızlar ben artık geceleri açıkarak uyanıyorum ve yemek yemeden uyuyamıyorum yeni güncelleme geldi resmen![]()
Aynen bana da öyle demişlerdi çünkü ağda en en başa döndürürmüş kıl köklerini uyarıpevet hiç sorma ben lazer yapan birine sordum jiletle devam et dedi 4 bıçaklı olanlardan ama çok sinir bozucu tekrar başa dönmek![]()
Valla testesteron mu salgılıyoruz östrojen mi anlamadımEvet canim.bende 6sene önce bitirmiştim baya azdı şuan tuyleniyorum..
Hormonel
Şuan devam ediyor mu?Benimki regl gibiydi![]()
Canım sen dinlen inşallah sorunsuz atlatacaksınız bu süreçleri sonuçlar ne zaman çıkacak bizi mutlaka bilgilendir inşallah tertemiz gelir sonuçlarınız daKuzum oldum. Yine Recep Has’a gitmiştim. Kendisi önce yine detaylıya aldı. Tüm organlara baktı yine bulgu görmedik, sonra amniyosentez yaptı. Şimdi dinleniyorum çok korkuyorum sonuçtan Allahım bize bir hediye verir inşallah![]()
Biz Ekin Alp ismine sıcak bakıyoruz daha tam karar veremedikErkek bebis anneleri isim önerisi alabilirim![]()
benim de çook sevdiğim bir renkKızlar biz bebek odasını boyamaya başladık bugün o kadar çok renk baktık ki en son kese kağıdında karar kıldık ilk katı attık şimdi o kadar güzel ve huzur verici ki aklınızda bulunsun![]()
Çok kararsız kalmıştık nasıl olur diye de cidden güzel hissettiren bir renkmişbenim de çook sevdiğim bir renk
Ne kadar doğru bilmiyorum araştırırken gördüm otomatikler yerine yayli gibi olanlar çocuğun el kol bacak motor gelişimi için iyiymiş ayakları vs oynatarak kendini salladığı için. Ben geçen gün aldım zaten 4 5 ay kullanıyor diye çok para vermek istemedim ve 1400tlye aldım.Şu otomatik anakucaklarına dolaptan bakayım dedim sıfırı 3.000 olanları 2600e 2500 e falan koymuslarkim alır ki 400-500 koyar sıfır alırım
Aaa hangisi canım fiyatı iyiymiş ben de bakayım senin aldığınaNe kadar doğru bilmiyorum araştırırken gördüm otomatikler yerine yayli gibi olanlar çocuğun el kol bacak motor gelişimi için iyiymiş ayakları vs oynatarak kendini salladığı için. Ben geçen gün aldım zaten 4 5 ay kullanıyor diye çok para vermek istemedim ve 1400tlye aldım.
Gün içinde uzun süreli tek taraflı ağrılar ben de çok oluyor bağlar gerildiği için , dönerken vs farketmeden zorlanmış olabilir miKızlar bugün sol kasığım da bi ağrı var geçmiyor hiç, girip çıkan bi ağrı da değil uzun süredir geçmedinormal mi olur mu böyle şeyler?