2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Müslin battaniye al bez değil 2 tane olsa yetiyor, ilk göbek bağı düşene kdr giydirdiğin belden bağlamalı uzun kollu atlet gibi bişi 4-5 tane olsa yetıyor 2 tane hastane çıkışı yeter öyle süslü püslü ıvır zıvırlı şeylere hiç gerek yok evet güzel ama kullanılmıyor çocuga batıyor, birde kan vs bişi oluyor ztn şubat bebeği olacağı için uzun kollu alttan değil yandan çıtçıtlı veya boydan fermuarlı tulumlar alabılırsın veya yıne yandan cıtcıtlı ıkılı takımlar çünkü bebeğin üstünü değişirken diğerleri çok zor oluyor miniminnak tutarken korkuyorsun ztn, çok çabuk büyüdükleri için çok fazla 0-3 ay aralığı kıyafet alma genellikle 3-6 /6-9 ağırlıklı olsun bir nohut battaniye bir normal kalın battanıye yeterli bolca sırt havluları var lc de onlardan alabılırsın emerken, kusarken, terledıgınde vs çok işine yarayacak, ayakkabı patik vs almana hiç gerek yok polarlı ayaklı bir tulum alsan yeter, sen ne giyiyorsan bebeği sadece bir kat fazla giydirmen yetiyor kat kat lahana bebek yapmaya gerek yok sonra sürekli hasta oluyorlar düşünüyorum daha aklıma gelirse yazarım
Tamamm çok teşekkür ederim 💕 ya çocuğun boyutlarını öğrenip ona göre alırım diye düşünüyorum aslında ama her şey de pahalı olmaya devam ediyor ondan bir şeyler de almalıyım gibi geliyor

Daha bebeğe hiçbir şey almadım aylar önce hatıra olsun diye bir tane zıbın almıştım yurtdışından 😅
E bebeğe gidip alaşım var bir kaç bisey
Çocuğun odası hurra zaten kiler gibi çok iş var gözümde büyüyor
Bizimki kış bebeği olacağı için şuan çok seçenek yok zaten ben gidip baktım 😅

E bebeğin çok güzel indirimleri oluyor onları yakalarsanız çok uygun fiyatlara halledersiniz her şeyinizi, lcw nın bebek bölümü çok kalitelidir, eski mağaza müdürü olarak söyleyebilirim bebek ve çocuk ürünlerine ekstra önem verıyorlar
Evet lcw çok güzel birde h&m ürünlerini çok beğeniyorum ama diğer mağazalara göre biraz pahalı. Genelde internetten alırım diye düşünüyorum daha uygun ve güzel ürünler var markasız insta sayfalarında çok hoş bebek kıyafetleri var

Daha bebeğe hiçbir şey almadım aylar önce hatıra olsun diye bir tane zıbın almıştım yurtdışından 😅
E bebeğe gidip alaşım var bir kaç bisey
Çocuğun odası hurra zaten kiler gibi çok iş var gözümde büyüyor
Benimkinin de odası öyle kiler niyetine herşeyi koymuşuz 🤣

Kaç kg olan sendeki memnun musunuz gerçekten kolaylık mi
Evet çok büyük kolaylık genelde hızlı kurutmada çalıştırıyorum 1:30 saate kurutuyor ama çamaşır çoksa 2:30 saate ayarlıyorum
Üstüne baktımda yazmıyor kilosu ama 9–10 kilo olması lazım

Eklentiler

• Screenshot_20230730_141053_Trendyol.webp
    Screenshot_20230730_141053_Trendyol.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 52
Ben memorialden aldım doğum ile birlikte ortalama 35.000e denk geliyor ama ben aldıktan sonra zamlandı fiyatlar
Çok artmış malesef bütçemizi inanılmaz zorlayacak bu fiyatlar
Bende doktor ve araştırıyorum fikir aldığı n yerler var mı hangi doktora gdiyorsun
Benim iki doğumumu ve 1 ameliyatımı 19 mayıs hast. Naciye Sandıkcı yaptı kendisinden çok memnunum 28bin fiyat verdiler. İki arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı etlik lokman hekimde hatice hanımı çok önerdiler birde elif hanım var orada görümcem ve eltim önermişti onuda. Lokman hekim 21bin dedi ay başında zam gelecekmiş bugün bikaç yerle daha görüşüp karar vereceğim

Ben hala cinsiyyeti öğrenmeden bişey alamıyorum bakıp bakıp hepsini kolleksiyona atdim insan kendini tutamıyor her şeyi alasım geliyorrr😍

Benim iki doğumumu ve 1 ameliyatımı 19 mayıs hast. Naciye Sandıkcı yaptı kendisinden çok memnunum 28bin fiyat verdiler. İki arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı etlik lokman hekimde hatice hanımı çok önerdiler birde elif hanım var orada görümcem ve eltim önermişti onuda. Lokman hekim 21bin dedi ay başında zam gelecekmiş bugün bikaç yerle daha görüşüp karar vereceğim
Bu fiyata doğum dahil mi peki ? İkili taramalar, kanlar vs dahil mi

Bu fiyata doğum dahil mi peki ? İkili taramalar, kanlar vs dahil mi
Evet 10 muayene tahliller taramalar ayrıntılı ultrason 1 diyetisyen 1 karidyoloji muayenesi ve doğum dahil. Lokman hekim doktorla uyuşamazsan başka doktora geçiş yapabilirsiniz dedi

Bende Medicana ya gidiyorum ilk muane icin öyle gittik orda kaldık açıkçası bu hafta ümit beyden alcam fiyat dan birde bora Buğra ikiz doktorlar var onlari düşünüyorum . Medicana da 34 bin fiyat verdi doğum paketi için

Back
X