- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
Gerçekten geçiriyor biliyor musunDoktorum mide bulantısı için kola tavsiye etmişti öyle düşün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten geçiriyor biliyor musunDoktorum mide bulantısı için kola tavsiye etmişti öyle düşün![]()
Ben içiyorum yemek yerkenKızlar ben deli gibi kola aşeriyorum aranızda hiç içen var mi? Bebişe çok zararı olur mu. Yarım bardak içtim ama kesmedi az daha içsem mi bilemedim?
Evet gerçekten işe yarıyormuşGerçekten geçiriyor biliyor musunöyle rahatladım ki içince ama vicdan yaptım ondan eve alma yoksa içerim dedim
Annem yaptı bana erkek çıktıKızlar yüzük ile cinsiyet tahmini yapan var mı aranızdasaçma belki ama meraktan yaptım sizde denediniz mi
Yasak diye biliyorum canımKızlar ciğer yasak mı bilen var mı? Maydanozlu soğanlı ciğer dürüm çekiyor canım![]()
Yok ya bence bunlar biraz kişisel oluyor inan ki anne sütü 2 yaş içip çok hasta olan bebiş de var 2 ay anne sütü alıp az hasta olan daÇocuğu doğunca nasıl oldu peki çok hastalanır mı
Hahah evettt duymuştum son aylarda özellikle yedirirler bebek toparlanmış olsun diyeKaşar bebişe çok kilo aldırır
Bol bol yede tombiş bi bebiş olsun![]()
Kaşar bebeğe kilo aldırıyormuş bana hep ye diyorlar ama pek sevmem benKızlar bu aralar canım aşırı aşırı kaşar çekiyorneyin içinde olursa olsun. Kilo da aldırıyor herhalde ay noluyor bana
![]()
yarın bir sorayım tamam derse yerimYasak diye biliyorum canım
Ama doktoruna danıs bence bir kereden bişey olmaz der
Ben de böyle kaşar aşığı değilimdir ama 2 gündür seli gibi yemek istiyorum yiyorumKaşar bebeğe kilo aldırıyormuş bana hep ye diyorlar ama pek sevmem ben
Bende hep kaşarlı sucuklu tost yemek istiyorum genelde hergünde yiyorumBen de böyle kaşar aşığı değilimdir ama 2 gündür seli gibi yemek istiyorum yiyorum![]()
Bildiğim kadarıyla ciğere çiğ iken dokunmak yasak. İyi pişmiş olursa yenebilir benceKızlar ciğer yasak mı bilen var mı? Maydanozlu soğanlı ciğer dürüm çekiyor canım![]()
Ay valla tost mu dersin börek mi dersinBende hep kaşarlı sucuklu tost yemek istiyorum genelde hergünde yiyorum![]()
Benimkisi yasak dedi, geçen gün benim de canım istedi çok seviyorum ama yiyemiyorumyarın bir sorayım tamam derse yerim![]()
Evet canım yasak sakatat zaten yiyemiyoruz bence yeme unutmaya çalışKızlar ciğer yasak mı bilen var mı? Maydanozlu soğanlı ciğer dürüm çekiyor canım![]()
Aynı şeyi ben dün doktora sordumYa burda yazılmıştı ya bir ara işte kontrole gittim şöyle oldu böyle oldu şimdi tekrar dillendirmeyeyim
Ondan beri aklıma geliyor![]()
Doğru aslındaAynı şeyi ben dün doktora sordumşöyle bir yorumda bulundu bu tür vakaların temelinde hep bir genetik bozukluk olan anne adayları oluyor dedi her şeyi normalken bir anda hiçbir belirti olmayan kayıplar çok nadirdir bunları düşünme dedi bana da mantıklı geldi aslında dediği :)