2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar ben deli gibi kola aşeriyorum aranızda hiç içen var mi? Bebişe çok zararı olur mu. Yarım bardak içtim ama kesmedi az daha içsem mi bilemedim 😕 ?
Ben içiyorum yemek yerken 😀 buzlu buzlu
Bırakamadım içim yanıyor

Kızlar ciğer yasak mı bilen var mı? Maydanozlu soğanlı ciğer dürüm çekiyor canım 🤣

Ya burda yazılmıştı ya bir ara işte kontrole gittim şöyle oldu böyle oldu şimdi tekrar dillendirmeyeyim
Ondan beri aklıma geliyor 🥹
Aynı şeyi ben dün doktora sordum 🙈 şöyle bir yorumda bulundu bu tür vakaların temelinde hep bir genetik bozukluk olan anne adayları oluyor dedi her şeyi normalken bir anda hiçbir belirti olmayan kayıplar çok nadirdir bunları düşünme dedi bana da mantıklı geldi aslında dediği :)

Aynı şeyi ben dün doktora sordum 🙈 şöyle bir yorumda bulundu bu tür vakaların temelinde hep bir genetik bozukluk olan anne adayları oluyor dedi her şeyi normalken bir anda hiçbir belirti olmayan kayıplar çok nadirdir bunları düşünme dedi bana da mantıklı geldi aslında dediği :)
Doğru aslında
Ya zaten nasibi varsa biz naparsak yapalım geliyor dünyaya Allah korusun onları bizden de alsın bu düşünceleri 😀😀

Back
X