2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Selam Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik. Umarım güzel ve sorunsuz geçiyordur.
Karaciğer enzimlerim yüksek diye kullandığım tüm ilaçları kestik. Bulantı ilacını da kesince hiçbir şey yiyip içememeye, sürekli istifra etmeye başladım. Bir gün artık su bile içemeden günde 15 kez istifra edince doktoruma yazdım. Hastaneye çağırdı yatış yapıldı. Vücudumun su mineral dengesi bozulmuş, idrarda ketonum 3+ olmuş. 3 4 gün serumla beslendim. Şimdi yavaş yavaş bir şeyler yiyebiliyorum. 2 3 gündür bulantı var ama istifra yok. Kilo bile verdim bu süreçte. Benim gibi ağır geçiren ya da çevresinde benim gibi biri olan var mı?
Çok geçmiş olsun canım bende kusmadan dolayı serum aldım kotüleşirsen faydası dokunmazsa yatış verelim bir iki gün dediler.Çok şükür iki gündür iyiyim.Zofer diye bir ilaç kullanıyorum biraz ağır ve yan etkisi olabilirmiş ama doktorum yazdı diye içiyorum çünkü kusmamı engelledi iki gündür çok çok iyiyim.2 saatte bir azar azar beslenince rahat oluyorum.Sen daha ağır geçirmişsin 😔😔 inşallah en kısa sürede toparlarsın canım 🙏🏻Bebeğin için endişelenme sen kötü olsan dahi bebeğin büyümeye devam ediyor dedi doktorum.Sağlıkla gelsinler 🙏🏻

B Buffalosos canım en son gittiğin muayenede kaç mm çıktıysa günlük 1 mm büyüyorlar ordan hesaplayabilirsin.Ben hesapladım doktora gideceğim vakit doğru çıktı😁

Yok ya bence bunlar biraz kişisel oluyor inan ki anne sütü 2 yaş içip çok hasta olan bebiş de var 2 ay anne sütü alıp az hasta olan da
Kızlar tecrübeyle sabit bu konular biraz hassas ama benim ilk kızımı 2 yaşına kadar emzirdim ve artı olarak aşılarını içeriklerine güvenmediğim için yaptırmıyorum besin olarak dikkat ediyorum evet zararlı şeyler yiyormu yiyor ama haftada 2 balık her gün pekmez ve meyve ağırlıklı besliyorum ve çok şükür şuan 4 yaşında bir elimin prmağını geçmez hastalıkları bu yaşına kadar maşallah🧿🧿🧿diyimm😂. Bence herşeyden önemlisi bağışıklığını besinlerle yüksek tutmak, aşılar bağışıklıklarını düşürüyor bebişlerin:KK43:

bizim kollarımız bacaklarımız oluşmuş 11+3 teyiz :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-08-02 at 13.31.53.webp
    WhatsApp Image 2023-08-02 at 13.31.53.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 96
Aa neden noldu ? Ben 31 Ağustosa randevu bulabildim Gürcan beye en erken ama normalde Mehmet kaloya gidiyorum memnunum da dene istersen . Araştırmada eşimi almıyorlar 🥹
Gürcan beyle alakalı değil de hastanenin acilinde ultrason yok müdahale yok o zaman özel hastanenin ne gibi ayrıcalığı oluyor ki 🤔 üniversiteye gidin diyor yani tamam benim durumum çok acil değildi belki ama biraz kafama takıldı doğrusu :) hem araştırma hem belki gürcan beyle devam ederim ama sanırım doğum için özel hastane güvenli gelmedi doğrusu

Çok geçmiş olsun neymiş bu 🥺🥺 serumla mı tedavi edecekler

Ben de aynı durumdayım. İlaç kullanırken ilaçları bile çıkartıyordum. Şimdi nasılsınız?
Serumla tedavi ediyolar evet. İlaçları da içemiyordum midemde kalmıyodu yani. Seruma katıp veriyolar artık herşeyi. 4. Günüm bugün hastanedeyim yatıyorum daha. Ben su bile içemiyordum sıfır içecek sıfır yemekle 2 gün geçince acile geldim acilden yatırdılar. Eğer aynı durumdaysanız ilaçlarda midenizde durmuyosa acilde idrar kan testi yapıp bakıyolar. Gerekirse yatırıyolar. Çok sık görülmüyormuş 0.5-1% gebe şanssız kesimdeymiş.

Kilo kaybım da oldu benim 60la gebe kalmıltım 56ya düşmüştüm. Aşermek falan bana çok çok uzak şuan hala sıfır iştah devam ediyorum.
Allah çeken herkesin yardımcısı olsun.

Selam Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik. Umarım güzel ve sorunsuz geçiyordur.
Karaciğer enzimlerim yüksek diye kullandığım tüm ilaçları kestik. Bulantı ilacını da kesince hiçbir şey yiyip içememeye, sürekli istifra etmeye başladım. Bir gün artık su bile içemeden günde 15 kez istifra edince doktoruma yazdım. Hastaneye çağırdı yatış yapıldı. Vücudumun su mineral dengesi bozulmuş, idrarda ketonum 3+ olmuş. 3 4 gün serumla beslendim. Şimdi yavaş yavaş bir şeyler yiyebiliyorum. 2 3 gündür bulantı var ama istifra yok. Kilo bile verdim bu süreçte. Benim gibi ağır geçiren ya da çevresinde benim gibi biri olan var mı?
Ben bu mesajınızı görmeden yukarda yorum yaptım. Sonuçlarınız çıkmış onu görmedim. Sizde benim gibi hiperemezis mağduruymuşsunuz. Eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar demişler. Ne zaman isterseniz yazın. Çok çok geçmiş olsun.

Gürcan beyle alakalı değil de hastanenin acilinde ultrason yok müdahale yok o zaman özel hastanenin ne gibi ayrıcalığı oluyor ki 🤔 üniversiteye gidin diyor yani tamam benim durumum çok acil değildi belki ama biraz kafama takıldı doğrusu :) hem araştırma hem belki gürcan beyle devam ederim ama sanırım doğum için özel hastane güvenli gelmedi doğrusu
Benim bulunduğum yerde de öyle. 2 kere gece kanama yaşadım acile gittim ne nöbetçi kadın doğumcu var ne de ultrason var. Sabah gelin dediler. İnsan sabaha bekleyene kadar ne sıkıntılar çeker. Bir tane doktor bi tane ultrason olması bu kadar mı zor. Özel hastane bide

Benim bulunduğum yerde de öyle. 2 kere gece kanama yaşadım acile gittim ne nöbetçi kadın doğumcu var ne de ultrason var. Sabah gelin dediler. İnsan sabaha bekleyene kadar ne sıkıntılar çeker. Bir tane doktor bi tane ultrason olması bu kadar mı zor. Özel hastane bide
İşin ilginç yanı doktoru aradı yanımda söylüyor böyle hastanız bu şikayetle geldi doktor diyor ki araştırma hastanesine gitsin sabah bana gelebilir bu bana çok yanlış geliyor özel hastanenin bir farkı olmalı sonuçta ekstra ücretler ödüyoruz

Kızlar tecrübeyle sabit bu konular biraz hassas ama benim ilk kızımı 2 yaşına kadar emzirdim ve artı olarak aşılarını içeriklerine güvenmediğim için yaptırmıyorum besin olarak dikkat ediyorum evet zararlı şeyler yiyormu yiyor ama haftada 2 balık her gün pekmez ve meyve ağırlıklı besliyorum ve çok şükür şuan 4 yaşında bir elimin prmağını geçmez hastalıkları bu yaşına kadar maşallah🧿🧿🧿diyimm😂. Bence herşeyden önemlisi bağışıklığını besinlerle yüksek tutmak, aşılar bağışıklıklarını düşürüyor bebişlerin:KK43:
merhabalar takdir tabiki sizin ama benim 30 yasındaki arkadasım menenjit aşısı olmadığı için ölümden döndü hala yürüyemiyor aylarca fizik tedavi görecek bebeği aşılı olduğu için bulaşmadı şu an türkiye suriyeli krizi yaşıyor ve ciddi kızamık vakaları başlamış bence çok güvenilir bir
drdan tavsiye alarak ilerlemek lazım burda bile hamile olup kızamık gecirip bebeğini aldırmak zorunda olanlar oldu ve bu aşı olmadıkları için oldu :( ama siz tabiki daha iyi bilirsiniz 💐🙏

yok benm haftaya çarşamba 11. haftaya giriyorum büyük ihtimal perşembe fln veririm
Aa iyi aynı zamanlarda vericez😊 Yalnız kadın benden ev adresi falan almadı sonradan aklima geldi acaba gelecekleri gün mü arayip konum osteyecekler 🤔
18 Temmuz 20 mm’di ayy o zaman bugün 45 i bulmamıştır ya :/
Canım ben pazartesi gittim 10+3tüm 3,56cm çıktı bence herkesin farklı oluyor sanmıyorum hep tam olarak 1cm fazla çıkacağını. Normalde mesela 10+0diye gittim 3gün öndeymiş meğer yani bu değişebilir. Zaten 1buçuk saat kaldı miniğini görmeye dayan 😊

Back
X