- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Çok geçmiş olsun canım bende kusmadan dolayı serum aldım kotüleşirsen faydası dokunmazsa yatış verelim bir iki gün dediler.Çok şükür iki gündür iyiyim.Zofer diye bir ilaç kullanıyorum biraz ağır ve yan etkisi olabilirmiş ama doktorum yazdı diye içiyorum çünkü kusmamı engelledi iki gündür çok çok iyiyim.2 saatte bir azar azar beslenince rahat oluyorum.Sen daha ağır geçirmişsinSelam Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik. Umarım güzel ve sorunsuz geçiyordur.
Karaciğer enzimlerim yüksek diye kullandığım tüm ilaçları kestik. Bulantı ilacını da kesince hiçbir şey yiyip içememeye, sürekli istifra etmeye başladım. Bir gün artık su bile içemeden günde 15 kez istifra edince doktoruma yazdım. Hastaneye çağırdı yatış yapıldı. Vücudumun su mineral dengesi bozulmuş, idrarda ketonum 3+ olmuş. 3 4 gün serumla beslendim. Şimdi yavaş yavaş bir şeyler yiyebiliyorum. 2 3 gündür bulantı var ama istifra yok. Kilo bile verdim bu süreçte. Benim gibi ağır geçiren ya da çevresinde benim gibi biri olan var mı?