2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Normalde çok iştahlı biriyimdir hiç yemek ayırmam ama şuan 0 iştah. Hiç bir şey cekmiyo benim canım. Hamile kaldigimdan bu yana 3 kg vermişim. Aşırı kusmamama rağmen. Çok sevdigim aşure yi bile cekmiyo canım😌 şuan mutsuzluk var. Eşim de yiyip icemedigin içindir diyor. Yiyerek mutlu oluyormusum meğer 🙈
Ben normalde yemek yemeyi sevmeyen biriyim yaşamak için yiyordum yani 😅 çok kustuğum bir gün Polat Alemdar gibi anneme çok açım anne diye ağladım 😅😅 yiyemiyorum diye sinirleniyorum yani o kadar 😁

Gürcan beyle alakalı değil de hastanenin acilinde ultrason yok müdahale yok o zaman özel hastanenin ne gibi ayrıcalığı oluyor ki 🤔 üniversiteye gidin diyor yani tamam benim durumum çok acil değildi belki ama biraz kafama takıldı doğrusu :) hem araştırma hem belki gürcan beyle devam ederim ama sanırım doğum için özel hastane güvenli gelmedi doğrusu
Çok yorum yapmayayım ama ben o hastaneye çok gitmiyorum güvenmiyorum 😀 neyse araştırmada da doktor bulursan söyle olur mu 😀 hangi araştırma üniversite mi eğitim mi

Tercihe bağlı illa ikili test yaptırıp sonra fetal için yönlendirme yapmıyorlar. Doktor eğer imkanınız varsa fetal dna yaptırırsanız daha iyi diyor mesela. Ben doktora fetal dna yaptırmak istiyorum siz nasıl yönlendirirsiniz dedim ilk önce ikiliyi anlattı sonra fetali anlattı eğer imkanınız varsa ben de fetal dna yaptırmanızı öneririm dedi.
Fetal dna testi ne kadar acaba

Bir daha prilamı akşam 2 tane almıcam bugün hem çok uyku yaptı hem sersem ve baş dönmesi yapıyor biran önce akşam olsun ve geçsin ne güzel doktorum sabah akşam al demişti salak gibi ne diye 2 tane içersin daha çokmidem bulanıyor şuan 😕

11+4um İki gündür kendimi garip bi şekilde iyi hiss ediyorum😃 yemek yemek istiyorum hep bulantim halsizliyim yok evimi temizledim çok enerjikim allah hayrı alamet eylesin🤣
Bende 12+4 üm geçen haftaya kadar bitik ve halsizdim bsey yapmak istemyrdum ptesiden beri bende enejiğim 2. Trimester yaşasın🥳🥳

Bir daha prilamı akşam 2 tane almıcam bugün hem çok uyku yaptı hem sersem ve baş dönmesi yapıyor biran önce akşam olsun ve geçsin ne güzel doktorum sabah akşam al demişti salak gibi ne diye 2 tane içersin daha çokmidem bulanıyor şuan 😕
canım bende gece 2 gündüz 1 kullanıyorum ama uyku yapmıyor prillam birçok kişiden duydum ben ilaç kullanmadığım zamanda inanılmaz uyuyordum normal dediler vücut hem senin içi hem de hiç bilmediği tanımadığı birşey için çalışıyor günlük 1mm büyümesi bize küçük gelebilir ama vücudumuz için çok zor bir şey uyuman normal bol bol dinlenmene bak :)

canım bende gece 2 gündüz 1 kullanıyorum ama uyku yapmıyor prillam birçok kişiden duydum ben ilaç kullanmadığım zamanda inanılmaz uyuyordum normal dediler vücut hem senin içi hem de hiç bilmediği tanımadığı birşey için çalışıyor günlük 1mm büyümesi bize küçük gelebilir ama vücudumuz için çok zor bir şey uyuman normal bol bol dinlenmene bak :)
Sabah akşam 1 tane içtiğimde uyku yapmıyor ama 2 tane içince yaptı şuan sersem gibiyim zaten bazı ilaçlr bünyemde benim baş dönmesi yapıyor demekki bunuda fazla alınca yan etki yaptı bana daha önce prifemyn kullandım ondada bi akşam 2 tane içtim ertesi günü çok uyudum ve oda sersemlik yaptım ben sabah akşam içmeye devam edeceğim mecburen

Kızlar selamm geldim bebek önden gidiyor bu sefer 😍😅 11+3 olmuş büyümüş 46 mm olmuş boyu ikili test yaptı
Ense burun normal, kan testi de 10 güne çıkacak.
Eli kolu oynuyor zıplıyor karnımda 🤣😅
Cinsiyeti söylemedi 😕 net olmadan söylemeyeyim dedi her açıdan video çektik fotoğraflar da var bakalım 🤣
Bence kız 🙈 dik görmedim nub aşağı bakıyordu ultrasonda oynatırken de

Eklentiler

• CE81CA1C-0BAD-4196-83B2-AC3C5A6D6652.webp
    CE81CA1C-0BAD-4196-83B2-AC3C5A6D6652.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 126
  • A0E01A5A-3E5C-4719-969B-EC3938DD9758.webp
    A0E01A5A-3E5C-4719-969B-EC3938DD9758.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar selamm geldim bebek önden gidiyor bu sefer 😍😅 11+3 olmuş büyümüş 46 mm olmuş boyu ikili test yaptı
Cinsiyeti söylemedi 😕 net olmadan söylemeyeyim dedi her açıdan video çektik fotoğraflar da var bakalım 🤣
canım çok sevindimmm yerim iyice bebek olmuş

Hayırlı olsunnnnn maşallah 🙏🏻 kanda güzel çıkar inşallah 🙏🏻 cinsiyeti bari tahmin etseydi yaaaa

E nabızdan kontrol et daha erken çıkıyor onun sonucu genelde.
Maşallah 🌟

Maşallah canımm ❤️
Bu bebiş ben kızım diye bağırıyor resmen🤣🤣

Kizlar bugün ikizgebelik 10haftalik oluyor.cumartesi günü kontrolüm var 😇belirtileri sadece uykum var başka yok. Göğüs uçları hafif koyulaşma var şişlik yok.aserme,kusmam yok.normalmi bu.korkuyorum daha önce kürtaj oldum 8haftalikken kalbi durdu. 15temmuzda gittim ozamn 7haftalikti ikisinde kalp atışları vardır.aklim kötü şeyler düşünmemeye calisiyorum.10haftalik 3aylikmi girmiş oluyo .

Kizlar bugün ikizgebelik 10haftalik oluyor.cumartesi günü kontrolüm var 😇belirtileri sadece uykum var başka yok. Göğüs uçları hafif koyulaşma var şişlik yok.aserme,kusmam yok.normalmi bu.korkuyorum daha önce kürtaj oldum 8haftalikken kalbi durdu. 15temmuzda gittim ozamn 7haftalikti ikisinde kalp atışları vardır.aklim kötü şeyler düşünmemeye calisiyorum.10haftalik 3aylikmi girmiş oluyo .
2,5 aylık oluyor canım

Back
X