2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bebeğimin 15+5 de suyunun azaldığını ogrendim doktor bebekte ve bende bir sorun görmedi böyle bir durum yaşayıp düzelen var mı önerileriniz çok önemlii
Çok geçmiş olsun hiç duymamıştım ben canım su içiyor musun yeteri kadar bir doktorun videosunda görmüştüm çok su içmek lazımmış plesanta için

Kızlar 12+2de ikili testte kız dediler 13+3te kız gibi dedi 13+4te kendi doktoruma gittim baya bi baktı bacak arasına kız bence daha bu haftalarda net diyemiyorum ama hiç yanılıcam gibi durmuyo dedi. Ben de dayanamadım aldım artık çiçekli pembişli şeyler bu saatten sonra değişirse fena patlarım baksanıza siz dee 🤣
Seni üzmek istemem ama 3 kontrolüm de kız denilen bebeğim dün erkek çıktı 🤣 bide %85 kız değişirse şok olurum diyen doktor erkek olduğunu söyledi

Kızlar dün gece rüyamda 7-8 yaşında sarı uzun saçlı bir kız gördüm ama çok bilmiş bisey 😅 annemin yanında duruyordu elinde kağıtlar vardı tek örgü yapmış yandan..
Bir an şaşırıyorum bu kim ya diye bana anne diyor ama böyle bir konuda cok inatcı davranıyor 😀 büyük bir çocuktu ya bu benim kızım mı ama nasıl olur benim oğlum var başka çocuğum yok ki diyorum anneme bakıyorum gece 3-4 gibi uyandım
İçimden bi ses seninki değişecek kız olacak diyor 🤣 ama benimki kesin erkek kalacak

Çok geçmiş olsun hiç duymamıştım ben canım su içiyor musun yeteri kadar bir doktorun videosunda görmüştüm çok su içmek lazımmış plesanta için
Günlük üç litrenin üstünde içiyorum fakat anlamadım ben doktor organları falan iyi dedi bende de sorun yok su gelmesi gibi ama azalmış anlamadık doktor sadece bu durum canımızı sıktı dedi bi açıklama yapmadı neden diye

İçimden bi ses seninki değişecek kız olacak diyor 🤣 ama benimki kesin erkek kalacak
Hiç belli olmaz canım ben artık hiçbir şey hissetmiyorum senin de kız olabilir bizim hatamız çok erken davranmak oldu 😅😅
Yurtdışında ne güzel taaaa ne zaman cinsiyet olayına giriyorlar çok doğru çok acele ettik o yüzden bir öyle bir böyle çıktı
Farketmez artık erkeğe de tamamım aştım olayı 🥲

Günlük üç litrenin üstünde içiyorum fakat anlamadım ben doktor organları falan iyi dedi bende de sorun yok su gelmesi gibi ama azalmış anlamadık doktor sadece bu durum canımızı sıktı dedi bi açıklama yapmadı neden diye
Riskli gebelik uzmanına mı bir görünsen acaba tek doktorla kalma

Hiç belli olmaz canım ben artık hiçbir şey hissetmiyorum senin de kız olabilir bizim hatamız çok erken davranmak oldu 😅😅
Yurtdışında ne güzel taaaa ne zaman cinsiyet olayına giriyorlar çok doğru çok acele ettik o yüzden bir öyle bir böyle çıktı
Farketmez artık erkeğe de tamamım aştım olayı 🥲
11. Haftamda tahmin istedim erkek demişti ben bide hastane çok yakın diye 10 güne bir gittim üstüne 3 kere daha gittim kız dedi Her seferinde tahmin yapmasını biz istedik keşke söylemeseydim diyorum kafam çok karıştı kız kıyafetleri almıştık değişim tarihi geçecek diye dün gidip değiştirdik yerine kıyafet almam artık gene nolur nolmaz dedim emzik biberon aldık. Valla artık güvenmez oldum ya

Son düzenleme:
11. Haftamda tahmin istedim erkek demişti ben bide hastane çok yakın diye 10 güne bir gittim üstüne 3 kere daha gittim kız dedi Her seferinde tahmin yapmasını biz istedik keşke söylemeseydim diyorum kafam çok karıştı kız kıyafetler almıştık değişim tarihi geçecek diye dün gidip değiştirdik yerine kıyafet almam artık gene nolur nolmas dedim emzik biberon aldık. Valla artık güvenmez oldum ya
En iyisi aslında detaylı ultrasonu beklemek ta aşağıya inip detaylı bakıyorlar 😅

Olabilir canım geç döllenmedir belki benim öyle biz hiç 7+4 te falan keseyi görmüştük canını sıkma böyle çok insan var döllenmen geç olmuştur beta hcg kaç çıktı baktırdınmı canım
Beta regl geciktiği in 9. Gün 2237 çoktı doktora gittik 5+3 de kese gördü bir hafta sonra gittim kese büyümüş yolk saç bebek yok korktum da sormak istedim tüm anne gruplarında benim gibi olan var mı bakıyorum 🙈 gerçekten sizin minnak az nazlı çıkmış 7+4 de kese yi görmek bile sizi nasıl o zamana kadar tedirgin etmişti 😅 bu analık zor gerçekten 😅

Back
X