- 4 Ağustos 2022
- 6.479
- 2.969
- 103
Bende çok iyi sayılmam burda okuduklarım benide aşırı etkiledi malesef, hayatın gerçekleri tabi ama insan korkuyor daha çok endişeleniyor malesef.Bugün nasılsınız kızlar pek keyfim yok benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok iyi sayılmam burda okuduklarım benide aşırı etkiledi malesef, hayatın gerçekleri tabi ama insan korkuyor daha çok endişeleniyor malesef.Bugün nasılsınız kızlar pek keyfim yok benim
Dün hepimiz kötü olduk anlaşılanBende dün akşam kötü oldum yemek bile yiyemedim yemeyince de hareketlenmedi tabi üstün misafirliğe gittik direk söyledim enerjim düşük biraz kimseyle ilgisi yok haberiniz olsun baştan diye birşeyler yiyince hareketlerini hissettim tekrar modum yükseldi biraz
Hangi bedeni aldın canım bende almak istiyorum ama beden konusunda kararsızımPenti de bir alana bir bedava hamile taytı aldım çok memnun kalmışlar her giyen söylüyor lazım olacak bilginiz olsun
![]()
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah - Penti
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Bende tayt takip ediyordum iyi oldu haber verdiğinPenti de bir alana bir bedava hamile taytı aldım çok memnun kalmışlar her giyen söylüyor lazım olacak bilginiz olsun
![]()
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Benimki fıstık ezmesi ne bayılıyor direk tepik dhfhhfTatlı yiyip sola dönerek yat o sıra hareket ediyorlar benim ki vuruyor direkt dön böyle rahatsızım diye sinir oluyor![]()
Bende çok etkilendim alışveriş listesi çıkarmıştım eşimi darliyodum iki gündür çıkalım artık diye seslenmiyorum artık
Ben geçen gün penti'ye girdiğimde gördüm bunu malı pek iyi gelmedi bana naylon gibi rahatsız edecek sanki külotlu çorap gibi falanPenti de bir alana bir bedava hamile taytı aldım çok memnun kalmışlar her giyen söylüyor lazım olacak bilginiz olsun
![]()
Sinanma dünyası bir şekilde sınavdır geçiriyoruz tez zamanda hersey gönlünce olsun canmKizlar herkes acimiza ortak oldu Allah razı olsun ama tecrübelerimi paylaşmak adına birisi aratır vs diye yazdım, acimi paylaştım sizinle. Ama bu benim başıma geldi, zaten üzüntülüyüm. Siz de uzulunce daha kötü oldum. Burda mutlu hüzünlü binlerce haber okuyoruz. Eminim şöyle bir hamilelik kaybı diye aratsak milyon tane konu buluruz. Her hamilelik kendine özel. Nolur kendinizi strese sokmayın. Bebeğiniz sağlıklı ve sizinle. Benim bebeğimin gitmesi ve benim bunları yasamam gerekiyordu ve yaşandı. Hayatın, anın tadını çıkartın. Ben ense kalınlığı vs dediğinde de uzulmemistim öyle doğarsa da evladimdir sağlıksız olursa da diye. Keyfinize bakın bosverin lütfen
Kaç beden aldım canım acaba kalıbı nasılPenti de bir alana bir bedava hamile taytı aldım çok memnun kalmışlar her giyen söylüyor lazım olacak bilginiz olsun
![]()
Hep birlikte geçiyoruz ya sürecimizi birimizden birine birsey olsa çok etkileniyoruz bu çok normal birde bizim için üzülmeKizlar herkes acimiza ortak oldu Allah razı olsun ama tecrübelerimi paylaşmak adına birisi aratır vs diye yazdım, acimi paylaştım sizinle. Ama bu benim başıma geldi, zaten üzüntülüyüm. Siz de uzulunce daha kötü oldum. Burda mutlu hüzünlü binlerce haber okuyoruz. Eminim şöyle bir hamilelik kaybı diye aratsak milyon tane konu buluruz. Her hamilelik kendine özel. Nolur kendinizi strese sokmayın. Bebeğiniz sağlıklı ve sizinle. Benim bebeğimin gitmesi ve benim bunları yasamam gerekiyordu ve yaşandı. Hayatın, anın tadını çıkartın. Ben ense kalınlığı vs dediğinde de uzulmemistim öyle doğarsa da evladimdir sağlıksız olursa da diye. Keyfinize bakın bosverin lütfen
Benimde nezle olmuşum gene üstelik benim de modum çok kaçtı Burdaki arkadaşa çok üzüldümBugün nasılsınız kızlar pek keyfim yok benim
Sen canını sıkma canım. Biz bir birimiz için burdayız. Hepimizin iyi kötü günlerini derinden yaşıyoruz. Çünki öyle donemdeyizki acısıyla tatlısıyla hepimizin başına gele bilir. Bizimde böyle şeyleri öğrenmemiz bizim için bir bilgi. Kötü yönde zaten Rahatsız olan okumaz hesablnı dondurup gider iyi oldugu zaman gelirKizlar herkes acimiza ortak oldu Allah razı olsun ama tecrübelerimi paylaşmak adına birisi aratır vs diye yazdım, acimi paylaştım sizinle. Ama bu benim başıma geldi, zaten üzüntülüyüm. Siz de uzulunce daha kötü oldum. Burda mutlu hüzünlü binlerce haber okuyoruz. Eminim şöyle bir hamilelik kaybı diye aratsak milyon tane konu buluruz. Her hamilelik kendine özel. Nolur kendinizi strese sokmayın. Bebeğiniz sağlıklı ve sizinle. Benim bebeğimin gitmesi ve benim bunları yasamam gerekiyordu ve yaşandı. Hayatın, anın tadını çıkartın. Ben ense kalınlığı vs dediğinde de uzulmemistim öyle doğarsa da evladimdir sağlıksız olursa da diye. Keyfinize bakın bosverin lütfen
M aldım henüz gelmedi denemedim ama s olan farklı marka göbeğimi sıktıHangi bedeni aldın canım bende almak istiyorum ama beden konusunda kararsızım
Canımsın ya sımsıkı sarılasım geldi bu gelgitler hiç bitmeyecek ki annelik tam da böyle bir şey işte nazar değer diye yavrusunun yüzüne beğenerek bakmaktan bile sakınmak annelik, hep bir seyler olacak korkusuyla yasamak annelik, o korku hiç gecmese de buyudukce daha da alisiyorsun bu duyguyla yasamaya Rabbim korusun inşallah hepsiniGebeliğimin başından beri hep dua ediyorum Allah'a sığınıyorum verende o alanda o diye.Hareketlerini hissedince böyle mutlu oluyorum geri korkuyorum şımarma diyorum kendi kendime her hareketinde şükrediyorum.Başından beri kusmalarım ağrılarım olsun zor bir gebelik oldu benim için dün de belim tutuldu ama şikayet etmekten Allah'a sığınıyorum o kadar tuhafım kiBaşından beri sevincimi tam anlamıyla yaşayamadım bilmiyorum
![]()