- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Haklısın ya tamam canım çok teşekkür ederimrahimağzı ağrı yapmaz canım
Sen yinede git muane ol burda normal desekte biz bilemeyiz için rahat etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ya tamam canım çok teşekkür ederimrahimağzı ağrı yapmaz canım
Sen yinede git muane ol burda normal desekte biz bilemeyiz için rahat etsin
Ya telaşlanacak birşey değil aslında çünkü rahim egzersiz yapıyor doğum için ama yine de insan tedirgin oluyor.Sor canım için rahat etsin
Bende çok telaşlanmıştım birde ben serklajlı oldugum için dikişe çok zararı var diye korktum
Doktorum normal ama 10 kez olursa gel demişti
Birde türkiyede varmı bilmiyorum ama magnezyum içeren sular var onlardan önermişti günde 1 l ic demisti
Ama gerçek maalesef TV de bile hayvanlara bakamıyorumhayatımda duyduğum en saçma sapan şey olabilir şaşırdım kaldım
Evet çok normalmişYa telaşlanacak birşey değil aslında çünkü rahim egzersiz yapıyor doğum için ama yine de insan tedirgin oluyor.
Benimd damar direnç var diye ecopirin başlamıştı doktorum ilerde preeklampsi riskini azaltmak içinGeçmiş olsun canım
Benimde önceki gebeliğimden yüksek tansiyon sıkıntım var
Genelde tansiyon bu haftalarda kendini belli ediyor
doktorum banada tansiyon aleti almamı söyledi ama birdahaki randevumu bekliyorum her gittiğimde yüksek çıkıyor ilaca başlıycaz galiba
Aklına kötü şeyler getirme doktorun ona göre bi ilaç verir kendini strese sokma
Evet doğru senin serklaj öykün var. Bir an önce zamanı gelse de hepimiz doğursak ve uykusuz geceler başlasaEvet çok normalmiş
Ama serklajın atmasına neden oldugu için bana tehlikeli canım
Yoksa her hamilede olan bir şey bu
Önerdiğin bi tansiyon aleti markası varmı canımBenimd damar direnç var diye ecopirin başlamıştı doktorum ilerde preeklampsi riskini azaltmak için
20. Haftadan sonra da tansiyon ölç dedi ben şimdiden ölçüyorum ölçmek lazım![]()
Ya insallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleriEvet doğru senin serklaj öykün var. Bir an önce zamanı gelse de hepimiz doğursak ve uykusuz geceler başlasa![]()
Ben 5 gun once oldum agri 1 gün sürdü sma agriyi gectim bir cok yan etkisini yaşadim ates halsizlik hala kendime gelmiş degilim resmen gribe çevirdiTetanoz aşısı olan kızlar kolunuz ne kadar ağrıdı? Ben dün oldum hala kolum ağrıyor normal mi ya![]()
Panik hali oldu mu ondan biraz korkuyorum da yoksa grip gibi mi yan etkisiBen 5 gun once oldum agri 1 gün sürdü sma agriyi gectim bir cok yan etkisini yaşadim ates halsizlik hala kendime gelmiş degilim resmen gribe çevirditek doz oldum baska olmayacagim
Hadi ya geçmiş olsun canım bende sadece kol ağrısı yaptı.Ben 5 gun once oldum agri 1 gün sürdü sma agriyi gectim bir cok yan etkisini yaşadim ates halsizlik hala kendime gelmiş degilim resmen gribe çevirditek doz oldum baska olmayacagim
Her an her şey değişebilir canım böyle görüntü vermişti bende sonra o kordon çıktı ama sonraki kontrolde kordonu gözümüzün önünde çekti pipiyi öyle gördük belki kordondur ama pipi de olabilirTecrubeli annişkolar doktor bugun 14+3 te cinsiyet için net konuşmadı, arada parlayan bısey var ama net bişy dıyemeyız dedi, varmı kendınden emin olup yorum yapacak![]()
Bana o şey pipi gibi geldi canımTecrubeli annişkolar doktor bugun 14+3 te cinsiyet için net konuşmadı, arada parlayan bısey var ama net bişy dıyemeyız dedi, varmı kendınden emin olup yorum yapacak![]()
Erkek bebişlere çok alıştık biz dimi ya grupçaBana o şey pipi gibi geldi canım![]()
Yok öyle bisi olmadi merak etme boyle ilk gunun aksami halsizlikten hafif ates gibi oldu ertesi günüde burnumu akitmaya basladi nezlenin başlangici olur ya gribe cevirmeden önce öylePanik hali oldu mu ondan biraz korkuyorum da yoksa grip gibi mi yan etkisi![]()
Acaba zaten grip olunacaktı da denk mi geldi acaba hafiften bağışıklığı düşürmüştür aşı daYok öyle bisi olmadi merak etme boyle ilk gunun aksami halsizlikten hafif ates gibi oldu ertesi günüde burnumu akitmaya basladi nezlenin başlangici olur ya gribe cevirmeden önce öyleilk hamileligimde 2 doz oldum sadece kolum agrimisti bunda cok farkli oldu
Ben kızımda yapmistm foto çekimi dogumhanede odamda filan cok guzel bir albumu oldu o yüzden bu bebisime de inşallah yapacağımEvet ama önce eşimi ikna etmem gerekicek pek yanaşmadı![]()