- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Gittim geldim canımGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim geldim canımGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım![]()
MaşallahKızlar merhaba , bende hem devlette hem özelde kontrole gidenlerdenimbugün devlette kontrol günümdü. Bebeler büyümüş birisi 20 cm diğer 21 cm. Ve kiloları da 280 gr ve 290 gr. Çok şükür her şey yolunda ikisi de gayet sağlıklı
![]()
Kesinlikle bende Kenya istiyordum sonra eşim bakınca öyle karar verdik ikisi de çok güzel ama gerçekten sağlıkla kullanalımevet o beni de etkiledi ama işte tekerler de yıpranma olur fln dediler bilemedim işte ama napolide çok güzel direk kolun hareket etmesi en çok onu sevdim bunda oturduğu yerin yönünü değiştiriyorsun sadece iyi günler kullan yavrum belki bende hala değiştirrim bilemedim 2si de güzel hangi renk aldın?
Bildiğim kadarıyla onu 7 ile çarpıyorsun boyu çıkıyor ortayaMaşallahboyu nerden görüyoruz benim fl uzunluğu ölçtü
Ohh şükürler olsun canım valla aklıma bian kısalmamı oldu diye geldi sana söylemektende çekindim içimi rahatladı maşallah kuzucugaGittim geldim canımgörünen bir baskı bir sıkıntı yok dedi. Rahim ağzı 34 mm ölçtü bu arada . Bebek hareketliydi
içim rahatladı
Ah tamam teşekkürlerBildiğim kadarıyla onu 7 ile çarpıyorsun boyu çıkıyor ortaya![]()
Ya Allah razı olsun sen git demesen aklıma gelmez gitmekOhh şükürler olsun canım valla aklıma bian kısalmamı oldu diye geldi sana söylemektende çekindim içimi rahatladı maşallah kuzucuga![]()
Ben türkiyede olsam ufacık şeyde doktora giderim heraldeYa Allah razı olsun sen git demesen aklıma gelmez gitmekşükür rahatladım ve magnezyum vermişti almamıştım daha onu da al dedi
Aaa 19 cm miş o zaman bizim bebiş 17. Haftada İns uzun boylu olur dayısına çeker yaBildiğim kadarıyla onu 7 ile çarpıyorsun boyu çıkıyor ortaya![]()
İki bacak arasına bakmış mı videolarda var mı bu yan pozisyonlar çok yanıltıyor iki bacak arası çok önemli o yüzdenMerhaba kızlar bişey sorucam. Şuana kadarEki Görüntüle 3305189 Eki Görüntüle 3305190 hala cinsiyet öğrenemediğim için 13. Haftalık videosuna açıp açıp bakıyorum. Bugün bi detay fark ettim dikkatli bakınca görünüyor sanki erkek gibi geldi bana ne diyorsunuz
Fiyat çok iyiymiş hangi sitekızlar mama seti almayı düşünen olursa çok güzel sayfa buldum oioi setleri hepsi burada da 900 tl ediyor toplam ben 594 e aldım almak isteyen olursa paylaşırım siteyi aşağıdaki renkler vardı birde diş için meyve püresini koymak için bundan aldım
Eki Görüntüle 3305132 Eki Görüntüle 3305134
Yok bakamadı göremediğini söylediİki bacak arasına bakmış mı videolarda var mı bu yan pozisyonlar çok yanıltıyor iki bacak arası çok önemli o yüzden![]()
Ay benim kızım çok mu miniş ya, 16+4te gittiğimde 14cm dedi 167 gramdıAh tamam teşekkürlerbenimki zayıf olacak sanki 16+5 tim bugün . Doktor uzun olacak belli dedi ama kilosu 207 gram
boyu 21 cm’ye yakın oluyor
13 hafta daha cok erken biz 16 haftada daha anca ogrene bildik bende artık pozisyonlora teorilere inanmıyorumYok bakamadı göremediğini söyledi
Doğru13 hafta daha cok erken biz 16 haftada daha anca ogrene bildik bende artık pozisyonlora teorilere inanmıyorum![]()
Aynen saatlerce bekledi burda en geç yarım saate içerdesinBen türkiyede olsam ufacık şeyde doktora giderim heralde
Geçen gün suyum sızıyo diye gittim H Hasretimm123 şahit 3-4 saat beklettiler acilde
Türkiyede bekletmeden alıyolar hemen
Magnezyumuda almakta iyi yapmışsın canım yalancı kasılmalara kramplara çok iyi geliyor