- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
ben gavıscon kullanıyorum cok mıdemde sorun yaşarsamKızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gavıscon kullanıyorum cok mıdemde sorun yaşarsamKızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep
Teşekkür ederim. Çok ilaç yanlısı biri değilim. Hamile değilken de hiç ilaç içmezdim. Ateşim 39 olmadan doktora da gitmezdimben gavıscon kullanıyorum cok mıdemde sorun yaşarsam
hamilelik çok farklı .. yanı bazen ne yapsanda gecmıyor mıde yanması mecbur kalıyor ınsan..Teşekkür ederim. Çok ilaç yanlısı biri değilim. Hamile değilken de hiç ilaç içmezdim. Ateşim 39 olmadan doktora da gitmezdimama şimdi öyle midem yanıyor ki çare bulamıyorum
Maşallah sizin baya olmuş hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimBenmde ilki kiz 1 simdide erkek 20+2deym
Rennie tablet alıyorum baş ucumda geceleri ateşler içinde midemKızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep
Haklısın kuzumhamilelik çok farklı .. yanı bazen ne yapsanda gecmıyor mıde yanması mecbur kalıyor ınsan..
benim de öyleRennie tablet alıyorum baş ucumda geceleri ateşler içinde midem![]()
Değilmiş rennie alabiliyoruz napalım sabaha kadar cayır cayır yanıyor yoksaHaklısın kuzum
benim de öyledoktor mu verdi rennie yi. Evde var şuan ondan. Bunlar zararlı değil mi
![]()
Tamam canım teşekkür ederimDeğilmiş rennie alabiliyoruz napalım sabaha kadar cayır cayır yanıyor yoksa![]()
Benim mide yanma muz yiyorum su iciyorum önceler doktorum ilaç önermiyordu haftam küçük diye sonunda ilaç dedi şimdi midem yandiginda açkarına içiyorum. Çok iyi geliyor çok azaldı haftada bir iki falannoluyorKızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep
Küçük haftalarda çoğu ilaç zarar verebiliyor amma büyüdükce geçiyor bir miktarTamam canım teşekkür ederim![]()
Muz da yiyeyim en iyisiBenim mide yanma muz yiyorum su iciyorum önceler doktorum ilaç önermiyordu haftam küçük diye sonunda ilaç dedi şimdi midem yandiginda açkarına içiyorum. Çok iyi geliyor çok azaldı haftada bir iki falannoluyor
Medipolde takipliyseniz bunu doktorla bir konuşmak lazım. Ben daha doğum konuşma aşamasına gelmedim 30. haftadan sonra konuşacağız inşallah ama takipli doktorumdan farklı bir doktor ile doğurmak korkutur beni.Öyle de canım benim ilk doğumum yaklaşık 8 saat sürmüştü. Sabah doktorum varken gitmiştim akşam doktor bir an önce evine gitmek için sezeryane bile almamıştı beni. Bazıları kalmak istemeyebiliyor. Resmen dirsek gücü ile zorla doğum yapmıştım. O yüzden ne olacağı belli olmaz.
15. haftam bitiyorsizin kaç haftalık ? İnşallah saglıkla alalım kucagımıza..:))
Çare gavisconTeşekkür ederim. Çok ilaç yanlısı biri değilim. Hamile değilken de hiç ilaç içmezdim. Ateşim 39 olmadan doktora da gitmezdimama şimdi öyle midem yanıyor ki çare bulamıyorum
Kabızlık probleminiz var mı bağırsaklar boşalmadığında öyle oluyorum bende. Yada hazımsızlık yaşıyor olabilirsiniz oda şişlik yapıyor. Karnınızın büyümesi iç karnınızın dar olmasındandır bende 9aylık gibiyimKızlar benim göbek fena şişti patlayacak gibi hissediyorum çok büyüdü bi de yavan büyüdü kocaman oldu ya şiştiçok rahatsız hissediyorum sıkıyo bisey sanki fazlalık ağır geliyor gibi saçma çocuk kaç gram sanki de işte anlatamadım tam
Ben de direndim şimdiye kadar ama iş çıkışı gaviscon almaya uğrayacağım şimdiÇare gaviscon![]()
Soğuk süt iyi geliyordu bana bir deneyin istersenizKızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep
Evet sürekli varKabızlık probleminiz var mı bağırsaklar boşalmadığında öyle oluyorum bende. Yada hazımsızlık yaşıyor olabilirsiniz oda şişlik yapıyor. Karnınızın büyümesi iç karnınızın dar olmasındandır bende 9aylık gibiyim