2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Teşekkür ederim. Çok ilaç yanlısı biri değilim. Hamile değilken de hiç ilaç içmezdim. Ateşim 39 olmadan doktora da gitmezdim 😅 ama şimdi öyle midem yanıyor ki çare bulamıyorum
hamilelik çok farklı .. yanı bazen ne yapsanda gecmıyor mıde yanması mecbur kalıyor ınsan..

Kızlar merhaba, mide yanmalarınız için neler yapıyorsunuz? Acayip midem yanıyor hep
Benim mide yanma muz yiyorum su iciyorum önceler doktorum ilaç önermiyordu haftam küçük diye sonunda ilaç dedi şimdi midem yandiginda açkarına içiyorum. Çok iyi geliyor çok azaldı haftada bir iki falannoluyor

Öyle de canım benim ilk doğumum yaklaşık 8 saat sürmüştü. Sabah doktorum varken gitmiştim akşam doktor bir an önce evine gitmek için sezeryane bile almamıştı beni. Bazıları kalmak istemeyebiliyor. Resmen dirsek gücü ile zorla doğum yapmıştım. O yüzden ne olacağı belli olmaz.
Medipolde takipliyseniz bunu doktorla bir konuşmak lazım. Ben daha doğum konuşma aşamasına gelmedim 30. haftadan sonra konuşacağız inşallah ama takipli doktorumdan farklı bir doktor ile doğurmak korkutur beni.

Kızlar benim göbek fena şişti patlayacak gibi hissediyorum çok büyüdü bi de yavan büyüdü kocaman oldu ya şişti 😔 çok rahatsız hissediyorum sıkıyo bisey sanki fazlalık ağır geliyor gibi saçma çocuk kaç gram sanki de işte anlatamadım tam
Kabızlık probleminiz var mı bağırsaklar boşalmadığında öyle oluyorum bende. Yada hazımsızlık yaşıyor olabilirsiniz oda şişlik yapıyor. Karnınızın büyümesi iç karnınızın dar olmasındandır bende 9aylık gibiyim

Kabızlık probleminiz var mı bağırsaklar boşalmadığında öyle oluyorum bende. Yada hazımsızlık yaşıyor olabilirsiniz oda şişlik yapıyor. Karnınızın büyümesi iç karnınızın dar olmasındandır bende 9aylık gibiyim
Evet sürekli var 🥲🥲 ıkınmak da zararlı aslında ama kabızlık bi iki gün yoksa bi iki gün oluyor kesin

Arkadaşlar bebeğin mobilyalarını düşünüyoruz da dolap şifonyer vs gibi. Bu alt açma masası ya da şifonyerin üzerine koyulan tahtası gerekli bişey mi? Ben hep bebeklerin orda burda altlarının değiştirildiğini görüyorum mantıklı mı bilemedim. Siz ne diyorsunuz?

Back
X