- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Ben öyleyim ayaklar çok.sis iki gündür berbat odemKızlar ayaklarınız şişiyormu
Bu gün biraz yoruldum yürüdüm filan şu an ayaklarım cok şişti sizce yorgunluktan mı oldu yoksa korkmalımıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öyleyim ayaklar çok.sis iki gündür berbat odemKızlar ayaklarınız şişiyormu
Bu gün biraz yoruldum yürüdüm filan şu an ayaklarım cok şişti sizce yorgunluktan mı oldu yoksa korkmalımıyım
Ben de yastığa tekme atmışım yastık düşmüş.Ayagım yukarda uyuyamıyorum ya nasıl oluyorsa uyandıgımda o yastığa sarılmış oluyorum![]()
Ben deeeee çiğ köfte yiyorum çokHastaneye kaçak çiğköfte sokuyorum, ciddi ciddi çiğköfte aşeriyorum ben.
Neden hastanedesiniz endişe edilecek birşey yoktur umarımHastaneye kaçak çiğköfte sokuyorum, ciddi ciddi çiğköfte aşeriyorum ben.
Yaşasın çiğköfte aşkıBen deeeee çiğ köfte yiyorum çok![]()
Gebelik kolestazı ve karaciğer değerlerinden ötürü yatırdılar, gebelikte riskliymiş.Neden hastanedesiniz endişe edilecek birşey yoktur umarım![]()
İnşallah bisi olmazGebelik kolestazı ve karaciğer değerlerinden ötürü yatırdılar, gebelikte riskliymiş.
Yanlış yazmışım moral bozukluğundan. 9+4 değil, 19+4'teyimhaftanız çok erken daha 3 aylık değilken bile 10 kg almışsınız, bu çok önerilmiyor. Son aylarda kilo alımı arttığı için bebeğin gelişimine paralel olarak öneriliyor.
O gün n canm istedi ama bir türlü yapamadım ya sonrada unuttum gitti takii şu dakkaya kadarHastaneye kaçak çiğköfte sokuyorum, ciddi ciddi çiğköfte aşeriyorum ben.
İnşallah bir şey olmaz, değerlerim normale düştü ala riskli gebeyim takip ediliyorum halaİnşallah bisi olmaz
Rabbim acil şifalar versinGebelik kolestazı ve karaciğer değerlerinden ötürü yatırdılar, gebelikte riskliymiş.
Çok ayakta kalınca oluyor cnm benimde öyleKızlar ayaklarınız şişiyormu
Limonlu su içince bi derece rahatladım sanki eve bi tansiyon aleti alıp takip edecem artıkBen öyleyim ayaklar çok.sis iki gündür berbat odem
4 tane değil mi sizde cinsiyetler belli oldu mu :)) siz nasılsınız hissetmeye başladınız mı? karnınız çok çıktı mı? sizi çok merak ediyorum benİnşallah bir şey olmaz, değerlerim normale düştü ala riskli gebeyim takip ediliyorum hala
4 tane değil mi sizde cinsiyetler belli oldu mu :)) siz nasılsınız hissetmeye başladınız mı? karnınız çok çıktı mı? sizi çok merak ediyorum ben![]()
İşte dördüznlerden ötürü yatarak takip önerdiler, doğuma kadar hastanedeyim galiba artık. Bebeklerim sağlıklı, cinsiyetlerin netliği için detaylı ultrasonu bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Rabbim acil şifalar versininşallah kısa sürede toparlar çıkarsın hastaneden
![]()
Geçmiş olsun salgın var diyorlar ama kahve balgamı ilk kez duydum.İyi akşamlar herkese bu aralar kahverengi balgam söküyorum böyle yaşayan varmı biraz soru işareti oluştu kafam da kötü bseymi acaba
O zaman da rahatlamıyoruz ki eğer gazlı bebekse birçok yiyecek gaz yapıyorAz az içiyorum ama fena istiyor canım ya4 -5 aya rahatız bir doğursak rahatlarız yeme içme konusunda da of
Çok ayakta kalınca oluyor cnm benimde öyleKızlar ayaklarınız şişiyormu
Maşallah ben yeni öğreniyorum grupta dördüz bekleyeniİşte dördüznlerden ötürü yatarak takip önerdiler, doğuma kadar hastanedeyim galiba artık. Bebeklerim sağlıklı, cinsiyetlerin netliği için detaylı ultrasonu bekliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.