- 7 Şubat 2022
- 3.460
- 2.312
- 83
- 28
Ben yaş zencefili rendeleyip suyunu sıktım balın içine koydum posasını dolapta saklama kabında çay kaşıgıyla tüketiyorum grip oldugumdaOnu da yarın deniyim kuru zencefil olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaş zencefili rendeleyip suyunu sıktım balın içine koydum posasını dolapta saklama kabında çay kaşıgıyla tüketiyorum grip oldugumdaOnu da yarın deniyim kuru zencefil olur mu
Faranjit vs varsa cok iyi geliyorBen yaş zencefili rendeleyip suyunu sıktım balın içine koydum posasını dolapta saklama kabında çay kaşıgıyla tüketiyorum grip oldugumda
amin canım benim inşallahAyy cok sasirdim ekrana bi süre baktimsaglikla gelsin minik oğluşun
![]()
ahahahahahahhaha gizemli olmayı seviyor sanırımAy valla erkek bebeği 20. Haftada öğrendin nerdeyseutangaç erkek
![]()
amın canımm,Bunla geçmiş olsun kuzumparol da varlığı yokluğu aynı
. Ederim tabi sağol kuzum
Nitrit ve lökosit çıkması (referans aralıkta değilse) enfeksiyon belirtisi diye biliyorumkızlar ya ben hastanede çalışıyorum dedim kendime bi kan idrar atayım . idrarda wbc lokösit 8 çıktı nitrit pozitif çıktı sanırım ilerleyen gebeliklerde normalmiş bu sonuçlaar.
kandada sedimantasyon 21 çıktı
kan idrar baktıran varmı aranızda yada anlayan korktum bir an
Sakin gazim var diyip karnına sıcak uygulama yapma emi. Ayaklarının altına sıcak su torbası koyabilirsin yada sıcak yerdesin ama çorapla durmani tavsiye ederim. Kayısı suyu içebilirsiniz yada yiyebilirsin hem wc ye çıkartır bu şekilde gaz boşaltım da yaparsın.Ya kızlar çok ağrım var karnımda ama gaz ağrısı sürekli anlamadım gece üstümü açıyorum onu farkettim de normalde de gazım olurdu şimdi kat kat arttı çok ağrı çekiyorum kuru kayısı mı iyi gelir
Aynı durum şişmekden resmen karnım taş gibi oluyor..Ya kızlar çok ağrım var karnımda ama gaz ağrısı sürekli anlamadım gece üstümü açıyorum onu farkettim de normalde de gazım olurdu şimdi kat kat arttı çok ağrı çekiyorum kuru kayısı mı iyi gelir
Tam tersi kuru kayısı gaz yaparYa kızlar çok ağrım var karnımda ama gaz ağrısı sürekli anlamadım gece üstümü açıyorum onu farkettim de normalde de gazım olurdu şimdi kat kat arttı çok ağrı çekiyorum kuru kayısı mı iyi gelir
Aaaa almadım daha almayayım o zamanTam tersi kuru kayısı gaz yapar
Ben de yarın sağlık ocağına gidicem en azından kalbini dinliyimDoktora geldim yine bebeği görmeye dayanamadımeşim çok gidiyorsun dedi gizli geldim
fotosunu gösterince yumuşuyor
Normalde rezene çok iyi gelir ben hamileligin basinda ara ara iciyordum ama bir yerde o da doğumu kolaylaştırıyor diye okudum o yüzden rezene kullanma, bir fincan nane çayı da iyi gelir yemeklerine kimyon bol koyAaaa almadım daha almayayım o zaman![]()
Benm kizimda oyleydi cok hareketliydi yaramazlik demeyelmde yerinde hic durmuyor bi yemek yiyecegi zaman durursa iste kurtlu oluyorlarTam kg alcak gibi oluyorum, benimkiler içeride halay çekiyorlar, bugün 3 kez kustum. Bir şey de yiyemiyorum böyle olunca. Doktorlar hareketli bebişler doğunca da yaramaz olacak diyorlar. Sağlıkla gelsinler de.