2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
kızlar ya ben hastanede çalışıyorum dedim kendime bi kan idrar atayım . idrarda wbc lokösit 8 çıktı nitrit pozitif çıktı sanırım ilerleyen gebeliklerde normalmiş bu sonuçlaar.
kandada sedimantasyon 21 çıktı
kan idrar baktıran varmı aranızda yada anlayan korktum bir an

kızlar ya ben hastanede çalışıyorum dedim kendime bi kan idrar atayım . idrarda wbc lokösit 8 çıktı nitrit pozitif çıktı sanırım ilerleyen gebeliklerde normalmiş bu sonuçlaar.
kandada sedimantasyon 21 çıktı
kan idrar baktıran varmı aranızda yada anlayan korktum bir an
Nitrit ve lökosit çıkması (referans aralıkta değilse) enfeksiyon belirtisi diye biliyorum

Ya kızlar çok ağrım var karnımda ama gaz ağrısı sürekli anlamadım gece üstümü açıyorum onu farkettim de normalde de gazım olurdu şimdi kat kat arttı çok ağrı çekiyorum kuru kayısı mı iyi gelir

Ya kızlar çok ağrım var karnımda ama gaz ağrısı sürekli anlamadım gece üstümü açıyorum onu farkettim de normalde de gazım olurdu şimdi kat kat arttı çok ağrı çekiyorum kuru kayısı mı iyi gelir
Sakin gazim var diyip karnına sıcak uygulama yapma emi. Ayaklarının altına sıcak su torbası koyabilirsin yada sıcak yerdesin ama çorapla durmani tavsiye ederim. Kayısı suyu içebilirsiniz yada yiyebilirsin hem wc ye çıkartır bu şekilde gaz boşaltım da yaparsın.

Aynı durum şişmekden resmen karnım taş gibi oluyor..😒

Bir de uyurken keskin dönüşler yapıyorum bacağı kaldırıyorum falan sonra sağ sol bağlarım açıyor kasıkta sen ondan da mı acaba bazen bebeği unutuyorum gece 😅

Yaa cidden ben de sürekli sırt üstü yatarken buluyorum kendimi artık yatmamamız gerekiyomuş alışamadım daha 🥴

Doktora geldim yine bebeği görmeye dayanamadım 🥹🥹 eşim çok gidiyorsun dedi gizli geldim 🤣 fotosunu gösterince yumuşuyor
Ben de yarın sağlık ocağına gidicem en azından kalbini dinliyim 🫠 ayrıntılıya kadar göremicem bebişimi 🥲 bu arada beni tetanoz için çağırmadılar 18+4teyim bu hafta başında yazdı hemşire kontrol takip için bekliyorum diye ama yine aşıdan bahsetmedi gidince mi bahseder acaba

Aaaa almadım daha almayayım o zaman :KK43:
Normalde rezene çok iyi gelir ben hamileligin basinda ara ara iciyordum ama bir yerde o da doğumu kolaylaştırıyor diye okudum o yüzden rezene kullanma, bir fincan nane çayı da iyi gelir yemeklerine kimyon bol koy

Tam kg alcak gibi oluyorum, benimkiler içeride halay çekiyorlar, bugün 3 kez kustum. Bir şey de yiyemiyorum böyle olunca. Doktorlar hareketli bebişler doğunca da yaramaz olacak diyorlar. Sağlıkla gelsinler de.
Benm kizimda oyleydi cok hareketliydi yaramazlik demeyelmde yerinde hic durmuyor bi yemek yiyecegi zaman durursa iste kurtlu oluyorlar😍

Merhaba , kızlar benim bir iki sorum olacak da. 17 hafta da sürekli bel ağrısı çeken var mı ?Birde , çabuk yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Ben biraz ayakta durayım,iş yapayım hemen belim ağrıyor sol kalça kemigimden vuruyor sızlıyor, bazen o kadar kötü oluyor ki topallıyorum basamiyorum , yatak ta sağa sola dönemiyorum , bir iki saat yatıp dinlenince hafifliyor . Çabuk yorulup,nefes nefese kalıyorum ya . Çok erken değil mi daha o kadar büyümedi , nasıl çözüm buldunuz bu duruma yaşayanlar yazabilir mi acaba .. İlk iki hamileliğimde bu kadar kötü değildi , üçüncü de bir başka anlamadım..

Benim aşk kuşum 275 gram olmuş kuruyemiş gibi 🤣
Bu doktorum detaylı ultrason için perinatolog önerdi radyolojiye randevu almıştım iptal et gitme ona dedi benim bugün söylediklerimin dısında bakmıyor başka dedi.
Alanında uzman perinatologtan randevu aldım aydın merkezde 11 ekime
Her yerine baktı , böbreğinde küçücük bisey gördü bu normal dedi ölçtü biçti bazen normal olarak çıkıyor dedi.
Yüzünü gördüm renkli ultrasonu vardı dudakları burnunu gördüm 🤭🥰 pipiyi gösterdi yine sıpa 🤣 açmış paşa gibi oturuyordu içerde
Eliyle yüzünü kapatıyor aç annem bi yüzünü görelim dedim çekti elini hehe anneyi dinleyen bir oğluş olacak aferin 🤣🤭 doktor da dedi ben bu oğlanı çok sevdim söz dinliyor diye

Back
X