2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
ALT ve AST karaciğer enzimleri, normalde yüksek olması istenmez. Benim gebelikten önce hep çok güzel değerlerdeydi ama gebelik boyunca her yapılan tahlilde giderek yükseldi, artık referans değerin baya üstünde ama dert etmiyorum, burada okumuştum gebelikte yükselirmiş diye. Doktora da sormadım ama sıkıntılı bişey olsa o zaten söylerdi diye düşündüm.
Gitcem bugun bakalim ne dicek kafama takıldı iyice pinpiruk oldum geçen olcumlerde normaldi bu olcumler yükselmiş crp yükselmiş inş bisi olmaz

Kızlar randevu almadan sağlık ocağına gidip ebeden rica etsek kalp atışı dinletiyor mu? Ters bi tepki almamak için soruyorum sabahdan beri hafif kasık ağrım var yarın bi gidip kalp atisi dinlemek istiyorum 😔
sanırım yer ıle alakalı ben dun gıttım tetanoz ıcın almaya, kalp atısını sordum 27.haftada dedıler ..

Gitcem bugun bakalim ne dicek kafama takıldı iyice pinpiruk oldum geçen olcumlerde normaldi bu olcumler yükselmiş crp yükselmiş inş bisi olmaz
CRP de gebelikte hafif bi yükselir, ama bi enfeksiyon habercisi de olabilir. Ben geçen hafta idrar yolları enfeksiyonu oldum o zaman yükselmişti, inşallah bi sıkıntı yoktur sizde.

Gerçekten bende çok daraldım
Bende kimseden yardım isteyemem ama sagolsunlae hergün yemek gönderen oluyor ama evimin içini görsen heryer heryerde eşimin yaptıgıda ona göre oluyor
burda serklajdan sonra bakılması yasaklanmış hasta isterse bakılıyormuş
Geçen gün acile gittim demiştim suyum geliyo sanmıstım orda baktı 35.9 olmuş dedi hunileşme hakkında bişey demedi zaten saniyelik baktı ama çarşamba günü tekrar bakmasını istiycem
Oh çok şükür.
Amin inşallah amin. 32 33 e bile razıyım suan varya inşallah artar benimde. Gecen son görüşmede benim doktor enfeksiyon riski ve su gelme ihtimali için serklaji çok öneriyorum ama eğer azalma olursa mecbur yapılacak dedi. Biraz gözüm korktu açıkçası öyle deyince. Bugünde igne çok can yaktı. Iki ucu pohlu degnegi yaşıyorum şuan 🤯🤯🤣
Ben de 23-25mm ölçülen rahim uzunluğu ile 14+3 de serklaj oldum 16+5 muayenede 33mm ölçüldü. Şimdi 17+0. Sürekli yatıyorum yerden bir çöp almıyorum. Bebeğim şimdiden baskı yapmaya başladı 🥹

canım dün doktor karından 30 dedi bana bir sorun yok dedi ama normal mi sence? sana da danışmak istedim 💐💐💐
Canım karından rahimağzı ölçüsü doğru sonuç vermiyor maalesef bazı doktorlar için 25 sınırken bazıları için 30 sınırdır o yüzden bir şey diyemiycem bidaha ne zamana çagırdı seni kaç haftalıksın
Moni moni Moni moni ninde kısa mesela suan istiharat ve ilaçlarla geçiriyor hamileliğini sen bidaha gidişinde alttan ölçtür mmde fark olur o zaman

Son düzenleme:
Ben de 23-25mm ölçülen rahim uzunluğu ile 14+3 de serklaj oldum 16+5 muayenede 33mm ölçüldü. Şimdi 17+0. Sürekli yatıyorum yerden bir çöp almıyorum. Bebeğim şimdiden baskı yapmaya başladı 🥹
Maşallahh canım ne güzel erkenden fark edilmiş erkenden serklajın atılmış bende 14+5 te olmuştum
Bende hiç kalkmıyodum ama heryerim ödem oldu evde dolasıyorum artık
Ama genelde hep yatıyorum
Baskıya gelince benimkide arada dikişe tekme atıyor ama şu 1-2 haftadır yapmıyor senin haftalarında çok yapıyordu

Oyy çok çok geçmiş olsun. Çok iyi yapiyosun yatarak inşallah dahada artar uzunluk. Mevlam zamanında sağlıklı doğum nasip etsin 🌺
23 25 mm olcumlerde yaşadığın sorun varmiydi. Agri sanci vs gibi yoksa geçmişte benzer bi sey yaşayıp mi kontrol edildi.

sanırım yer ıle alakalı ben dun gıttım tetanoz ıcın almaya, kalp atısını sordum 27.haftada dedıler ..
Aa olabilir ben 17.haftada gittim kontrole cagirmislardi kan tahlillerinden sonra ebe tansiyona bakti sonra yat bir de bebeği dinleyelim demisti. İçim hiç rahat değil gidip konuşacağım belki kırmazlar 🥺

Aa olabilir ben 17.haftada gittim kontrole cagirmislardi kan tahlillerinden sonra ebe tansiyona bakti sonra yat bir de bebeği dinleyelim demisti. İçim hiç rahat değil gidip konuşacağım belki kırmazlar 🥺
Bakarlar bence ya. Sıkma canını ama ağrıların devam ederse bi kan idrar ver Allah korusun enfeksiyon olabilir. Erken önlem alirsin

Dün akşam tuvalete giderken sağ tarafıma bir ağrı girdi iki büklüm yürüyemedim gece dönerken de oldu çok korktum hareket edince komple sağ bacağım kaşığım kaburgama vurdu ağrı çok korktum uyanınca geçmişti magnezyum içmeye başlayınca oldu böyle etkisi olur mu çok korkuyorum ağrı yaptı bende resmen

Dün akşam tuvalete giderken sağ tarafıma bir ağrı girdi iki büklüm yürüyemedim gece dönerken de oldu çok korktum hareket edince komple sağ bacağım kaşığım kaburgama vurdu ağrı çok korktum uyanınca geçmişti magnezyum içmeye başlayınca oldu böyle etkisi olur mu çok korkuyorum ağrı yaptı bende resmen
Benimde aynı ağrılarım var geçen gün lavaboya gidemedim sanki dışarı cokacak gibi ağrıyordu off daha uzun bir süre gitmiycem doktora acaba sağlık ocagından magnezyum yazdırsammı bende

Back
X