2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben magnezyum desteği için osteocare kullanıyorum. İçindekiler böyle. Daha önce magnorm suda eriyen kullandim ama bu daha etkili geldi bana
IMG_9351.webp

Canım benim hapta bu magnezyum hangi vitamin bilmiyorum sence yeterlimi yoksa eczaneden başka hapmı alsam

Eki Görüntüle 3309367
Canım benim hapta bu magnezyum hangi vitamin bilmiyorum sence yeterlimi yoksa eczaneden başka hapmı alsam
Magnezyum yazmiyo burada ama. Icerigine bakınca bizdeki regenesis max gibi geldi. Folik asit tarzı. Sen evdeki Magnezyumu kullan çarşamba günü doktora gidince de istersin uygun bi sey. Yada maden suyu tarzı icecek varmi orda yada Türk marketi var mı oralarda bulunur belki. Günde 1 tane iç

Sağlık ocağına gittim sağolsun ebe hep gelebilirsin dinleyebiliriz dedi. Bu sefer cihazları değişmiş geçen sefer baktığı cihaz farklıymış bunun ağız kızmı küçük hemen kalp atışı bulamazsak korkma dedi. Bebeğin olduğu yeri gösterdim koyar koymaz gülüp hemen anladı yerinde durmuyor dedi :) şükür dinledim bi sıkıntı yok🌸 pazartesiye kadar rahat edebilirim dün gece uyumakda zorlandım sürekli aklıma takıldı

Magnezyum yazmiyo burada ama. Icerigine bakınca bizdeki regenesis max gibi geldi. Folik asit tarzı. Sen evdeki Magnezyumu kullan çarşamba günü doktora gidince de istersin uygun bi sey. Yada maden suyu tarzı icecek varmi orda yada Türk marketi var mı oralarda bulunur belki. Günde 1 tane iç
Evet canım kızılay var magnezyumlu sularda var onlardanda alıp içiyim o zaman
Çok sagol

Kızlar randevu almadan sağlık ocağına gidip ebeden rica etsek kalp atışı dinletiyor mu? Ters bi tepki almamak için soruyorum sabahdan beri hafif kasık ağrım var yarın bi gidip kalp atisi dinlemek istiyorum 😔
Bana sağlık ocağında istediğin zaman gel dinleriz demişlerdi sanmıyorum ters bir tepkiyle karşılacağını.Benim de dün gece kasık ağrılarım çok oldu bi ara regl ağrılarına bile benzettim bende tedirgin oldum geçmezse hastaneye gidelim sabah dedik eşimle.Şimdi iyiyim çok şükür su tüketimine bağlı birazda sanırım ağrılarımız.Birde bebek bu haftalarda hızlı büyüyor ondan da kaynaklanabilir 🙁

Kullanın kullanın oroferonda folik asit yok zaten benimki gynoferon. Ama duodenal olanlardan birine geçeceğim demirde, bu kusma yaptı bende dün
Benim gebelikten öne kullandığım bütün demir ilaçları bende bulantı kusma yapıyordu o yüzden damardan demir alıyordum.Şimdi kullandığım da gynoferon bebek için çaresiz kullanıyorum.Sabah uyanıp içtiğimde felaket mide bulantısı yapıyor bende gece bir ara kalktığımda içiyorum o zaman kusturmuyor bir de o şekilde dene istersen.

Kızlar omega 3 konusunda doktorlarini ne diyor? 12. Haftama kadar icinde omega3 Olan folik asit kullandim sonra decavit basladik simdi doktor degistirdim o da omega 3 baslayalim veya decavit yerine omega3 olan multivitamin baslayalim dedi 🤔 ama ben zaten haftada 1 kere balik yiyorum 2ye cikarticam hatta ceviz findik falanda yiyorum yani ekstra tablet olarak almak biraz sacma geldi dogal varken 🤷‍♀️😁

Bunu bir hekimimize danışın. Evdeki magnezyumlu içeceği için bence şimdilik
Sen başla buna zararı olacağını düşünmüyorum. Sonuçta vitamin yani. Daha öncede kullanmissin zaten. Çarş günüde doktora sorarsın bi yol belirler
Şimdilik magnezyumlu suları içiyim çarşamba günü doktora soruyum kesin yine su iç diycek ama sansımı deniyim🤣

Kizlar burda tetanoz yok, demir ilaci yok, magnezyum yok, vitamin yok 😅 Icerikleri oldukca dogal tuketmeye calisiyorlar. Ayagima kramp giriyor dedigimde mineralli su ic dedi doktor mesela 😂
Hiç sorma ya
İyimi yapıyolar kötü mü bilmiyorum ama burda herkesin vitamin kullandıgını görünce ben neden kullanmıyorum diye stres oluyorum

Bugün bende folik asit fazlalığı cikti bence değerlere göre doktor tavsiyesine göre kullanalım ben folik asit bırakalı 7 hafta olduğu halde

Bana sağlık ocağında istediğin zaman gel dinleriz demişlerdi sanmıyorum ters bir tepkiyle karşılacağını.Benim de dün gece kasık ağrılarım çok oldu bi ara regl ağrılarına bile benzettim bende tedirgin oldum geçmezse hastaneye gidelim sabah dedik eşimle.Şimdi iyiyim çok şükür su tüketimine bağlı birazda sanırım ağrılarımız.Birde bebek bu haftalarda hızlı büyüyor ondan da kaynaklanabilir 🙁
Benimkinin su tüketiminden olcağını sanmıyorum canım ben günde 4,5 5 lt su içiyorum. Tam bir su delisiyim çünkü

Hamileliğin başında okumuştum ondan sebebini hatırlamıyorum ama kızılay marka içmeyin yazıyordu. Beypazarı varsa ondan al istersen
Birşey fazla onda bende okudum hatta eşim sonrasında bütün soda markalarını araştırdı ama hatırlamıyorum hiç soda içmediğim için

Back
X