2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim 12. Haftada başladı 19 olduk hala devam en son çare yatış verdi . Doğum kanalını kapatmış dedi yukarı cıkar diyor ama kanama gercekten insanı korkutuyor dün baya yoğundu sabah yine aynı şekilde oldu ilaç verince duruyor
Benim kanamam oldu hafif olmuş 2 gece önce uyuyordum genelde lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum haftada 1 de proluton depot vuruluyorum size ne verdi doktorunuz inşallah geçer çok üzülüyorum ben ☹️

Benim kanamam oldu hafif olmuş 2 gece önce uyuyordum genelde lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum haftada 1 de proluton depot vuruluyorum size ne verdi doktorunuz inşallah geçer çok üzülüyorum ben ☹️
Bende progestanla prulotondu onları kullanmama ragmen kanama oldu . Bu gün de gelen doktor ben pruloton iğneyi önermiyom cocuklarda cinsiyet değişikliğine sebep oluyor onu vurmıycaksın artık dedi . Serum veriyorlar fitil veriliyor ayrı haplar veriyorlar anca durduruyorlar . Allhm bir an önce bu durum bitsin sağlıklı bir şekilde oğluma kavuşayım başka bir şey istemiyorum sürekli korku içindeyim

Kizlar genel olarak kac kilo aldiniz 17-18. Haftada ben 4kilo civari acaba az mi aldim kimle konussam benim karnim cikmisti diyo karnim cok az var😔😔😔
22+0 oldu bugün ve sadece 2 kilo aldım. Bebekte bir sıkıntı yok hatta gelişimi 4 gün kadar öndeydi. Karnımda dışarıdan baktığında hamile değil şişkinlik var diyecek kadar. Hamilelik süreci çok bireysel bir şey böyle şeyleri takmamak lazım.

Bende progestanla prulotondu onları kullanmama ragmen kanama oldu . Bu gün de gelen doktor ben pruloton iğneyi önermiyom cocuklarda cinsiyet değişikliğine sebep oluyor onu vurmıycaksın artık dedi . Serum veriyorlar fitil veriliyor ayrı haplar veriyorlar anca durduruyorlar . Allhm bir an önce bu durum bitsin sağlıklı bir şekilde oğluma kavuşayım başka bir şey istemiyorum sürekli korku içindeyim
Pruloton iğnenin etkinliği konusunda bilimsel bi dayanağı var mı doktorun. Okumak isterim. Cunku o ilacı bende kullanmak zorundayım.

Benim doktorum aslında iyi bir doktor öyle bir şey olsa vermezdi iğneyi ☹️ ya evet sizi o kadar iyi anlıyorum ki her dakika gidip bakıyorum ki bir lekelenme kanamam var mı 2.5 haftadır öldüm öldüm dirildim geçmiyor üzülüyorum elimden hiç bir şey gelmiyor dua ediyorum hep inşallah düzeliriz hamileliğimden keyif alamıyorum

Pruloton iğnenin etkinliği konusunda bilimsel bi dayanağı var mı doktorun. Okumak isterim. Cunku o ilacı bende kullanmak zorundayım.
Bilmiyorum canm ya bana özeldeki doktor vurulacaksın demişti burda araştırmada yatıyorum o doktorda riskli görüyorum dedi

Nazar deveyi kazana insani mezara sokar demişler. Ben 3 yıl bi apartmanda oturdum bi kaç kişi eşimle beni yanana gördüğü an gözü değerdi ve hiç yoktan sebeplerle eşimle birbirimize girerdik. Ne zaman beraber cikicak olsak kapıda başlardım okumaya. Elhamdülillah taşındık o binadan ama hala o kişileri gördüğümde slm bile vermem. Bebeklerde bizler kadar nazar çeker. Birer nas Felak okumak dahi kafii gelir. Mevlam bizi ve yavrularimizi kötülerden ve serrinden korusun.
Amin inşallah

Benim doktorum aslında iyi bir doktor öyle bir şey olsa vermezdi iğneyi ☹️ ya evet sizi o kadar iyi anlıyorum ki her dakika gidip bakıyorum ki bir lekelenme kanamam var mı 2.5 haftadır öldüm öldüm dirildim geçmiyor üzülüyorum elimden hiç bir şey gelmiyor dua ediyorum hep inşallah düzeliriz hamileliğimden keyif alamıyorum
Valla benim doktorumda iyi biriydi ama bilmiyorum

22+0 oldu bugün ve sadece 2 kilo aldım. Bebekte bir sıkıntı yok hatta gelişimi 4 gün kadar öndeydi. Karnımda dışarıdan baktığında hamile değil şişkinlik var diyecek kadar. Hamilelik süreci çok bireysel bir şey böyle şeyleri takmamak lazım.
Yaa tamam cok sevindim🐣🐣🐣

Bilmiyorum canm ya bana özeldeki doktor vurulacaksın demişti burda araştırmada yatıyorum o doktorda riskli görüyorum dedi
Ablam da kullandı kızı 6 yasinda görüşmüyorum ama bi sorun yok olmadı şuana kadar.
Neyse siz kaldığınız hastahaneye göre tedavinizj olun güzel haberlerle de taburcu olun sağlıkla inşallah 🤲🌺

Kizlar genel olarak kac kilo aldiniz 17-18. Haftada ben 4kilo civari acaba az mi aldim kimle konussam benim karnim cikmisti diyo karnim cok az var😔😔😔
Ben yeni yeni toparlıyorum çok mide bulantısı kusma yaşadım o süreçte 1 kilo vermiştim günlerce su bile içemezdim domates salatalık ekmek yerdim sadece şimdi 1 aydır çok şükür az az yemeye başladım 🙏🏻 2 kilo almışım sadece karnımda belli değil kimse anlamıyor ama geçen bir tayt giydim onda aşırı belli oldu

Kızlar sizi özlüyorum 🥹 ama burası çok sıkıntılı ya bildirim gelmiyor sayfa yenileniyor sinir oluyorum 😅 kurabiye çekti canım şimdi malzeme alıp ona girişeyim diyorum

Markete gittim geldim yoruldumnbenden2 kg aldim 19+4 ama benim göbek çok belirgin gaz mı şişkinlik mi bebek mi bilemedim pantolonlar kapanmıyor bacakta giriyo göbek 1 karış kapanmıyor gömlekler onu kapanmıyor goguslerden

Kızlar vajinada batma hissi yaşayan varmı çok rahatsız etmiyor ama arada bi hissediyorum ya🥺🥺

Kızlar vajinada batma hissi yaşayan varmı çok rahatsız etmiyor ama arada bi hissediyorum ya🥺🥺
Bacım bugun bende garip hissiyat yaşıyorum. Batma gibi mi desem ağırlık zonklama gibi mi desem. Böyle vajinanin ne içi ne dışı tam alt taraf. Neden olur ki 🥺

Var var arada oluyor içerden sanki iple biseyi yukarı çekiyorlar gibi batma iğne batması gibi çok değişik bir his

Back
X