2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben geldim o kadar korkarak gittim ki yine tansiyonum yükseldi bayılcaktım nerdeyse🥲
Ama çok güzel geçti benim oğlan bi rahat durmadı doktor çok zorlandı biraz yürüdüm sonra tekrar batılar haftasından büyük çıktı maşallah
650 gram olmuş bebişim
benimkide parmagını emiyordu🤣🤣
Masallah subhanallah 🤲 oh çok şükür tontis oğlan.
Hersey yolunda değil mi 🥰

Kızlar bugün benim iki kez oldu anlamadigim sekilde kalp atisim acayip hizlaniyor ve nefes almakda zorluk cekiyorum.sabahki atak gibiydi daha uzun surdu ama biraz onceki yarim saat kadar surdu.yatsam nefes alamiyorum ayakta zorlaniyorum bir iş yapip yoruldugum icin de degil.sizler yasadiniz mi hic?
Merhaba ben çok sık yaşıyorum çoğul gebelik de olduğu için normal dediler, ama tansiyon takibi yapmanızda fayda var.

Kızlar bu arada daha önce yoktu 2 cm miyomum çıktı detaylıda ya şok oldum sonradan olur dedi çoğu kişide olabilir zararsız dedi doğumda alabilir miyiz dedim 2 cm küçük alınmaz büyürse alınabilir ama büyümeyebilir de dedi myomu olan var mı
Benim var nur topu gibi 9cm. Baya da ağrı yapıyor. Hareket halindeyken veya ayağımı kaldırınca fln.

Kilo ile ilgili tereddütü olan arkadaşlar vardı. Banu Çiftçi'nin kitabından

Eklentiler

• 20231010_175029.webp
    20231010_175029.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar tetanoz vurulan var mııı .Bugün vuruldum şu an için ağrım yok umarım olmaz :KK43: parol içebilirsin dedi hemşire hanım
Çoğumuz vurulduk en panik evhamlı bendim ben bile atlattım 🤭 3-4 gün kol ağrısı oldu gece özellikle üstüne yatamadım
İlk gün biraz ateş yaptı bende ama parol içmedim o gün öyle geçti bol su içtim bitti gitti 🥰

Ay bir de ben geçen gittiğimde sormayı unutmuşum mustafa beye şeker yüklemesini sana ne dedi? Çünkü bir dahaki kontrolüm 23+1de 😔 Kubraa_07 Kubraa_07
Bana bu konuda daha bişey söylemedi canım. Yanlış hatırlamıyorsam 24-28 arası o haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi. Bu gittiğinde söyleyecektir muhtemelen ☺️

Kızlar tetanoz vurulan var mııı .Bugün vuruldum şu an için ağrım yok umarım olmaz :KK43: parol içebilirsin dedi hemşire hanım
Ben tetanoz aşımı yaptırdım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ertesi gün biraz kol ağrısı yaptı dayanılmayacak gibi değildi.

Kızlar bugün benim iki kez oldu anlamadigim sekilde kalp atisim acayip hizlaniyor ve nefes almakda zorluk cekiyorum.sabahki atak gibiydi daha uzun surdu ama biraz onceki yarim saat kadar surdu.yatsam nefes alamiyorum ayakta zorlaniyorum bir iş yapip yoruldugum icin de degil.sizler yasadiniz mi hic?
Bazen benimde çarpıntım oluyor ama çok uzun sürmüyor. O esnada kalbim çok hızlı atıyor nefes almam zorlaşıyor ve öksürme ihtiyacı duyuyorum ben

Kızlar ben geldim o kadar korkarak gittim ki yine tansiyonum yükseldi bayılcaktım nerdeyse🥲
Ama çok güzel geçti benim oğlan bi rahat durmadı doktor çok zorlandı biraz yürüdüm sonra tekrar batılar haftasından büyük çıktı maşallah
650 gram olmuş bebişim
benimkide parmagını emiyordu🤣🤣
Ay bende korkarak gitmiştim çok heyecanlı ve stresliydim. Çok şükür bir sorun çıkmamış maşallah tosuna 😍😍 Benimkide parmağını emiyordu birde esnerken de gördük nasıl güzeller ya 😍😍

Back
X