2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Koca dudaklım 400 gram 25 cm 🤭 sürpriz yapmadı oğluş yine gösterdi kendini
Bir ara ayağını ağzına aldı vermiyor 🤣
Çikolata yedim yürüdüm kıpır kıpır çocuk doktoru görünce durdu uyudu 🤣 ağzı açık uyuyordu ilk çok güldüm ya
Ay maşallah 🙏🏻🧿 nasıl net bi şekilde göstermiş yüzünü kime benziyor sana mı eşine mi 🤭 baya belirgin yüzü çünkü

yaaaa çok çok şeker 😍😍😍 az dayanın kızlar bir zamandan sonra da artık çıksa diye gün saat sayıcaz 🙏❤️ben hala hamile olduğuma inanamıyorum çocuğum olacağına 🤔
Öyle güçlü tekmeler yiyip karnın yamulduğunda inanırsın merak etme bende inanmıyordum 😂😂

yaaaa çok çok şeker 😍😍😍 az dayanın kızlar bir zamandan sonra da artık çıksa diye gün saat sayıcaz 🙏❤️ben hala hamile olduğuma inanamıyorum çocuğum olacağına 🤔
Bende çok zor bilincine vardım. Hele karnım daha Minik halde suanda. Görüntüde bi sey yoktu sonra hareket hissetmeye başladıkça farkına vardım 🥰🥲

Murat hoca da detayli ultrason yapiyor fiyati da 3500 yaa cok degil.mi
Ankara'da çoğu doktor yapıyor detaylı ultrasonu için rahat etsin diye perintolog demiştim bu işin uzmanı onlar canım. benimde cumartesi detaylı bakcak eğer sorun görürse prof Ali Ergün e giderim ya da önerir bı doktor bı sıkıntı çıkmasında doktor arayışına girmeyelim🙏 normal 3500 Ankara için ilk haftalarda Medicana ya gidiyordum ozaman 3500 demişti hastane bide Murat hoca özel polikinlik

Bende murat beye gittim. Onun vesilesiyle gebe kaldım 🥰 ama bi aklım hep ay meltem hanıma mi gitseydim dedi. Çok tatlış bi doktor gördüğüm kadariyla 🤩
Cok cokk tatli gercekten ben de cok memnun kaldim. Yumurta takibi yapildi bana da ilk ay kimyasal.olmustu sonraki ay kendiliginden hamile.kaldimm

Ankara'da çoğu doktor yapıyor detaylı ultrasonu için rahat etsin diye perintolog demiştim bu işin uzmanı onlar canım. benimde cumartesi detaylı bakcak eğer sorun görürse prof Ali Ergün e giderim ya da önerir bı doktor bı sıkıntı çıkmasında doktor arayışına girmeyelim🙏 normal 3500 Ankara için ilk haftalarda Medicana ya gidiyordum ozaman 3500 demişti hastane bide Murat hoca özel polikinlik
Kuzucum aydan hoca da peritanologtu 10 dk surdu yani

Dudaklar babaya benziyor ama tam çözemedik henüz 🤭😅 dudaklar dışında ikimize de benzemiyor suan 🤣
Ay bende çok merak ediyorum şimdiye kadar renkli de yüzünü göremedik hiç 🙈 ama benim detaylıyı radyoloji uzmanı yapacak acaba radyoloji de renkli 4d ultrason ile bakılıyor mu ? Burda bi arkadaş benim radyoloji renkli değildi demiş aklıma takıldı

Ay bende çok merak ediyorum şimdiye kadar renkli de yüzünü göremedik hiç 🙈 ama benim detaylıyı radyoloji uzmanı yapacak acaba radyoloji de renkli 4d ultrason ile bakılıyor mu ? Burda bi arkadaş benim radyoloji renkli değildi demiş aklıma takıldı
Benimkide radyolojiden. Randevu kağıdında renkli bisiler yaziyo. Sanirim renkli çekim yapılacak. 2 günüm var bakalim nasıl olucak bende merak icindeyim

Detaylı ultrasonda siyah beyazdı aralarda yüzünü görmek için renkliyi açtı bizim 🙏🏻🙏🏻 radyolojideydi benim de randevum ama iptal ettim perinatolojiden aldım yok mudur perinatolog biri acaba olduğun yerde 🙏🏻

canım sen de durumlar nasıl çom çıktı mı karnın yürümene izin veriyorlar mı hastanede miisn zor oluyor mu :KK43:( seni çok merak ediyorum ben ☺️🧿💐
Bebekler hareket ettikçe bulantılarım ve tansiyon oynamalarım oluyor, nabzı da artıyor azalıyor, değişken yani.

İç karnım genişmiş normal bir gebe kadar şişti karnım. O yüzden kimse dördüz olduğunu anlamıyor.

Nabız ve tansiyon oynaması yüzünden artık hareket kısıtım arttı, doğuma kadar artık hastanedeyim. 1 hafta öncesiyle şimdi arasında bile çok çabuk yoruluyorum. Doktorlar da sık sık istirahati öneriyorlar. Günlük hareketlerim de kasıtlı yorulduğum için, bu haftadan sonra refakatçi ile kalıyorum.

Cuma günü detaylı ultrasona gireceğim, çok heyecanlıyım. Merakla bekliyoruz. Ama çok yorucu olacak o yüzden biraz da korkuyorum.

Kg alımım da almaya başladım şu an +3 fazlam görünüyor ama ödemim de var. O yüzden tuzu azalttım. Ayaklarındaki şiş inerse kg değişmezse o zaman 3 kg aldım diyebilirim ama şimdi diyemiyorum, yüzüm bile küçüldü. Bu haftalarda ödem başlıyor, sizler de dikkat edin.

Kızlar ben geldim o kadar korkarak gittim ki yine tansiyonum yükseldi bayılcaktım nerdeyse🥲
Ama çok güzel geçti benim oğlan bi rahat durmadı doktor çok zorlandı biraz yürüdüm sonra tekrar batılar haftasından büyük çıktı maşallah
650 gram olmuş bebişim
benimkide parmagını emiyordu🤣🤣
Ya yerim ben onu maşallah tombik sen kaçıncı haftadasın canım? Cervix olculdumi kaç çıktı nasıl?

Detaylı ultrasonda siyah beyazdı aralarda yüzünü görmek için renkliyi açtı bizim 🙏🏻🙏🏻 radyolojideydi benim de randevum ama iptal ettim perinatolojiden aldım yok mudur perinatolog biri acaba olduğun yerde 🙏🏻
Eşimle gittiğimde videoya çekiyor büyük ekrandan eğer izin verirse doktor videoya alın ekranı kuzum. Sonra sürekli izliyorum minnoş minnoş. 🌸❤️

Back
X