2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Herşeyine baktı mi cidden yaa 😬 kafa dudak eller kollar kalp doppler böbrek bağırsak mide ayaklar parmaklar omurgası sayarken 10 dk gecti 😂. İyi düşünelim iyi olsun demekki bı risk bişey görmedi kuzum 🌸❤️
Ay ben inanmadim bir de devlet hastanesinde detayli ultrasona girdimm

Bazen benimde çarpıntım oluyor ama çok uzun sürmüyor. O esnada kalbim çok hızlı atıyor nefes almam zorlaşıyor ve öksürme ihtiyacı duyuyorum ben
Ne kadar sıklıkla oluyor peki bana bugun ilk defa gun icinde iki kez oldu
Merhaba ben çok sık yaşıyorum çoğul gebelik de olduğu için normal dediler, ama tansiyon takibi yapmanızda fayda var.
Tansiyon aleti yoktu evde bugun aldirdim hemen bakalim takip edicem.detayli ultrasonda doktor yuksek tansiyon riski var demisti kan corasprin verdi.hem ilk gebelik hem tup bebek diye ama bu zamana kadar hic tansiyon sorunu yasamadim korkuttu beni...

Çoğumuz vurulduk en panik evhamlı bendim ben bile atlattım 🤭 3-4 gün kol ağrısı oldu gece özellikle üstüne yatamadım
İlk gün biraz ateş yaptı bende ama parol içmedim o gün öyle geçti bol su içtim bitti gitti 🥰
Bende de ateş yaptı şu an ağrım yok çok şükür henüz 2.doz da olacaksın dediler mi

bence hepsi birbirine benziyor 😂bebekler sadece bebeklere benziyorlar 😬ama seninkinin dudakları fark atmış biraz 💋💋💋
Benim en korktuğum şey kulaktı 🤣 benim kulaklarım biraz kepçeydi sonra estetik ameliyat oldum 🤭 doktor kulakları gösterdi ay kepçe değil dimi dedim benden almasın diye yok değil öyle durmuyor dedi kulaklara kadar her şey çok netti çok şaşırdım baya baya koca bebek gibi 😅😅

İnşallah benim de böyle normal geçer
Korkma korkma. Igne yapılırken kolunu serbest bırak acısı bile olmuyo. Yan etki bana hiç yapmadı elhamdülillah. Sadece biraz kolu kaldirirken kaşlar gerildigi için hafif ben burdayım dedi ama öyle ağırlık hissim olmadi. Hatta şöyle izah edeyim corona aşısı olduysan onun 100de 5i kadar diyeyim. Yaparken acı da olmuyo.

Bende de ateş yaptı şu an ağrım yok çok şükür henüz 2.doz da olacaksın dediler mi
Yakın zamanda tetanoz aşın yoksa gebelikte 2 doz tetanoz yapılıyor 1 ay ara ile. Ben 2020’de karma aşı olmuştum içinde tetanoz da var. Toplamda 2 doz olmuş oldu. Doktoruma sormamı istediler 1 doz daha yapalım mı diye kontrole gidince soracağım yaptır derse yaptıracağım.

Korkma korkma. Igne yapılırken kolunu serbest bırak acısı bile olmuyo. Yan etki bana hiç yapmadı elhamdülillah. Sadece biraz kolu kaldirirken kaşlar gerildigi için hafif ben burdayım dedi ama öyle ağırlık hissim olmadi. Hatta şöyle izah edeyim corona aşısı olduysan onun 100de 5i kadar diyeyim. Yaparken acı da olmuyo.
Ben aşıyı oldum yapılırken acı hissetmedim ama 1-2 saattir ateşim var ağrım yok o yüzden biraz panikledim açıkçası

Yakın zamanda tetanoz aşın yoksa gebelikte 2 doz tetanoz yapılıyor 1 ay ara ile. Ben 2020’de karma aşı olmuştum içinde tetanoz da var. Toplamda 2 doz olmuş oldu. Doktoruma sormamı istediler 1 doz daha yapalım mı diye kontrole gidince soracağım yaptır derse yaptıracağım.
2021 yılında ben de oldum ama doktorum böyle bir şey söylemedi ben de sormadım .2.doz için bir danışayım o zaman tekrar

2021 yılında ben de oldum ama doktorum böyle bir şey söylemedi ben de sormadım .2.doz için bir danışayım o zaman tekrar
Benimde doktorum söylemedi sağlık ocağına aşı olmaya gittiğimde ben söyledim 2020’de aşı oldum diye sonra sistemden baktılar doktora danışmamı istediler işte sende öyle yap istersen.

Ne kadar sıklıkla oluyor peki bana bugun ilk defa gun icinde iki kez oldu...
Bazen gün içinde farklı zamanlarda bi kaç kere oluyor. Ama benim gebelikten öncede oluyordu. Tahliller testler yapılmıştı. Demir eksikliğinden olduğu söylenmişti.

Ay bende çok merak ediyorum şimdiye kadar renkli de yüzünü göremedik hiç 🙈 ama benim detaylıyı radyoloji uzmanı yapacak acaba radyoloji de renkli 4d ultrason ile bakılıyor mu ? Burda bi arkadaş benim radyoloji renkli değildi demiş aklıma takıldı
Benim radyoloji renkliydi

Bazen gün içinde farklı zamanlarda bi kaç kere oluyor. Ama benim gebelikten öncede oluyordu. Tahliller testler yapılmıştı. Demir eksikliğinden olduğu söylenmişti.
Demir eksikligi ise bende de var hamilelikte cikti yani sınırın birZ altindayim.yasadigim sehirde gitmiyorum doktora farkli sehirde gidiyorum.yarin burda doktora gozuksem mi diyordum ama anladigim kadariyla endise edilcek bisey yok.

Back
X