2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Tam zamanını bilmiyorum ama evet bi kaç haftaya cikar diye umud ediyorum. Yakın zamana göre 3 5 mm yukarıda gibi bakalim neler olucak. Yukarı cikincada düzgün nefes qlamiyorum daralıyorum felan demeye başlarız sanirim 🤭🤭
Benim sizinkinden 2 hafta daha küçük çok aşağıda geliyor biraz daha sabretmem lazımmış demekki 😄2 hafta bile nasıl fark ediyor

Ay evet sonlarda öyle bir güncellemede gelecek 🥲

Bebekleriniz göbek deliğinin üstüne çıktı mı? Birde ben çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum sizlerde durum nasıl?
Benim çıkmış bugün doktor ultrasonda kafası ayağı vs nerde diye gösterdi.
Bende çekiyorum o ağrıyı ara ara. Bu normal ama vücut kendini doğuma hazırlıyor

20+3deyim bazen göbek deliğime bazen göbek deliğimin sağına soluna vuruyor. Ama hala alt karın bölgemde de kıpırdanma oluyor anlamıyorum nerede olduğunu..

Vajina bölgemde d bazen ağrı, baskı, anlık batmalar oluyor onlarında neden olduğunu bilmiyorum ama çok düşünüpde psikojimi bozmak istemiyorum..
Tam olarak anlattığın gibi aşağıda da hareket oluyo yukarıda da heralde alan bol içerde dönüp duruyolar 😋 vajinaya batma vs bende de ara ara oluyo o günkü ayakta durma efor durumuma bağlı olarak baskı vs hissedebiliyorum oldukça normal şeyler sanırım bunlar

Benimki yumurtalik bölümünde. Geçtiğimiz son 10 güne göre bi tık yukarıda zannediyorum. Biraz da aşağıda hissederdim. Ama göbeğe henüz yaklasamadi 😏😔
Senin haftan benden ileri canım emin misin göbeğe gelmediğine. Bana bugün doktor ultrasonda bebeği gösterirken kafası yukarıdaydı mesela göbek deliğimin biraz üstüne tutuyordu cihazı kafası burda dedi

Senin haftan benden ileri canım emin misin göbeğe gelmediğine. Bana bugün doktor ultrasonda bebeği gösterirken kafası yukarıdaydı mesela göbek deliğimin biraz üstüne tutuyordu cihazı kafası burda dedi
Eminim göbek bölgesinde değil. Hatta hep sağ tarafta hissediyorum hareketini bugünde sag taraftaydi. Bi kaç hafta önce hareketlerini kilot bölgesinde hissederken son günlerimde kilodun hafif üst tarafında hissetmeye başladım. Bide benim bebek çoğunlukla baş geliş şeklinde duruyo. 10 kere ultrasona girdiysem 8 inde hep baş geliş şeklindeydi. Benim haftama göre asagida olması acaba rahim ağzı kısalığından da olabilir mi ki

Eminim göbek bölgesinde değil. Hatta hep sağ tarafta hissediyorum hareketini bugünde sag taraftaydi. Bi kaç hafta önce hareketlerini kilot bölgesinde hissederken son günlerimde kilodun hafif üst tarafında hissetmeye başladım. Bide benim bebek çoğunlukla baş geliş şeklinde duruyo. 10 kere ultrasona girdiysem 8 inde hep baş geliş şeklindeydi. Benim haftama göre asagida olması acaba rahim ağzı kısalığından da olabilir mi ki
Ben 20+4’te detaylıya girdim baş aşağıydı ondan öncesinde hep yüz üstü secde pozisyonunda duruyordu. Kısaca bu haftalarda keyfi pozisyon alıyorlar

Rahim ağzı kisaligiyla alakalı bir bilgim yok canım ama bebegin pozisyonuyla da alakalı olabilir hareketleri hissetme yerlerin. Bende genelde hep solda hissediyorum bi önceki kontrolde kafası sağda bacaklar solda yatıyordu bugünde kafası yukarıda yuzu yine sola dönüktü bacakları soldaydi haliyle. Bazen karnımın solunda hissediyorum tekmeleri bazende direk aşağı rahim ağzına doğru vuruyor

Ya dünden beri hareket hissetmiyorum fırıl fırıl çocuk kış uykusuna mı yattı nedir sağa sola dönüyorum tık yok hiç yapmazdı :(

Back
X