2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben 20+4’te detaylıya girdim baş aşağıydı ondan öncesinde hep yüz üstü secde pozisyonunda duruyordu. Kısaca bu haftalarda keyfi pozisyon alıyorlar
Evet henüz ufak olduğu icin bende duruş şeklini çok takmıyorum. BiraZ daha büyüdüğünde belki risk olur mi bilmiyorum ama. Suan suyub içindeki balık gibi dönüp duruyodur muhtemelen ☺

Ya dünden beri hareket hissetmiyorum fırıl fırıl çocuk kış uykusuna mı yattı nedir sağa sola dönüyorum tık yok hiç yapmazdı :KK43:
Biraz elinle dürt bakalım canım. Ben bazen hissetmediğimde dürtüp biraz rahatsız ediyorum ufak tefekte olsa tepki veriyor genelde

Evet henüz ufak olduğu icin bende duruş şeklini çok takmıyorum. BiraZ daha büyüdüğünde belki risk olur mi bilmiyorum ama. Suan suyub içindeki balık gibi dönüp duruyodur muhtemelen ☺
Aynen dönüyorlar sık sık. Mesela bazen aşağıya tekme atıyor rahim ağzının oraya bazen midemin hemen altında hissediyorum. Şurda 1 hafta öncesine kadar göbek deliğinin altındaydı şimdi midemin altında hissediyorum ve mide yanmalarım başladı. Doğum kanalına girmediği sürece baş geliş bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum doğmak istedikten sonra önce ayakları çıkanı bile gördüm 😳

Rahim ağzı kisaligiyla alakalı bir bilgim yok canım ama bebegin pozisyonuyla da alakalı olabilir hareketleri hissetme yerlerin. Bende genelde hep solda hissediyorum bi önceki kontrolde kafası sağda bacaklar solda yatıyordu bugünde kafası yukarıda yuzu yine sola dönüktü bacakları soldaydi haliyle. Bazen karnımın solunda hissediyorum tekmeleri bazende direk aşağı rahim ağzına doğru vuruyor
Bende gebelikle ilgili çoğu konuda bilgisizim. Sakin ve serin kalıp günlerimi geçirmeye çalışıyorum. Sagda solda felan diyoruz ama donuyolardir hep bence

Yukarı doğru çıkmaya başlamış sanırım sizinki bende 19+5 teyim hala çok aşağıda, yukarıda biri göbek deliginin yukarısında dedi 23. haftası içerisinde sanırım takviminde öyle gözüküyor çıkacak sanırım bundan sonraki haftalarda bizimkilerde.

Baskı batma normal bir durum sanırım çoğu kişide var . Yukarı çıkınca onlarda geçecektir diye ümid ediyorum

Tam olarak anlattığın gibi aşağıda da hareket oluyo yukarıda da heralde alan bol içerde dönüp duruyolar 😋 vajinaya batma vs bende de ara ara oluyo o günkü ayakta durma efor durumuma bağlı olarak baskı vs hissedebiliyorum oldukça normal şeyler sanırım bunlar
Yani vajina konusunda şu sebepden korkuyorum burada çok konusu geçti rahim ağzı kısalığı.. Acaba ara ara baskılarım o yüzden mi diye içim içimi kemiriyor.

Bu arada kızlar kilolu hamile kalmama rağmen kızımı erken hissettim 17. Haftada kıpırtıyla başladı hiç beklemiyordum. Ve 20.haftamda artık vuruşlarını dışarıdan görebiliyorum ☺️ 2 kere de video kaydına yakaladım yakalanmak istemese de 🤪 O sebeple hep vuruşlarını ya göbek deliğimde ya da hemen göbek deliğinin sağında, solunda görüyorum hep göbeği açık gezer oldum evde 🤣

Bu da göbek check 😆😆
20231012_154224_edited.webp

Aynen dönüyorlar sık sık. Mesela bazen aşağıya tekme atıyor rahim ağzının oraya bazen midemin hemen altında hissediyorum. Şurda 1 hafta öncesine kadar göbek deliğinin altındaydı şimdi midemin altında hissediyorum ve mide yanmalarım başladı. Doğum kanalına girmediği sürece baş geliş bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum doğmak istedikten sonra önce ayakları çıkanı bile gördüm 😳
Ay Allah korusun ya 😔
Su mide yanması işi beni de korkutuyor genelde başıma gelmeyen bi sey ama olduğunda çok sıkıntı yaşamıştım. Rabbım yardımcın olsun organlar yakında grev tehdidinde bulunmaya başlarlar 🥲🥲

Bende gebelikle ilgili çoğu konuda bilgisizim. Sakin ve serin kalıp günlerimi geçirmeye çalışıyorum. Sagda solda felan diyoruz ama donuyolardir hep bence
Haklısın canım daha küçükler belkide dönüyor ama biz hissetmiyoruzdur. Biraz daha büyüdüklerinde daha çok hissedicez döndükleri zaman falanda. Benim ilk kızım son aylarda bazen ayağını karnıma dayayıp ittiriyordu top gibi çıkıyordu topuğu dışarıdan belli oluyordu 😃

Yani vajina konusunda şu sebepden korkuyorum burada çok konusu geçti rahim ağzı kısalığı.. Acaba ara ara baskılarım o yüzden mi diye içim içimi kemiriyor.

Bu arada kızlar kilolu hamile kalmama rağmen kızımı erken hissettim 17. Haftada kıpırtıyla başladı hiç beklemiyordum. Ve 20.haftamda artık vuruşlarını dışarıdan görebiliyorum ☺️ 2 kere de video kaydına yakaladım yakalanmak istemese de 🤪 O sebeple hep vuruşlarını ya göbek deliğimde ya da hemen göbek deliğinin sağında, solunda görüyorum hep göbeği açık gezer oldum evde 🤣

Bu da göbek check 😆😆
Eki Görüntüle 3316875
Oyy maşallah ne kadar büyümüş kııızzz 😃😍😍

Haklısın canım daha küçükler belkide dönüyor ama biz hissetmiyoruzdur. Biraz daha büyüdüklerinde daha çok hissedicez döndükleri zaman falanda. Benim ilk kızım son aylarda bazen ayağını karnıma dayayıp ittiriyordu top gibi çıkıyordu topuğu dışarıdan belli oluyordu 😃
Ay ben bazen sert tekmelerle felan irkiliyorum hopluyorum yerimden son aylarda öyle ittirme kaptırma olayında napcaz bakalim.
Sende gidiklasaydin o minnak ayakları 😆 Ay o günleri de görelim yarabbi nasip et 🥲🤲

Ay Allah korusun ya 😔
Su mide yanması işi beni de korkutuyor genelde başıma gelmeyen bi sey ama olduğunda çok sıkıntı yaşamıştım. Rabbım yardımcın olsun organlar yakında grev tehdidinde bulunmaya başlarlar 🥲🥲
Şimdilik sade soda işimi görüyor umarım midemde grev olmaz 😂

Bu da göbek check 😆😆
Eki Görüntüle 3316875
Bu 20 haftalık karın mı 😂😂 ben 22 olucam cumartesi günü hala böyle değilim

Ay ben bazen sert tekmelerle felan irkiliyorum hopluyorum yerimden son aylarda öyle ittirme kaptırma olayında napcaz bakalim.
Sende gidiklasaydin o minnak ayakları 😆 Ay o günleri de görelim yarabbi nasip et 🥲🤲
Aminn inşallah kuzum en sonunda da hepimiz sağlıkla aliriz bebislerimizi kucağımıza da. Ondan sonra da dışarıdaki gelişimlerini konuşuruz artık 🤲🙏🥰😍

72 ile hamile kaldım 67ye düştüm şimdi 69oldum sanırım göbek bölgemde yağlı olduğu için böyle büyüdü😅
Kız benim kilom senden daha fazla hafta olarakta senden küçüğüz gerçi ama benim göbek böyle gergin olmadi daha. Senin ilk gebelik bide benim üçüncü onlada alakalı olabilir 😃

Kızlar merhaba bugün detaylı ultrasona girdim hersey iyiydi hoştu ama böbreklerde genişleme var dedi ha bi be böbrekler tek damardan besleniyormuş bebeğin sag böbreği iki damardan besleniyormuş dedi hiç daha önce yaşayan oldu mu etrafınızda

Ben 16. Haftadan sonra aldım hepsini nasıl oldu ben de anlamadım🤣🤣
2 kızımda da doğum yapana kadar kustuğum ve ilk aylarda kusmaktan 6-7 kilo verdiğim için neredeyse hamile kaldığım kiloda doğum yaptım gibi bişey olmuştu. Ama bu erkek bunda bulantilarim öyle aşırı olmadı. Şuanda da arada hafif oluyor ama kusmuyorum. Kesin çok kilo alicam sonlara doğru 😂🤭🙈

Back
X