- 27 Ağustos 2022
- 3.206
- 3.603
- 63
Sırt üstü yatmayı denedin mi veya sol yan ?Ya dünden beri hareket hissetmiyorum fırıl fırıl çocuk kış uykusuna mı yattı nedir sağa sola dönüyorum tık yok hiç yapmazdı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırt üstü yatmayı denedin mi veya sol yan ?Ya dünden beri hareket hissetmiyorum fırıl fırıl çocuk kış uykusuna mı yattı nedir sağa sola dönüyorum tık yok hiç yapmazdı![]()
Evet henüz ufak olduğu icin bende duruş şeklini çok takmıyorum. BiraZ daha büyüdüğünde belki risk olur mi bilmiyorum ama. Suan suyub içindeki balık gibi dönüp duruyodur muhtemelen ☺Ben 20+4’te detaylıya girdim baş aşağıydı ondan öncesinde hep yüz üstü secde pozisyonunda duruyordu. Kısaca bu haftalarda keyfi pozisyon alıyorlar
Biraz elinle dürt bakalım canım. Ben bazen hissetmediğimde dürtüp biraz rahatsız ediyorum ufak tefekte olsa tepki veriyor geneldeYa dünden beri hareket hissetmiyorum fırıl fırıl çocuk kış uykusuna mı yattı nedir sağa sola dönüyorum tık yok hiç yapmazdı![]()
Aynen dönüyorlar sık sık. Mesela bazen aşağıya tekme atıyor rahim ağzının oraya bazen midemin hemen altında hissediyorum. Şurda 1 hafta öncesine kadar göbek deliğinin altındaydı şimdi midemin altında hissediyorum ve mide yanmalarım başladı. Doğum kanalına girmediği sürece baş geliş bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum doğmak istedikten sonra önce ayakları çıkanı bile gördümEvet henüz ufak olduğu icin bende duruş şeklini çok takmıyorum. BiraZ daha büyüdüğünde belki risk olur mi bilmiyorum ama. Suan suyub içindeki balık gibi dönüp duruyodur muhtemelen ☺
Bende gebelikle ilgili çoğu konuda bilgisizim. Sakin ve serin kalıp günlerimi geçirmeye çalışıyorum. Sagda solda felan diyoruz ama donuyolardir hep benceRahim ağzı kisaligiyla alakalı bir bilgim yok canım ama bebegin pozisyonuyla da alakalı olabilir hareketleri hissetme yerlerin. Bende genelde hep solda hissediyorum bi önceki kontrolde kafası sağda bacaklar solda yatıyordu bugünde kafası yukarıda yuzu yine sola dönüktü bacakları soldaydi haliyle. Bazen karnımın solunda hissediyorum tekmeleri bazende direk aşağı rahim ağzına doğru vuruyor
Yukarı doğru çıkmaya başlamış sanırım sizinki bende 19+5 teyim hala çok aşağıda, yukarıda biri göbek deliginin yukarısında dedi 23. haftası içerisinde sanırım takviminde öyle gözüküyor çıkacak sanırım bundan sonraki haftalarda bizimkilerde.
Baskı batma normal bir durum sanırım çoğu kişide var . Yukarı çıkınca onlarda geçecektir diye ümid ediyorum
Yani vajina konusunda şu sebepden korkuyorum burada çok konusu geçti rahim ağzı kısalığı.. Acaba ara ara baskılarım o yüzden mi diye içim içimi kemiriyor.Tam olarak anlattığın gibi aşağıda da hareket oluyo yukarıda da heralde alan bol içerde dönüp duruyolarvajinaya batma vs bende de ara ara oluyo o günkü ayakta durma efor durumuma bağlı olarak baskı vs hissedebiliyorum oldukça normal şeyler sanırım bunlar
Ay Allah korusun yaAynen dönüyorlar sık sık. Mesela bazen aşağıya tekme atıyor rahim ağzının oraya bazen midemin hemen altında hissediyorum. Şurda 1 hafta öncesine kadar göbek deliğinin altındaydı şimdi midemin altında hissediyorum ve mide yanmalarım başladı. Doğum kanalına girmediği sürece baş geliş bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum doğmak istedikten sonra önce ayakları çıkanı bile gördüm![]()
Haklısın canım daha küçükler belkide dönüyor ama biz hissetmiyoruzdur. Biraz daha büyüdüklerinde daha çok hissedicez döndükleri zaman falanda. Benim ilk kızım son aylarda bazen ayağını karnıma dayayıp ittiriyordu top gibi çıkıyordu topuğu dışarıdan belli oluyorduBende gebelikle ilgili çoğu konuda bilgisizim. Sakin ve serin kalıp günlerimi geçirmeye çalışıyorum. Sagda solda felan diyoruz ama donuyolardir hep bence
Oyy maşallah ne kadar büyümüş kııızzzYani vajina konusunda şu sebepden korkuyorum burada çok konusu geçti rahim ağzı kısalığı.. Acaba ara ara baskılarım o yüzden mi diye içim içimi kemiriyor.
Bu arada kızlar kilolu hamile kalmama rağmen kızımı erken hissettim 17. Haftada kıpırtıyla başladı hiç beklemiyordum. Ve 20.haftamda artık vuruşlarını dışarıdan görebiliyorum2 kere de video kaydına yakaladım yakalanmak istemese de
O sebeple hep vuruşlarını ya göbek deliğimde ya da hemen göbek deliğinin sağında, solunda görüyorum hep göbeği açık gezer oldum evde
Bu da göbek check
Eki Görüntüle 3316875
Ay ben bazen sert tekmelerle felan irkiliyorum hopluyorum yerimden son aylarda öyle ittirme kaptırma olayında napcaz bakalim.Haklısın canım daha küçükler belkide dönüyor ama biz hissetmiyoruzdur. Biraz daha büyüdüklerinde daha çok hissedicez döndükleri zaman falanda. Benim ilk kızım son aylarda bazen ayağını karnıma dayayıp ittiriyordu top gibi çıkıyordu topuğu dışarıdan belli oluyordu![]()
Şimdilik sade soda işimi görüyor umarım midemde grev olmazAy Allah korusun ya
Su mide yanması işi beni de korkutuyor genelde başıma gelmeyen bi sey ama olduğunda çok sıkıntı yaşamıştım. Rabbım yardımcın olsun organlar yakında grev tehdidinde bulunmaya başlarlar![]()
Bu 20 haftalık karın mıYani vajina konusunda şu sebepden korkuyorum burada çok konusu geçti rahim ağzı kısalığı.. Acaba ara ara baskılarım o yüzden mi diye içim içimi kemiriyor.
Bu arada kızlar kilolu hamile kalmama rağmen kızımı erken hissettim 17. Haftada kıpırtıyla başladı hiç beklemiyordum. Ve 20.haftamda artık vuruşlarını dışarıdan görebiliyorum2 kere de video kaydına yakaladım yakalanmak istemese de
O sebeple hep vuruşlarını ya göbek deliğimde ya da hemen göbek deliğinin sağında, solunda görüyorum hep göbeği açık gezer oldum evde
Bu da göbek check
Eki Görüntüle 3316875
Aminn inşallah kuzum en sonunda da hepimiz sağlıkla aliriz bebislerimizi kucağımıza da. Ondan sonra da dışarıdaki gelişimlerini konuşuruz artıkAy ben bazen sert tekmelerle felan irkiliyorum hopluyorum yerimden son aylarda öyle ittirme kaptırma olayında napcaz bakalim.
Sende gidiklasaydin o minnak ayaklarıAy o günleri de görelim yarabbi nasip et
![]()
Oyy maşallah ne kadar büyümüş kııızzz![]()
72 ile hamile kaldım 67ye düştüm şimdi 69oldum sanırım göbek bölgemde yağlı olduğu için böyle büyüdüBu 20 haftalık karın mıben 22 olucam cumartesi günü hala böyle değilim
Ben 73 ile hamile kaldım 76 oldum72 ile hamile kaldım 67ye düştüm şimdi 69oldum sanırım göbek bölgemde yağlı olduğu için böyle büyüdü![]()
Kız benim kilom senden daha fazla hafta olarakta senden küçüğüz gerçi ama benim göbek böyle gergin olmadi daha. Senin ilk gebelik bide benim üçüncü onlada alakalı olabilir72 ile hamile kaldım 67ye düştüm şimdi 69oldum sanırım göbek bölgemde yağlı olduğu için böyle büyüdü![]()
Bende 74 le hamile kaldım şuan 76 yım. 2 aydır ayda 1 kilo aldım. Bakalım sonumuz ne olacakBen 73 ile hamile kaldım 76 oldum![]()
Ben 16. Haftadan sonra aldım hepsini nasıl oldu ben de anlamadımBende 74 le hamile kaldım şuan 76 yım. 2 aydır ayda 1 kilo aldım. Bakalım sonumuz ne olacak![]()
2 kızımda da doğum yapana kadar kustuğum ve ilk aylarda kusmaktan 6-7 kilo verdiğim için neredeyse hamile kaldığım kiloda doğum yaptım gibi bişey olmuştu. Ama bu erkek bunda bulantilarim öyle aşırı olmadı. Şuanda da arada hafif oluyor ama kusmuyorum. Kesin çok kilo alicam sonlara doğruBen 16. Haftadan sonra aldım hepsini nasıl oldu ben de anlamadım![]()