• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar şimdi bebek arabası bakıyorum şu Kasım indirimlerinde alayım diyorum travel sistem mi yoksa kabin boy olanlar mı
Canım hafiflik ve yer kaplama açısından kabin boy iyi. Ama ben bana dönük de kullanmak istiyordum o da travel sistemde var. Bir de büyük tekerlek daha konforlu geldi ondan travel aldım ama aşırı ağır ya

Molfixin pure soft serisi iyi diyorlar sarı olan. Ondan mı aldı acaba
Evet canım o sanırım çocuktan çocuğa değişiyor sanırım ama sleepy çocuğu o kadar pişik yaptı ki o yüzden bez stoklamaya korkuyorum
ben de yaşadım öyle bir durum mahvoldu yavrum😞 sonra bir sürü bez denedim molfix pure&soft ile devam ettim.Kızıma da ondan alacağım bir paket, iyi gelirse devam ederim.Stok yapmayacağım.Bir de sleepy çok sızdırıyor hele ilk zaman sürekli kaka yapıyorlar 💩

Bu az olan ve herkese verilen doğum parası değil, süt parası. Doğum parası çalışan annelere yasal olarak ücretli izinlerinde verilen maaş. Herkes almıyor bu maaşı, sadece çalışan anneler.
Doğrudur canım çalışanlara süt parası da veriliyor mu peki

dmlcm dmlcm ben braun ateş ölçeri almaya karar verdim ya Hepsiburada ebebek satıcısından aldım, telsiz için beklicem ama bi de oto koltuğu ikisine daha bakıyorum. Haber vereyim dedim ☺️

İlk oğlumda doğuma kadar hareketlerini doğru düzgün hissetmiyordum. Bu sefer hareketleri dışardan bakan bile görünüyor her çocuk farklı ve bence iç karın olayı da farklı. Sakin uslu çocuk iyidir ☺️
Yaa teşekkür ederim bana da öyle geliyor sakın ve uslu bi çocuk olacak gibi geliyor ama yine de bi sorayım dedim sağolun 😊

Evet canım o sanırım çocuktan çocuğa değişiyor sanırım ama sleepy çocuğu o kadar pişik yaptı ki o yüzden bez stoklamaya korkuyorum
ay kardesımde deprem zamanı hataydalar, sleepy kullanmıştı 1 ay mecburen bez bulamadılar.. ama resmen çiş çıkarıyor demişti bende o yüzden almadım sleppy

Yaa teşekkür ederim bana da öyle geliyor sakın ve uslu bi çocuk olacak gibi geliyor ama yine de bi sorayım dedim sağolun 😊
Anne karnındaki hal ile doğum sonrası aynı olur diyolar bende bilmiyorum ama çok fazla hareketli olması sert tepkileri de pek hos değil 🙈 benim canavar kızım hiç durmuyo elhamdülillah ve gece de uyutmuyor. 2 gün evvel rahim ağzına bi tekme attı nefesimi kesti gözlerimden yaş geldi. Doğum sonrası çok merak ediyorum yerinde durmayan bi bebis olacak sanırım 🥲

Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar. Hani bi ilk gittiğimiz de açken 2 kere de 1 er saat arayla verilen içeceği içtikten sonra kan alınıyor ya. Her seferin de yeniden mi iğneyle deliyorlar yoksa damar yolu falan açıyorlar mı kan almak için

Kizlar teorilerr göre analyan varsa bakabilirmisiniz lütfen 6+5 karindan ultrason
P_20231101_114105.webp

Eezy twist2 +Aton B2 + puset için adaptör aldık canım teşekkür ederim 😊 keşke dün sabah alsaydınız talep çok olunca fiyatı arttırdılar
aaaa inanmıyorum 18.130 şimdi siz kaça almıştınız baliosla arasında kaldık neden twist seçtiniz kararsız kaldım ☺️☺️☺️ben de gidip bugün alacağım ☺️

Kızlar benim kafama takildi
Siz hep bebekler deli gibi tekmeler atıyor diyorsunuz ya
Benim Oğluşum aşırı aşırı kuvvetli vurmuyor vuruyor da dönüyor da takılıyor gibi seğirme yuvarlanma gibi çok çeşitli hareketler yapıyor ama öyle karnım yırtılacak gibi vurmuyor benim gibi olan var mı ?
Bu arada benimde bebeğim erkek ve 25 haftalığız . Son 1 haftadır hareketleri daha fazla hissediyorum gibi ama dediğin gibi seğirme gibi hissediyorum bir de son 1 haftadır karnıma bakınca karnımdan da belli oluyor seğirmeler. Ama asla sert bir tekme vs atmıyor

Artık hayal oldu canım bugün cybex indirime girince 19.000tl bebek arabası + pusetine bayıldık 😅 artık ne zaman alırız onu bilemiyorum😂
Hangi modeline baktınız ben de Cybex düşünüyorum da bu aralar alacağım.

Bir de kızlar babybjörn muadili anakucağı alan araştıran var mı? Ya da daha önce kullanmış olan

Back
X