2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben bi sey yaptim kızlar 🥲

Eklentiler

• 20231104_140536.webp
    20231104_140536.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar ben alışverişe erken mi acaba derken neredeyse çoğu ihtiyacımı aldım 🙈 mobilyalar, bebek kıyafetleri , beşik bir kaçta ıvır zıvır 😍 Şimdiden bir iki saat ayakta durunca pertim çıkıyor özellikle kıyafet alışverişini son aylara bıraksam hiç yapamazmışım otur kalk ağrı sızı öyle yaptık alışverişleri zaten🥲 Hâlâ korkuyorum ama dua ediyorum bir yandan erken doğum riskine karşı 🙏🏻 Ocak sonu 36.haftam bitmiş oluyor Şubat'ı hiç saymıyorum o yüzden şimdi zaman geçmiyor ama son iki ay anlamayacağız bence ne ara geldi geçti diye 🙈 ❤️ Rabbim sağ salim kavuştursun yavrularımıza 😍❤️🤲🏻
Ben de çoğu şeyi tamamladım. İsimli takımları bile hazır. Hastane çantası bile biraz zorlasam hazır sayılır 😅 iyice şişince yıkayıp ütülemek eşya bakmak yerleştirmek zor gelir diye şimdiden yapıyorum 🥰 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Evet uyku arkadaşı yapıcam bende nasıl bisey yapacağıma karar veremedim. Bi karar versem ona göre gidip ip alicam
Ay sende ben gibisin. Karar vermek yapmaktan daha zor dimi. 🥺 bende bütün ip malzemeleri hazırladım kapi susu ve taki yastığına basliycam ama model konusunda haftalardır karar veremedim 😔

Evet ya diyorum ki kadife ipten yapayım. Yumuş yumuş olur
Kadife ip nasıl oluyo pek gözümde canlanmadi. Ama normal ipler biraz daha sert model cikartiyo onun yerine dediğin gibi yumuşacık bi sey daha güzel olur. Modeline karar verdin mi

İdrar yolu enfeksiyonu olmayan bi ben kalmıştım herhalde ben de katıldım sonunda 😅 aşırı fazla var maalesef ağrım da çok, 4+ lökosit çıktı kültür bekliyoruz. Dün gece yatmadan monurol içtim inşallah duyarlıdır da tekrarlamaz enfeksiyon bol su içmeye çalışıyorum
Ben varım hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadım idrar bitimine yakın ve bitince kasık ağrısı oldu idrar verdim temiz çıktı doktor ağrı olduğu için monurol verdi o ağrı da geçti çok şükür 🙏🏼 Monurol devasa bir ilaç hayat kurtarıyor 😁🤪

Kadife ip nasıl oluyo pek gözümde canlanmadi. Ama normal ipler biraz daha sert model cikartiyo onun yerine dediğin gibi yumuşacık bi sey daha güzel olur. Modeline karar verdin mi
İpi böyle olacak canım ama modele karar veremedim

Eklentiler

• a0d16dea45fa4af24957687234aa105f.webp
    a0d16dea45fa4af24957687234aa105f.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 82
Back
X