2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar neler almışım diye bakıyordum bu emziği fazla büyük almışım değil mi bebekken kullanamaz mı 😭

Eklentiler

• 3A824B80-5F40-4576-9250-3EF47B8CF962.webp
    3A824B80-5F40-4576-9250-3EF47B8CF962.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 73
İnançım var cok şükür gönlüm çok ferah oğlumla konuşuyorum o bana tepki veriyor zibirz daha güçlü olacaz diyorum sanki beni hissediyor üzüldüğüm an bana tepki veriyor allhım onu bize bagışladın hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah . Doktor mücize yaşayabiliriz diyor verilen ilaçlar suyunu arttırada bilir diyor . İyi ve kötü tüm ihtimaler söyleniyor. Olası bir iç kanamada acil ameliyatada alınabilrsn diyor bilmiyorum Allah'a sığındım dua edip bekliyorum
Canım Büyükşehirde misin hastanede küvöz vardır dimi inşallah hiç gerek bile kalmayacak sağlıkla gelecek inşallah 🙏🏻 bol bol dua ediyorum ben de sizin için uzan dinlen çalışıyor musun evdeysen iş falan yapma hiç hep yat dinlen ❤️

Canım Büyükşehirde misin hastanede küvöz vardır dimi inşallah hiç gerek bile kalmayacak sağlıkla gelecek inşallah 🙏🏻 bol bol dua ediyorum ben de sizin için uzan dinlen çalışıyor musun evdeysen iş falan yapma hiç hep yat dinlen ❤️
Kuzum hep hastanedeym gözetim aldında bebek yaşadıgı sürece 34 e kadar hastanede kalacaksın 34 haftaya girdiğin gibi alacam dedi

Kuzum hep hastanedeym gözetim aldında bebek yaşadıgı sürece 34 e kadar hastanede kalacaksın 34 haftaya girdiğin gibi alacam dedi
Aaa çok iyi o zaman hastanede olman her şeye müdahale var bana daha çok güven verirdi hastanede kalmak 🙏🏻 senin bebiş güçlü kuvvetli tutunacak iyice kuzum benim 🙏🏻

aranızda lansinoh göğüs balmı alan var mı? Ben hepsiburadadan aldım ama ne kutuda ne şişede son kullanma tarihi yazmıyor ondan sahte mi acaba diye düşünüyorum. Aranızda alan varsa bakabilir mi
NIpple balm bende de var ama aldigimdan beri kullaniyorum hatirlamiyorum tarih varmiydi ama sanmam genellikle acildikdan 12ay sonraya kadar kullanım oluyor.
Balmı açınca bi kağıt var kapağın altında orda yazıyormuydu emin degilim. En iyisi ütsden orjinallik sorgula. Yani bu bebekler için aldığımız şampuan, pişik kremi vs internetten sipariş ettiklerinin hepsinin orjinalliğini sorgula her seferinde

NIpple balm bende de var ama aldigimdan beri kullaniyorum hatirlamiyorum tarih varmiydi ama sanmam genellikle acildikdan 12ay sonraya kadar kullanım oluyor.
Balmı açınca bi kağıt var kapağın altında orda yazıyormuydu emin degilim. En iyisi ütsden orjinallik sorgula. Yani bu bebekler için aldığımız şampuan, pişik kremi vs internetten sipariş ettiklerinin hepsinin orjinalliğini sorgula her seferinde
Ordan baktım aynen. Kutunun altına bakar mısın can şişenin altında sadece no mu var tarih de var mı?

Back
X