- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
Tamam canım normal olabilir o zamanCanım ben baby malldan almıştım bak arkasında açıldıktan sonra 12 ay kullanılabilir diye ibare var başka bir tarih yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım normal olabilir o zamanCanım ben baby malldan almıştım bak arkasında açıldıktan sonra 12 ay kullanılabilir diye ibare var başka bir tarih yok
Amin canım inşallahİnanır mısın nerdeyse aybi şeyleri yaşamışız. Belirtiler komplikasyonlar diğer organların sağlık durumu yoğun bakimlar hazırlıklı olunlar.. yaptığın mücadele emek bi anda bambaşka söylerler karsilasman.. Bu konuda bende senin gibi hassasım 2 buçuk yıl depresyonla mücadele ettim. Yaşadıklarımı atlatmam hiç kolay olmadı. Yapayanlizdim.
Canlarinin yandığına üzülüyoruz canımız yanıyor üzülüyoruz ama dediğin gibi bir gün rabbimizin en güzel mekanında yeniden kavusucaz sonsuza kadar.. çektikleri sıkıntı acı hafife alınacak şeyler değildi. Ben inanıyorum Rabbım güzel misafir ediyordur. Bolca dua ve sabır ile kavuşmayı bekliycez![]()
Allah sana bebeğine güç versin. Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın ben de inanıyorum.Kuzum hep hastanedeym gözetim aldında bebek yaşadıgı sürece 34 e kadar hastanede kalacaksın 34 haftaya girdiğin gibi alacam dedi
Ben almayı düşünüyorum ama marka hiç bilmiyorum ben de. Bulursanız bana da söyler misinizGümüş kapak alan var mı ne marka aldınız
Baktım yazmıyor canım sadece kutusunda yine açıldıkdan 12ay sonraya kadar kullanım ibaresi var o kadarOrdan baktım aynen. Kutunun altına bakar mısın can şişenin altında sadece no mu var tarih de var mı?
Yaa iyi bari o zaman açıp kullanayım bu aralar kuruyup gerildilerBaktım yazmıyor canım sadece kutusunda yine açıldıkdan 12ay sonraya kadar kullanım ibaresi var o kadar
E bebekten alacaktım ama şuan baktım silver nurse ile aynı fiyata gelmişBen almayı düşünüyorum ama marka hiç bilmiyorum ben de. Bulursanız bana da söyler misiniz
Yaa sipariş alıyor musunCan sıkıntısından kendime şapşik bi anahtarlık yaptım kızlar![]()
Nasıl bi model istiyorsun canım gördüğün bi model falan var mı hiçYaa sipariş alıyor musunçok tatlı olmuş uyku arkadaşı aslan yaptırmak istiyorum amirugumi
![]()
![]()
Benim de hemşirem gitmiş ama orada başka bir hemşire yaptı hemen. Daha bugün yaptırdımkızlar benim aile hekimimde hemşire yok gitmiş hepsi tetanoz için arayan da olmadı şeker de sanmıyorım yapsınlar kim yapacak :/ devlet hastanesine mi gitmem gerekecek acaba ya da iğne alayım kendim mi ölçeyim
Böyle ürünlerde SKT üst tırtıklı kısımda basılıdır.Canım ben baby malldan almıştım bak arkasında açıldıktan sonra 12 ay kullanılabilir diye ibare var başka bir tarih yok
canım hangi hastane 70 tl aldıBen de pahalı olur sanmıştım canım ama 70 tl aldılar şaşırdım. Telefonla arayıp sor bence telefonda fiyat veriyorlar
Şuan hastanede yatan ve zor durumlar yaşayan bir anneye yaşadığınız kötü tecrübeden ve bebek doğduğunda oluşabilecek olumsuzluk ihtimallerinden bu şekilde bahsetmeseydiniz keşke. Umarım okumaz ve daha çok üzülmez. Hala biraz suyu varmış ve doktor gözetiminde her şeyin en doğrusu düşünülerek ilerliyorlardır.Benim ilk gebeligimde suyum birden gelmedi hafif hafif geldi ben anlamadım birden gelecek diye bekliyordum suyum azaldığı için bebek enfeksiyonu doğdu ve 15 gün yenidogan yoğun bakımda yatti menenjit olma olasılığı sarılık herseyi yaşadık su yoksa bebek nasıl.34 haftaya kadar durabilecek onu anlamadım pek doğduğunda oluşabilecek olumsuzluklar ne olcak her an karnın da ölse senin hayatı tehlikenin basalas Allah korusun gebelik zehirlenmesi bu kadar risk göze alabiliyor şu geldiyse dogum başladı demek
Ben de aynı şeyi düşündüm. Gerginlik olmasın diye yazmamıştım. Sanki doktorlardan daha iyi biliyoruz gibi konuşmalar olmasa keşke. İllaki kulaktan duymalar dışında bilimsel bir dayanağı var ki doktor gözetiminde bekliyorlar. Umarım da sağlıklı bir şekilde zamanını doldurur.Şuan hastanede yatan ve zor durumlar yaşayan bir anneye yaşadığınız kötü tecrübeden ve bebek doğduğunda oluşabilecek olumsuzluk ihtimallerinden bu şekilde bahsetmeseydiniz keşke. Umarım okumaz ve daha çok üzülmez. Hala biraz suyu varmış ve doktor gözetiminde her şeyin en doğrusu düşünülerek ilerliyorlardır.
Kullanmayabilirsin canim yani herkeste göğüs ucu yarası olacak diye bir şey yok ben de olmadı mesela,doğru emzirmeyle alakası varmis yaranın tam o siyah halkanin bebeğin ağzına girmesi gerekiyor yaranın olmaması için. Yani olursa da en kötü alırsınE bebekten alacaktım ama şuan baktım silver nurse ile aynı fiyata gelmişikisi de 500 küsür alsak kesin kullanacak mıyız acaba ben göğüs için kalkan da almadım daha