2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aslında 31 de iyiymiş 25 altı telaş yapıyolar ama biraz daha erken aylar olduğu için olabilir. Sağ salim bir gelsek 35 lere az kaldı vakit de geçmiyor
Evet 31 ortalama. 35 altındayken önlem almaya başlamak gerekiyor demişti doktorum. Bide benim doktor seklaji pek onermiyorum cok zaruri durum yoksa o yüzden ilaçlarla idare etmen gerek dedi. Ben rahat olurum korkum gider yaptırayım dikisi dedim. Riskleri var deyip saydı. Sonra bende geri durdum. Devlete gitmeme rağmen doktorum elhamdülillah dikkat ediyor. Şükür sebebim 🤲

Evet bazıları geç geliyor duruma göre değişiyor sanırım ama benim bu aralar hiç gecikme olmadı birde alt katımda trendyolexpress var çabuk geliyor😊
Ooo baya şanslısın 🤭🤭 son bi tane kaldı oda kargom sende diye bi kargo ile gelecekmiş. İlk defa duydum. İnşallah gelir diye umut ediyorum. Sözde bugün teslim edilecek yaziyodu gelmedi.
Bide ben kastamonu da yaşadığım için normal kargaları göre 2 3 gün sekteye ugruyo dağıtım merkezlerinde toplanıp yola cikiyo felan. Degisik

İnşallah gelişiminde sıkıntı olmazda böyle devam eder tek duam o
Hiç canını sıkma onlar sandığımızdan çok daha güçlüler yaşadım, tecrübe ettim şu an tüm kötü düşüncelern ona zarari var sen Rabbime emanet et gerisini ona bırak bol bol dua et annesi senin duana ihtiyacı var onun

Canım benim her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Lütfen üzülme biz hep senin yanındayız. Bende çok zor günler geçirdim. Şimdi çok şükür yoluna girdi. Hepimizin imtihanı farklı. Bebeğinde sende çok iyi olacaksın inşallah
Yol biraz dikenli ama inşallah yolun sonu bol çiçekli olacak❤️

18 mm e düşünce neden acil serklaja almadı sınır zaten 25 mm?
Kaç haftalıksınız
Şu an 24+2 haftalığım. O zaman tam 24 tü . Bir de benim serviks eğimli en kısa yolu ölçüyor her zaman o sancımın olmasından daha çok korktu anladığım kadarıyla

Hiç canını sıkma onlar sandığımızdan çok daha güçlüler yaşadım, tecrübe ettim şu an tüm kötü düşüncelern ona zarari var sen Rabbime emanet et gerisini ona bırak bol bol dua et annesi senin duana ihtiyacı var onun
Tek yapabildiğim dua etmek zaten cnm elimden başka bir şey gelmiyor hep pozitif düşünmeye çalışıyorum bazen ümitsizliğe düşüyorum o zaman kendini hissettiriyor bana

Şu an 24+2 haftalığım. O zaman tam 24 tü . Bir de benim serviks eğimli en kısa yolu ölçüyor her zaman o sancımın olmasından daha çok korktu anladığım kadarıyla
Rahimeğimini bilmiyorum o yüzden yorum yapamıycam ama bazı doktorlar için 30 mm altı risktir.
Serklaj daha mantıklı gibime geldi
Siz bence işe gitmeyi bırakın hep yatıp dinlenin

Ooo baya şanslısın 🤭🤭 son bi tane kaldı oda kargom sende diye bi kargo ile gelecekmiş. İlk defa duydum. İnşallah gelir diye umut ediyorum. Sözde bugün teslim edilecek yaziyodu gelmedi.
Bide ben kastamonu da yaşadığım için normal kargaları göre 2 3 gün sekteye ugruyo dağıtım merkezlerinde toplanıp yola cikiyo felan. Degisik
Hmm ozaman senin ondan gecikiyordur canım ptt kargo değilse ve bayram yılbaşı gibi özel günler değilse çok nadir gecikme olur aslında

Evet 31 ortalama. 35 altındayken önlem almaya başlamak gerekiyor demişti doktorum. Bide benim doktor seklaji pek onermiyorum cok zaruri durum yoksa o yüzden ilaçlarla idare etmen gerek dedi. Ben rahat olurum korkum gider yaptırayım dikisi dedim. Riskleri var deyip saydı. Sonra bende geri durdum. Devlete gitmeme rağmen doktorum elhamdülillah dikkat ediyor. Şükür sebebim 🤲
Bu haftalar da iyice riskli sanırım seklaj o riski ben de almazdım sanırım deseydi öyle bir şey. Şu an ben sabah akşam progestan kullanıyorum sadece. 35 e kadar devam etcem bir de bol su dedi

H Hasretimm123 canım benim çok geçmiş olsun öncelikle ama hiç korkma lütfen çok yakın bir tanıdığım var üniversiteden hocamdı kendisi. onunda aynı sıkıntı oldu 5.5 aylıktı oğlu 650 gramdı ve bir gece keseyi yırttı doğdu onun senin gibi şansı da yoktu bebek dünyaya geldi. Bulunduğu yoğun bakım servisi bebişe o kadar güzel baktı ki maşallah hiçbir sıkıntı olmadan büyüdü. şimdi 3 yaşında sağlıklı bi delikanlı. pozitif düşün zaten şehir hastanesindeymişsin onlar her türlü durumu düşünüyorlardır. mutlaka her duruma karşı bir planları vardır. muz ceviz kabak çekirdeği bunlar bebeğe kilo yapan şeyler yine doktoruna danış tabiki inşallah hiçbir sıkıntı olmadan doğacak bebişin Allah evladını sana bağışlasın. :KK200:

Bu haftalar da iyice riskli sanırım seklaj o riski ben de almazdım sanırım deseydi öyle bir şey. Şu an ben sabah akşam progestan kullanıyorum sadece. 35 e kadar devam etcem bir de bol su dedi
Tabi bu haftalar biraz fazla riski olabilir ama benim dikiş konusu 14. Haftalarda söz konusuydu. Doktor oenrmiyorum deyince bende yanasmadim. Yaticaz sabredicez 🤷‍♀️

Kızlar benim göğsüm sıkışıyor nefes darlığım oluyor böyle kötü his olur ya değişik bir durum var karnımda yanıyor sanki anlamadım bugün hiç iyi hissetmiyorum

Kızlar benim de dün akşamdan beri moralim bozuk doktorum olumsuz birşey söylemedi ama ben burda saf saf bebeğim önden gidiyor diye seviniyorum geri de doktorum olumsuz bir durum olsa söylerdi yani mutlu mesut çıktık yanından 🥺
Merhabalar bebeğin önden demesi illa kesin çok hızlı geliştiği anlamına gelmez. Bunların artı eksi değerleri var. Ha daha da önden bile olabilir hatta prematüre bile kalabilir çocuk 8 ci ayda aslında bu mevzu biraz daha netleşiyor. Benim ilk çocuğum 1 ay önden gidiyordu dr çocuk şeker hastası bence dedi hatta kafa aşırı büyük boyu ve bacakları aşırı kısa dedi . Ben başka şehirde başka dr gittim o da kafası büyük ama normal erkek çocukları genelde bu şekilde oluyor dedi. Ailede iri doğan olup olmadığını sordu ki ben iri doğmuşum. Sonra ben başka hastanelere de gittim devlet hastanesinde hem dr ultrasonunda hemde radyoloğun ultrasonuna girdim arada 500 gr gibi bir fark çıktı. Çocuk 37 haftada dünyaya geldi 4100 gram 53 cm normal bir çocuktu. Benim eltime de iri dediler 41 haftada doğum yaptı 3075 gram doğdu. Makinelere güvenme üzülmeye değmez. Ben çok ağlamıştım engelli mi acaba kafası büyük diye o yüzden çocuğun normaldir ☺️

Back
X