2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aslinda benim bebek karından görünmeye başladıktan sonra hiç vajenden bakilmamisti. Eylülün ilk haftası çok sancim karin kasik agrim olmuştu. O zaman bi bakalim dedi tesadüfen fark edildi. Daha önce karından ölçüm yapiyodum güzel çıkıyordu dedi doktorum. 31 mm çıkmıştı ilk ve hemen fitile başladım. 2 hafta sonra fitil ve yatmaya rağmen 29 a düştü. Ardından fitile ek 6 doz pruloton igne oldum haftada 1 doz şeklinde. Gecen hafta baktı en son 33 dedi. Yani şöyle soyliyim o ilk far edisten sonra her kontrole gittiğimde önce çatala cikartiyo ölçüm yapıp karından muayeneye geciyo. Sadece 1 kere bakmadı onda da yanında erkek stajyer doktor vardi. Cekinecegimi düşündü sanirim teklif etmedi o gün. Oysa ben kimlere actim yillarca🙄🙄
canım acıbademe ve yeditepede profa gittim 31 çıktı çok normal dediler bana da

Ben daginin sadece emzirme atletini aldım ikisini bir arada kullanmak anneyi bunaltıyor atlet daha kullanışlı dedi
Atlet nasıl peki içine gümüş kapak koyulabilir mi? Ben normalde sütyen kullanmıyorum evde hiç ondan alasım yok ama kapak için almam lazım diye düşünmüştüm

canım acıbademe ve yeditepede profa gittim 31 çıktı çok normal dediler bana da
Yani normal tabi. Ama soyle bi sey oldu. Fitil kullandım 2 hafta ve yattim hep. Ona rağmen 29 a geriledi. Yani eğer hareket kisitliligi ve ilac olmasaydı dahada kisalabilirdi benim. Suan 33 ama hala ilaçlara rağmen dikkat etmem gerekli. Bi anda kisalma olabiliyor çünkü.

Atlet nasıl peki içine gümüş kapak koyulabilir mi? Ben normalde sütyen kullanmıyorum evde hiç ondan alasım yok ama kapak için almam lazım diye düşünmüştüm
Konulabiliyor kapak ya da kalkan. Ben gümüş kapak almamıştım kalkan kullanıyordum.evde tek atlet rahat oluyor ama dışarısı için birkaç tane sütyen de lazım😑

Benimde 6-7 kilom var kızlar
Kızlar ben yarın 5-6 arkadaşıma seslendim tabu oynayalım diye 4 saattir mutfakta ufak tefek bi şeyler hazırlıyorum sizce bi şey olur mu çok kafama takıldı gereksiz kendimi mi yordum acaba bi şey olur mu diye 😢
Bilmiyorum ama risk durumun yoksa ben böyle şeylere takılmıyorum canım çünkü gün içerisinde bende bir sürü iş yapıyorum hamileyiz hasta değiliz sonuçta sanırım senin de riskli bir durumun yoktu dinlene dinlene yaptıysa zaten hiçbir şey olmaz bence en önemlisi bizlerin kafasının rahat olması ❤️

e bebek emzırme atletı, südyeni ve hamile kulotları cok guzel tavsıye ederım. yumuşacık

Kızlar benim göğsüm sıkışıyor nefes darlığım oluyor böyle kötü his olur ya değişik bir durum var karnımda yanıyor sanki anlamadım bugün hiç iyi hissetmiyorum
Canım normal sıkıntı basıyor gebelikte sık sık daha dur kış gelecek kapı pencere açacağız

Benimde 6-7 kilom var kızlar
Kızlar ben yarın 5-6 arkadaşıma seslendim tabu oynayalım diye 4 saattir mutfakta ufak tefek bi şeyler hazırlıyorum sizce bi şey olur mu çok kafama takıldı gereksiz kendimi mi yordum acaba bi şey olur mu diye 😢
Ay canım ben deli gibi işte çalışıyorum bir sürü misafir ağırladım temizlik yaptım hiçbirşey olmaz gayet de iyi hareket etmiş olursun

Canım ben e bebekten emzirme sütyeni almıştım indirimdeydi. Ama hiç beğenmedim göğüslerim çok aşırı büyük olmamasına rağmen göğüs ucumun yarısı içerde yarısı dışarda kaldı delik kısmı küçük ve göğüsü kapatan kısmı aşağıya doğru tamamen açılmıyor çok konforsuzdu geri iade ettim.
canım kucuk almıssın sanırım , ben e bebekten aldım cok begendım hele hamıle kulotu harıka yumuşacık.
hatta sımdı ıkıser tane daha alıcam

Hanımlar emzik ve biberon alanlar varmı hangi markaları tercih ediyorsunuz hepsiburadada indirim bitmeden onlarıda almak istiyorum

canım kucuk almıssın sanırım , ben e bebekten aldım cok begendım hele hamıle kulotu harıka yumuşacık.
hatta sımdı ıkıser tane daha alıcam
Hamile külotlarını bende çok beğenerek kullanıyorum. Ama sütyenden memnun kalmadım 2 beden büyük aldım bedenle alakalı değil göğüs ucu açılmıyor yani ben beğenmedim.

Astral baby’den tulum alanlar vardı boyutları kumaşı nasıl geldi acaba kimdi acaba alan 🙄

Hamile külotlarını bende çok beğenerek kullanıyorum. Ama sütyenden memnun kalmadım 2 beden büyük aldım bedenle alakalı değil göğüs ucu açılmıyor yani ben beğenmedim.
anladım canım , benımkıler guzel geldı. belkıdeuretım hatası olabılır yaa..
güle güle kullanalım ınsallah aldıklarımızı

Kızlar ben iki bebeyi de eşimin aletlerini iki gögsümün arasından yukarıdan aşağı kesik atarak büyüttüm. Şimdi de gözüme kestirdiklerim var. 🙈🙈Zaten giyiyorum da 😁😁 ilkinde bende aldım hem atlet hem südyen hiç kullanamadım üstün düğmesini aç atleti aç südyeni aç hiç kolay olmuyordu. Bir de benim gibi büyük gögüslüler için daha da zor...

Şuan hastanede yatan ve zor durumlar yaşayan bir anneye yaşadığınız kötü tecrübeden ve bebek doğduğunda oluşabilecek olumsuzluk ihtimallerinden bu şekilde bahsetmeseydiniz keşke. Umarım okumaz ve daha çok üzülmez. Hala biraz suyu varmış ve doktor gözetiminde her şeyin en doğrusu düşünülerek ilerliyorlardır.
Kesinlikle kötü bir niyet yok sadece tedbirli olsun tek.bir doktorla kalmasın ben durumuna üzüldüğüm için dedim Allah yardımcısı olsun her daim Allah korusun zor bir durumda sanki bakmadı mi sanıyorsunuz İnternete olumsuzluklara

Back
X