2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar merhaba nasılsınız bebek bezi ve mendil aldiniz mi? Ben 84lu sleepy 1 numara ve 126lı sleepy 2numara aldım . Mendil olarakta 24x70li sleepy extra aldım doğrumu yaptım sizce

Bu arada şeker taraması yaptırdım 50 ml sıvıdan 1 sonraki şekerim 177 çıktı. Yüksek olduğunu söyledi bu hafta tekrar yapacak 100 ml sıvı ile. Farkettim zaten acayip ağzım kuruyup su içmeye başladım. İki kere zarar vermez heralde bebeğe değil mi bana içeçek çok şekerli gelmedi ama direkt kana karışmasıyla alakalı galiba

Bu arada şeker taraması yaptırdım 50 ml sıvıdan 1 sonraki şekerim 177 çıktı. Yüksek olduğunu söyledi bu hafta tekrar yapacak 100 ml sıvı ile. Farkettim zaten acayip ağzım kuruyup su içmeye başladım. İki kere zarar vermez heralde bebeğe değil mi bana içeçek çok şekerli gelmedi ama direkt kana karışmasıyla alakalı galiba
benimde aynısı oldu 50 ml yükleme yapıldı önce cumartesi sabahtan.1. saat sonraki sonucum 185 çıktı dr yüksek bir değer olduğunu 100 ml yükleme yapmamız için pazartesi sabahtan çağırdı ve pazartesi günü sonuçlarım sırayla 1. saat 122-2.saat104,3.saat 79 çıktı dr şu anki sonuçlarımın iyi olduğunu ama yine de yediklerime dikkat etmem gerektiğini günlük 45 dk yürümem gerektiğini söyledi. umarım sizin de 2. yüklemede sonuçlarınız güzel çıkar

benimde aynısı oldu 50 ml yükleme yapıldı önce cumartesi sabahtan.1. saat sonraki sonucum 185 çıktı dr yüksek bir değer olduğunu 100 ml yükleme yapmamız için pazartesi sabahtan çağırdı ve pazartesi günü sonuçlarım sırayla 1. saat 122-2.saat104,3.saat 79 çıktı dr şu anki sonuçlarımın iyi olduğunu ama yine de yediklerime dikkat etmem gerektiğini günlük 45 dk yürümem gerektiğini söyledi. umarım sizin de 2. yüklemede sonuçlarınız güzel çıkar
Ay umarım iyi çıkar korkuttu bu sonuç. Teşekkür ederim

Kızlar bebek hediyelikleri olarak marteniçka yaptırıyorum 🥹 zaten şubatta doğacak martta takmaya başlasınlar dilek tutup 🤭🤭
Bir de 50 tane pleksi ayna sipariş verdim küçük cep , çanta için atarız makyaj çantalarına dedim zaten bu tür şeyleri kadınlar kullanıyor 😀🫣 oğluşum şimdiden centilmen 🥲🥲❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Magnet açacak istemedim bu sefer düğün için yaptırmıştım kullanıyoruz onu çevremizde de var.

Tadı güzel tatlı ekşi hafif güzel bir çerez bende kullaniyorum bı avuç içi yiyip üstüne bol bol su içince çok iyi geliyor
Canım bu turna yemişi idrar yolu enfeksiyonuna mı iyi geliyormuş.

Astral baby’den tulum alanlar vardı boyutları kumaşı nasıl geldi acaba kimdi acaba alan 🙄
Bendim tulum değil takım yaptırmıştım tulum da vardı içinde ben beğendim kumasini yumuşacık ama baskı rengi canlı değil öyle o da kullandıkları boyaların bebek sağlığına zararlı olmamasına dikkat etmelerinden kaynaklanıyor genel olarak beğendim

Bu arada turna yenisinin diğer adı yaban mersinidir kuruyemis satan yerlerde bulabilirsiniz ben bulanti için almıştım bastırıyordu arkadaş idrar yolu enfeksiyonu için önerdi tekrar alacağım ben de

Eklentiler

• Screenshot_20231108-125246_Google.webp
    Screenshot_20231108-125246_Google.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 66
Evet idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor ben bunun için yiyordum bide kırmızı meyve olunca faydalı diye biliyorum
Anladım canım saol ben de denerim belki enfeksiyon çıkarsa🙂

Bu arada turna yenisinin diğer adı yaban mersinidir kuruyemis satan yerlerde bulabilirsiniz ben bulanti için almıştım bastırıyordu arkadaş idrar yolu enfeksiyonu için önerdi tekrar alacağım ben de
Hamilelikte hiç sorun olmaz dimi ben de alayım 🙏🏻 günde kaç tane yiyebiliyoruz acaba severim böyle şeyleri tatlı niyetine de iyi gidiyor 🤗 ilaç yerine doğal bitkisel daha iyi olur hepimize

Hamilelikte hiç sorun olmaz dimi ben de alayım 🙏🏻 günde kaç tane yiyebiliyoruz acaba severim böyle şeyleri tatlı niyetine de iyi gidiyor 🤗 ilaç yerine doğal bitkisel daha iyi olur hepimize
Hamilelikten önce diyetisyeni esime vermisti o zaman tanismistik yaban mersiniyle hamileligin başında yiyordum avuç avuç bir sıkıntı olmadı yine de bilemiyorum dikkatli olmakta fayda var ama öyle glisemik endeksi yüksek olsa diyetisyen vermezdi diye düşünüyorum herhangi bir meyve kurusu gibi düşün tabiki her şeyin fazlası zarar abartmamak kaydıyla yenebilir bence şöyle düşün bitki çayı normalde zararlı hamilelikte ama benim riskli gebelik uzmanı doktorum bir fincanı geçmemek kaydıyla bitki çayının hiçbir zararı olmaz diyordu yani işin sırrı abartmamak

Yaban mersini C vitamini, antioksidanlar, lif, potasyum ve folat bakımından zengin bir içeriğe sahiptir. Hamileler günlük tüketilmesi gereken miktarı geçmemek şartıyla yaban mersini tüketebilir.. böyle yazıyor memorial sağlık grubunun sayfasinda

Ciddi misin bana tahmini teslim 12 Ocak diyor ya nasıl oldu 🥹 nasıl geldi peki güzel mi

Bilmiyorum ki 1 kasımda sipariş etmiştim yani şöyle hburadadan alacaktım ama ben karar verene kadar stok bitti hemen kendi sitesine girip baktım orda vardı sepete ekleyip anakucağı adaptör falan acele ekleyip sipariş oluşturdum. Bana tahmini teslimat tarihi falan vermedi yani 🥲 sen yazınca korkmuştum ben en geç aralık olur diyordum.
Kargoya da numaramı girmedikleri için kargo geleceğinden haberim yoktu cybex kutularını görünce şaşırdım😅
Sadece anakucağını açtım arabayı eşim olmadan kuramam mecbur bekliyorum 🤭

Kesinlikle kötü bir niyet yok sadece tedbirli olsun tek.bir doktorla kalmasın ben durumuna üzüldüğüm için dedim Allah yardımcısı olsun her daim Allah korusun zor bir durumda sanki bakmadı mi sanıyorsunuz İnternete olumsuzluklara
İnternete bakmıştır ama ölümden, zehirlenmeden bahsetmek çok ağır. Ki durumu stabil söylediği kadarıyla. Başında doktorlar var, tedbiri sizden bizden daha çok düşünmüşlerdir.

Kızlar bebek hediyelikleri olarak marteniçka yaptırıyorum 🥹 zaten şubatta doğacak martta takmaya başlasınlar dilek tutup 🤭🤭
Bir de 50 tane pleksi ayna sipariş verdim küçük cep , çanta için atarız makyaj çantalarına dedim zaten bu tür şeyleri kadınlar kullanıyor 😀🫣 oğluşum şimdiden centilmen 🥲🥲❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Magnet açacak istemedim bu sefer düğün için yaptırmıştım kullanıyoruz onu çevremizde de var.
Ay her sene takarım ve çok inanırım harika düşünmüşsün kırmızının enerjisine diyecek söz yok 😻 ben mama dağıtacağım kedi- köpek maması 🩷 gelenler bir sokak hayvanına verse bana yeter 🩷

Back
X